text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 10 август 2012 г.

8.08.2012г.

Съобщение от Командването Ащар 8/8/12 'Нашето красиво бебе момиченце'Всичко е толкова близо до вас, че вие може почти да докоснете всичко, което сте искали, за което сте мечтали. Причината всичко това да е направено възможно за вас е чрез всички ваши неегоистични (безкористни) усилия тук, в тази 3-измерна земя от илюзия и страдание, тежки времена и объркване, често хаос, война, страх, любов, живот и щастие. Ние всички сме се отдалечили толкова през нашите пътешествия, защото ние от комадването Ащар също сме били на дълго пътешествие. Просто ние сме избрали да пътешестваме от тази страна на тази плътна завеса, а вие сте избрали различен път, път, който ви доведе през всички тези неща, които вие окончателно преминавате, оставяте зад вас, освобождавате, прощавате, а, в някои случаи, запомняйки завинаги, защото е имало толкова много части от вашето пътешествие, които вие сте обичали.


Не винаги е било страдание за вас, не винаги е имало болка. Много пъти вие достигахте толкова велики висоти на радост и дори екстаз и вие не бихте искали да забравите тези моменти. Вие направихте това съвсем ясно преди да кажете „сбогом“ и да пристъпите навън, през нашата входна врата и да дойдете тук. Вие казахте, че желаете да бъдете способни да пазите грижливо всички ваши нежни моменти със семейство и приятели, успехи и триумфи и вие ще имате точно това, защото то е ваш дар, вие сте го спечелили, вие сте спечелили всички дарове, които сега ще получите заради всички доблестни и неуморни усилия тук за другите и за вас самите, защото и двата тези аспекта на вас са важни и не е честно да пренебрегвате нито единия от тях.

Разбирате ли какво искаме да кажем, когато казваме тези различни аспекти на вас? Тези думи светват ли червената лампичка (звучат ли ви познато) на истина за вас? Когато ние казваме, че вашият свят е изпълнен с други аспекти на вас, какъв образ извиква това у вас? Този образ извиква ли милиони, дори билиони други, живеещи и преживяващи същите неща като вас или материализира ли се изображение, където има много различни аспекти на едно същество, едно тяло, ако щете, преживяващо различни неща на различни нива тук, във вашия свят? Разликата е истина и реалност или фикция и измислица. Това е разликата, защото само едното е вярно. Или е едното, или другото и ние ще оставим на вас да изберете за себе си с кое от тези охарактеризирания (описания) на вашето текущо пътешествие чувствате, че резонирате, а ние ще продължим с нова тема този път/

Тук, във вашия свят, има сблъскващо се контрастиращи картини и филми на различни животи, хора, персонажи, раси, възрасти, нива на приходи, интелигентност, доброта, любов, разбиране, търпение и толерантност, дори различни нива на някои негативни аспекти на вас, но тук, във вашия свят има нещо, толкова подобно, че всички го притежавате, понякога толкова уникално за вас, човешката раса, но понякога не уникално между вас. Знаете ли какво е то? Знаете ли кой е този рядък дар, който вие, като член на тази раса, притежавате и пазите дълбоко в себе си за съхранение и закрила? Това е любов. Всички я притежават дълбоко вътре в себе си. Това е любов, която се излива като фонтан, вода, дарена от извора на любов, защото нищо, което притежавате не идва отникъде другаде и от нищо друго, а само от любов. Любов е надеждата, която имате, мечтите, емпатията за другия, импулсът, решимостта, куражът и храбростта, намотката, които карат да тик-така великия часовник , водещ ритъма на вашето сърце и пътешествието на вашата душа, преминаваща пясъците на времето.

Ние сме тук и бдим над вас. Ние ви защитаваме, насочваме ви, обичаме ви и дълбоко вътре в себе си все повече от вас днес осъзнават или може да признаят днес дори пред себе си, че също ни обичат. Разбира се, че ни обичате, ние сме вие. Ние сме вашите семейства, приятели, колеги, съ-създатели на всичко това. Ние заедно създадохме всичко това. Това е наше творение. Има ли нещо друго, което можете да си представите, че би могло да обедини хората повече, с по-голяма любов, милост и всеобхватно от съвместното създаване на цяла реалност от нулата, от напълно празна пустота (отсъствие) на пространство и време? Това е, което сме направили. Това е, което сме създали. Това е нашето дете. Ние заедно сме родителите на това бебе. Тя е наша. Ние заедно я отглеждаме и дори понякога да изглежда, че не се отнасяме добре с нея в много ранните й формиращи години, всичко това беше част от нейния план и нашия план да растем заедно, да станем по-силни родители и дете и това е, което ние сме направили и сега е времето да вземем това, което сме научили и да завъртим всичко и да направим всичко красиво, перфектно, здравословно, чисто, забавно, приключенско, вълнуващо, проспериращо, възнаграждаващо, безопасно, сигурно и вечно.

Това са плановете, които имаме за нашето дете и тя също харесва тези планове и заедно ние ще направим нашите мечти реалност, защото нашите мечти са еднакви, защото ние сме еднакви. Ние имахме еднакви мечти преди много години, когато вие напуснахте, за да започнете вашия път през пътуването на вашите животи, а ние останахме тук като ваши водачи и нищо не се е променило. Нашите мечти си остават еднакви и ние се грижихме за нашето дете, просто по различни начини, но сега е време да се съберем и да направим нашето семейство отново цяло, майка, баща, дете. Няма ли да бъде това чудесно? Няма ли да бъде красиво? Няма ли да стане по-добро домакинство за отглеждане на дете, отколкото да има родители, разделени от воал и време? Време е това семейство отново да стане едно, отново да стане цяло, да стане всичко, които ние заедно бяхме преди това временно разделяне на нашето семейство. Време е и ние се подготвяме, както и вие, за това ново обединяване.

Няма да тряе дълго. Всичко се движи много бързо сега, много ефективно и въпреки, че много от вас още не виждат никакви очевидни знаци от нищо, което бихте приели за неоспоримо доказателство, ние ви казваме, че не сме дошли тук, за да ви напълним с лъжи, с истории, със съмнение. Това са всичките аспекти на вашето 3-мерно въображение, защото има само истина в това, което казваме, което споделяме с вас. Няма пропаганда на лъжи, няма измама, няма лъжа или измама, трикове или шарада. Ние четем в някои случаи вдъхновяващи думи, идващи от някои от вас и това е разбираемо, защото вие просто показвате знаци на стрес и тревога, а в някои случаи вътрешна мъка, защото сте объркани, не знаете по кой път да поемете и на кого да се доверите. Това е доста разбираемо и ние ви предлагаме по=прости средства да узнавате на кого да се доверите сега. Доверете се на себе си.

Вие няма нужда да се доверявате на никого другиго и никой не иска това от вас. С това не искаме да кажем да четете съобщенията от нас или от други източници от по-високите измерения или източници, които просто предлагат техните отразени 3-измерни перспективи и да отбелязвате за себе си кои са верни и кои са неточни или, в някои случаи, изцяло неверни. Това, което ви предлагаме, на онези, които имат и показват гоелми затруднения с тези типове комуникация, да се отдръпнат от тях, да ги игнорират, да ги изключат от ежедневните си преживявания. Това имаме пред вид като казва доверете се на себе си, защото, ако вие не можете да се доверите на нашите думи, защо ги четете? Замисляли ли сте се, че причината те да не резонират у вас е, че тези думи не са за вас, че това, което обсъждаме тук, не ви засяга, не ви включва?

Ние не желаем да бъдем студени, защото ние ви обичаме. Вие също сте наше семейство. Просто много от вас са стигнали различни нива във вашето пътешествие и не всичко от тази информация и дори голяма част от тази информация просто не е за вас, защото не ви засяга, защото някои от нещата, за които говорим, засега не са възможности за вас и това е причината някои от вас да не и да не могат да резонират с нашите съобщения. Разбирате ли, че каквото ви казваме, е, че имаме разговор с онези от вас, които са стигнали известно ниво на напредък и които сега са готови за някои от нещата, които обсъждаме, но някои от вас не са достигнали същото ниво на напредък и някои от тези дарове, тези проекти, тези утвърждения, тези намеци и следи и описания на нас са само за някои и не са за всички онези, които може да са дошли тук да четат тази комуникация? Това е истината, въпреки, че може да студена трудна истина за възприемане от някои от вас днес.

Нашата любов и нашите молитви са за до онези от вас, които може да се чувстват наранени по някакъв начин от това, което току-що ви обяснихме. Не сме искали да се налага да обсъждаме това по такъв начин. Надявахме се, че тук ще попаднат онези, които са намерили пътя си към нашите послания, но които не резонират с тях, биха си тръгнали, биха ги игнорирали и забравили. Това наистина е единственият начин да се обърнем към вас, пращайки ви комуникация по този начин. Ние усетихме, че или всичко, или нищо, какво друго можехме да направим от нашата позиция? Не можем да обизначим нашите съобщения „Само за някои“, защото кои биха влезли в този списък и кои не? Не можем да поставим хиляди и хиляди имена в заглавието на нашите съобщения до вас, молейки ви да четете само, ако името ви е в списъка. Разбира се, това е неприемливо. Това, което усетихме като подходящ начин, беше да направин тези съобщения достъпни за всички и от всеки от вас зависеше да реши за себе си дали тази информация резонира с вас. Почувствахме, че най-често онези, които не резонират с тези думи, просто ще спрат да ги четат. Това не е трудно да си представите, нали?


Усещаме, че не сме се излъгали в това отношение и ще продължим да пращаме съобщенията си, достъпни за всеки един от вас, който желае да ги чете, ние просто желаем да изясним сега и ще продължим да го изясняваме, че тези съобщения може да не са за вас и имаме пред вид именно вас, който в момента четете това изречение и не резонирате с него. Вие не резонирате с нашата любов, с нашата вибрация, с нашата енергия, с нашата информация, с нашата история, с нашите планове за този свят или нашето предстоящо ново обединяване. Ако вие не резонирате с някой от тези въпроси, тогава това съобщение не е, поне засега, за вас. Винаги можете и сте много добре дошли да се върнете към тези съобщения по всяко време, когато пожелаете и да ги препрочетете или прсот да започенте да четете нашите нови съобщения и да проверите още веднъж дали резонирате с тях.

Беше време за всикчи вас, дори за онези, които резонират абсолютно с тези съобщения, когато вие не бихте резонирали с тях. Някои от вас достигнаха известно ниво на вашия напредък доста скоро, дори в самото това прераждане и, ако тези съобщения биха били прочетени от вас дори само няколко години по-рано или десет години по-рано, вие не бихте резонирали (откликнали) и може би бихте изразили чувствата си относно тях твърде ясно, точно както днес правят някои от вас. И така, ние казваме на тези, които не резонират с тези думи и които се хвърлят в объркване и гняв, омраза и злословия, да се отдръпнат, да оставят тези думи за други, те не са за вас, поне този път. Върнете се друг ден, когато, може би, нещо ще се е променило в живота ви, нещо ще се е променило във вас, нещо ще ви е накарало да видите нещо, което днес не виждате.

Това е всичко, което ние предлагаме и бихме желали да видим вашите коментари под нашето съобщение днес, давайки ни идея как се чувствате относно нашето обсъждане и дали това, което казваме, има някакъв смисъл за вас. Ние ви обичаме всички, наши братя и сестри, и за онези от вас, които резонират на нашите думи, казваме ви, чв можете да ни се доверите, можете да имате вяра в нас, можете да ни обичате и можете да очаквате да се срещнем отново, защото ние сме ваше семейство и това време е дошло.

Мир, Любов и Светлина на всички вас, наше чудесно, просветлено семейство. Ние сме Командването Ащар.Прието и предадено чрез Грег Джайлс
Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012