text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 8 август 2012 г.

6.08.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация от Светлина 8/6/12 'Билет за багажа при възлизане / възнасяне'Когато дойде време, всичко, което сме обсъждали с вас, ще стане ясно и повече няма да има никакво объркване, мистерия или неотговорени въпроси, оставяйки ви в търсене на отговори, както може би сте днес. Така трябва да бъде засега. Молим, помнете, обични, че вашето пътешествие не е завършило, то не е приключено и при най-голямо въображение. Много от вас все още имат доста уроци за учене и малко време да ги научат преди предаването на решението на финалния изпит. Ако ние от Галайтическото командване се появим сега и ви дадем всички отговори на сребърен поднос, той ще разруши, съкрати, завърши много от уроците, в средата на ученето и преживяването на които са много от вас.

Разбирате ли това? Разбирате ли, че да, ние имаме много от отговорите, които вие желаете да получите и ние чуваме вашите искания за тези отговори и ги чуваме доста често, но не е наша задача и нямаме право да ви дадем тези отговори, защото не те ще ви помогнат най-много. Разбирате ли сега малко по-ясно, че не отговорите са най-ценното за вас, а търсенето им, то е най-стойностната награда? Сега, когато разбирате това малко по-ясно, бихме предложили много от вас да прекарват повече време в самостоятелно търсене на тези отговори, вместо да искате от нас да отговорим на тези въпроси, които имате към нас. Това е всичко, което имаме да ви кажем за това, обични, сега позволете ни да преминем към въпроси, засягащи вашия външен свят.

По време на изпълнение на нашите задължения ние се натъкваме на много нови изопачавания и обрати, затруднения, пречки и проблеми, но ние никога не се колебаем дори за момент и виждаме всяка пречка, която се представя пред нас като чудесен шанс да демонстрираме нашите способности и нашата колективна и индивидуална мъдрост и ум, за да ги преодолеем. Това е, което бихме искали да видим повече от вас да правят, когато възникне ново отклонение по пътя, принуждавайки ви временно да се отклоните от курса и да намирате подходящи средства да заобиколите или преминете през препятствие. Ние виждаме много от вас да правят именно това, макар, че това, което предлагаме днес е повече от вас да приемат по-здравословно отношение към възникващи проблеми, вместо разрушително и негативно отношение, което много от вас сега позволяват да ви изсмуква, когато пред вас се появят предизвикателства. Накрая, повечето от тези предизвикателства са били конструирани от вас самите преди и дори понякога по време на сегашната ви инкарнация, за да ви предложат възможност да се издигнете над това, проверявайки вашата съобразителност, сила, решения, решителност, кураж, смелост, сърце и въображение. Защото без тези изпити вие не бихте знаели къде стоите и колко сте напреднали във вашето пътешествие.
Тези изпити са необходими, те са много плодотворни, много ценни за вас по толкова много начини и ние ви казваме просто чрез промяна на вашето отношение само малко и виждайки тези предизвикателства като още една благословена възможност (шанс) и дар за вас, ще направи толкова по-лесно за вас да започнете да творите отговор за всяко предизвикателство, защото вашата умствена нагласа ще бъде съвършено различна, много по-позитивна, позволявайки на по-позитивни енергии да текат и те ще ви помагат много в прескачането на всяка преграда. Разбирате ли това?  Разбирате ли, че само с малко изменение във вашата перспектива, ще се справяте и преодолявате много по-флуидно (гъвкаво) с много от предизвикателствата и пречките, които се представят пред вас. Надяваме се да видим повече от вас да започнат да виждат тези изпити и предизвикателства, които може да им се изпречат, в нова светлина, защото преимуществата да ги виждате в тази нова по-ясна перспектива са неоценими и ще позволят на много от вас да намерят адекватни решения на тези предизвикателства, които после ще ви позволят да да продължите напред към следващото и после следващото и по този начин се осъществява прогресът. Защото, позволявайки си да се закотвите с един проблем твърде дълго, не е от полза за вас ви хаби толкова много от времето, енергията и концентрация.
Както сме казвали, време сега остана съвсем малко за много от вас и времето, което имате за разрешаването на много от предизвикателствата, които са поставени пред вас и за вас, много от тях от вас самите, изтича. Не са ви останали твърде много 'утре', за да изоставате с тези по-малки проекти. Всеки от тях трябва адекватно да бъде оправен преди да продължите към по-нови предизвикателства, може би от по-високи измерения. Разбирате ли това? Разбирате ли, че последните изпити са започнали и няма вече никакво време да пробвате и коригирате, да хабите време, да правите замени или да търгувате? Сега е време да се захванете за работа и искаме да кажем, много усилено. Много от вас трябва много да се забързат, ако искате да спазите крайния срок, както вие казвате, защото завесата се спуска за това представление и няма да има, защото не може да има, допълнително време за онези, които желаят да излязат от този театър и да идат в ново представление.

Това е много важно нещо и ние желаем всички вие, които четете тези думи, да ги вземете много на сериозно. Казваме ви да прегелдате какво във вашия живот, което чувствате, че е аспект на вас самите, които не са от по-висока вибрация, а са белези, навици, тенденции или зависимости, които не са добри проводници към живот в по-висши размерности и да намерите начин да се справите с тях, да ги освободите, да продължите напред, да ги оставите зад себе си, където те сега принадлежат, защото вече не са добре дошла част от вашето пътешествие, ако то желаете да е в по-високо размерни сфери.

Разбирате ли това? Разбирате ли, че каквото казваме е, че известен брой от вас, които четете тези думи и които сте заявили, че желаете вашето пътешествие да ви заведе отвъд границите на реалността на 3тото измерение в по-високи сфери на тази вселена, в същото време са понесли много тежък багаж, който ви влече надолу, правейки това пътешествие невъзможно, неприемливо (неправдоподобно) в това време? Трябва да немрите начин да стигнете дълбоко вътре и д анамерите освобождаващата ръчка, която ще пусне тези торби в краката ви, докато вие продължавате да се движите напред. Можете ли да направите това? Ще се опитате ли поне да направите това, това ви питаме сега?

Много от вас са планирали внимателно за себе си известни тестове, които вие ясно сте заявили, че искате и имате нужда от тях, за да преминете преди да излезете от тази по-ниско размерна реалност. Вие сте направили това много ясно и сега тук днес някои от тези тестове са останали неразрешени. Вие самите сте казали ясно, че ако това се случи, значи не сте готови да излезете от тази реалност и сте поискали да останете докато тези уроци бъдат научени. Ние, вашите водачи, приятели и семейство от по-високото измерение, не можем да заменим вашите нареждания, вашите инструкции, вашите заповеди, това не е наше право и ние няма да прекрачим нашите граници и няма да направим нищо, което вие сте ни наредили да не правим. Ние не можем да премахнем тези пречки пред вас, нито да ви дадем отговорите на тези задачи. Всичко това зависи единствено от вас.

Никой не ви познава по-добре от вас самите, въпреки, че ние имаме гледка от птичи поглед на много от това, което излиза наяве сега във вашия свят и в живота на онези, които са водачи, но дълбоко вътре никой не знае мисловния процес, който се извършва сега в главите ви ежедневно, защото това е ваше свещено светилище (убежище) и ние не навлизаме във вашите владения. Вие и само вие сте тези, които знаете какво става във вас и и само вие трябва да намерите начин да определите прецизно тези области, да набележите тези области, тези прблеми и да намерите начин да ги разрешите.

Ние ще ви предложим, както винаги сме го правили, нашата любов, подкрепа, водачество, мъдрост и разбиране и ще ви помогнем по всякакъв начин, по който можем, но ние не можем да извършим тази работа вместо вас. Тази работа трябва да бъде завършена от вас, защото това са били ваши определени инструкции и нареждания. Ние желаем да имате най-голям успех във вашите усилия и да ви кажем, че ще продължаваме да ви предлагаме всичко, което можем и ще ви уведомим, ако видим подобрение в някои от тези области. Това е, което ще направим и ще продължим да ви предлагаме машето водачество, където можем.

Ние сме вашите водачи от Галктическата Федерация от Свeтлина.


Прието и предадено от Грег Джайлс
Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012