text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 6 август 2012 г.

5.08.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация от Светлина 8/5/12 'Бъдеща вероятност § възможност'

През целия си живот вие сте чакали този магичен момент да се сбъдне за вас, да стане ваша благословена реалност, да донесе плода от дървото, което сте посадили преди много време и сте поливали и подхранвали много животи. Това дърво сега е напълно пораснало за много от вас и е време да вземете вашия плод и да отхапете първата хапка от сладкия нектар на вашия нов и напълно свобободен и неограничен опит (преживяване). Това време се приближава бързо към много от вас и ние ви казваме да продължавате да правите това, което правите. Не попадайте сега в стари шаблони, навици или тенденции и вашите деструктивни натури, които някои от вас са показали в известни периоди от вашата история. Сега не е времето да задоволявате (се отдавате на) такива грехове (слабости), учейки се от тези опитности и пробвайки границите на вашия опит. Сега е време да приложите себе си колкото се може по-съзнателно. Сега е време да карате на пълна скорост към вашите бъдещи вероятности, без да гледате назад но осъзнавайки, че всичко, което е било е било тренировка за вас, пълна с уроци и опитности, за да ви подготвят за това, което сега ви очаква и ви кима с вашия зов, зова на вашето име.

Чувате ли да се вика името ви? Ако чуете да викат името ви, кажете „Аз чувам да викат моето име сега и аз отвръщам на този зов. Аз следвам този зов. Аз следвам звука на зова на моето име и ще следвам този звук докато ме заведе до там, където искам да бъда, което не е тук, а някъде другаде.“ Това е, което бихме искали да чуем от онези от вас, които жадуват нова реалност, нов старт, нов живот, изпълнен със съкровища, възнаграждения, цели, предизвикателства, вълнение, приключения и опитности, за да науча дори по-големи уроци от тези, които сте научили до тази удивителна и чудесна точка.

Днес ние бихме искали да говорим с вас за това как ще бъде за вас след като стъпите отвъд текущите си ограничения на вашата доста ограничена реалност в неограничената арена да покажете способностите, талантите и мъдростта, които сте научили. Ще бъде като да сте спечелили на лотария, ударили сте джакпота и сте ударили звънеца на карнавала. Ще бъде като да сте спечелили златен медал на олимпийските игри, стоящ на стълбичката, докато свирят националния химн на страната ви. Това вълнува ли ви и привлича ли ви? Това интересува ли ви повече от всичко друго, за което в миналото сте изразходвали времето, енергията и концентрацията си? Ако е така, можете да го имате. Това е дар за вас, ваше възнаграждение, ваш трофей и е време да ви бъде връчен.

Ние, Галактическата Федерация от Светлина, сме тук, ние не пристигаме, ние желаем това да ви стане колкото може по-ясно. Ние не пътуваме до тук от някакво място във вселената, защото вече дойдохме преди относително доста време. Ние вече сме тук. Ние сме тук толкова близо до вас, че ще отнеме само лек тласък, само малко усилие, само малко настояване, само малка решимост, за да ни видите, да ни откриете, да се присъедините към нас. Разбирате ли това? Разбирате ли, че нито ние, нито вие ще пътуваме някъде, а има нещо друго, което ще позволи нашето обединяване отново заедно? Вие досега сте научили какво е то; ние няма нужда да ви го обясняваме. Вие сами ни кажете какво е това, което ще даде началото на това благословено ново обединяване на нашите семейства. Ние бихме искали да видим вашия отговор на този въпрос под това съобщение от днес.

Както всеки ден, ние ще следваме вашите коментари под нашето съобщение по целия ви интернет с голям интерес. Ние обичаме да четем вашите коментари, защото много ни интересува какво мислите за нас, за нашето ново обединение и за нашите проекти, които ще започнем заедно. Ние дори се интересуваме от отрицателните коментари, не само от онези, които са в положителна светлина. Чрез тъмнината, чрез негативността можем всичко да научим и, в края на краищата, не е ли всичко именно за това, да учим всички ние? Това е в най-дълбокото ядро.  

Вие сте тук да учите и ние сме тук също да учим и да стигнем тази цел, за която е бил създаден целия този сценарий и той е бил постановен от нашия Създател, който е ваш Създател и много велики умове са наредили тази огромна маса за нашето празненство, където ние ше учим чрез това възхитително преживяване да дойдем тук да подпомогнем нашите братя и сестри да украсят, построят наново и реструктурират тяхната къща и да направят чудесно и велико ново обединяване на семейството. Надяваме се да бъдем поканени и виждаме, че много от вас вече са отворили входните си врати за нас и ви казваме благодарим. Това ни кара да се чувстваме желани, оценени и обичани и оценяваме високо този топъл жест да отворите дома си и сърцата си да ни посрещнете с добре дошли.

Днес ние бихме искали само набързо да засегнем нашия първи общ проект, за който много от вас знаят вече и ще бъде укрепяването на бреговите диги на някои места по вашия свят. Ние сме започнали процеса по уведомяване и бихме искали да ви уведомим, че сме пратили успешно съобщения до много хора, които са избрани за този начален проект и сме успешно получили вашите отговори. Вашите отговори на нашия въпрос са надлежно отбелязани и ние пак ще ви се обадим, когато дойде време да действаме според информацията, която сте ни дали. Онези от вас, които са получили нашата комуникация, разбират какво искаме да кажем с това и няма нужда да навлизаме повече в тази тема. Ние ще продължим да пращаме съобщения до онези от вас, които чувстваме, че са заслужили правото си да вземат участие в този начален проект чрез техните взаимодействия с другите във вашите онлайн мрежи, техните усилия да запалят своята светлина, да бъдат там за другите, да споделят информацията за нашата организация и какви са нашите намерения тук във вашия свят.

Ние оценяваме високо вашите усилия в това отношение и казваме на всички вас, които сте квалифицирали себе си чрез усилия като тези, че вие не сте и няма да бъдете забравени или подминати по никакъв начин. Казваме на онези от вас, които са показали, че сте подходящи и квалифицирани членове на нашите екипи, че вашият ден ще дойде; няма съмнение относно това. Ние знаем кои сте вие и ви имаме в списъка си за контактуване в идващите дни, по един или друг начин. Вие няма да бъдете оставени извън нашите съвместни проекти, защото и ние очакваме с такова нетърпение да работим с вас. Ще има много проекти с много хиляди хора, избрани да работят с нас, или директно, или индиректно. Този начален проект, макар и голям по обем и важност, няма да изисква твърде много „рабтни ръце“, защото няма да са нужни много от вас за построяването на тези диги, защото нашата напреднала технология прави повечето от работат вместо вас.

Ние желаем да стане ясно, за да разберете защо, въпреки, че сте показали вашата любезност, вашето състрадание и вашата висша работна етика, ние не сме се свързали с вас да вземете участие в този начален проект. Причината, че относително малък брой от вас са били или ще бъдат контактувани, е защото необходимата за него работна сила е доста малка по размер, макар, че има много други проекти точно толкова важни и далеч по-големи по обхват на изискваната работна сила и тогава много от вас могат да очакват да се свържем с тях. Този ден ще дойде скоро след завършването на проекта за дигите и някои от тези проекти може дори да започнат по време на строенето на дигите. Ние желаем вие да разберете това и желаем вие да продължите да бъдете будни за нашите телепатични комуникации с вас, защото те могат да дойдат по всяко време и на всяко място, не само в домовете ви или в леглата ви.

Това е ситуацията тук във вашия свят, където има огромна възможност и голям шанс за напредък и за нещо ново за всички вас. Това, че ние сме тук, ви предлага нов начин да направите почти всичко, различен от всичко, което сте познали досега като начин за правене на нещата. Толкова много от вашия свят, което се нуждае или може да спечели от обновяване и усъвършенстване в технологично отношение, методологично и като разбиране. Малко в 3-мерната структура или система ще оцелее трансформацията в по-високо измерно общество, като 5-мерното общество. Когато човек разбере това, разбира колко много от това, което познава, трябва да бъде демонтирано и реконструирано по съвършено нов наичн. Това може да е доста притеснително за мнозина, може да бъдете много изненадани да научите това, защото същества, които са узнали един начин, не винаги се адаптират лесно към нов начин, особено, когато новият начин е толкова напълно трансформиращ от старите начини.

Ние сме тук не само да ви помогнем с тази деликатна трнасформация, но също и да ви помогнем да оцелеете емоционално и умствено от тази трансформация. Това, което ще направим, е да установим система, в която вашето умствено и емоционално здраве и добруване да бъдат проверявани и следени, за да се оценява адекватно леснотата или трудността, които някои от вас може да преживяват през тази трансформация на вашите обществени структури. Ние ще следим известен процент от вашите общности като по този начин ще се сдобием с база, от която ще извадим статистика, която ще бъде доста точна без следене (монитиране) и изследване на цялото ви население. Това е предпочитаният метод да правим подобни изследвания и в следващите дни ще попитам за доброволци да участват в това проучване за измерване на колективното ви, както и индивидуално приемане (поведение при) на тези промени във вашия свят.

По това време се надяваме да получим адекватен брой желаещи участници и да ви кажем за вашето съдействие в това проучване, че ще бъдете възнаградени по някакви начини. Един от тези начини на възнаграждаване на онези, които участват в нашите проучвания е, че ще получат от нас облагите на нашите напреднали технологии и знания и ще получите напреднало лечение на много от вашите емоционални, умствени и физически нужди. Това, което имаме пред вид с това, е, че ние ще споделим с вас нашите технологии и нашето напреднало разбиране на физическите, емоционалните и физическите съдове и ще ви помогнем да облегчите някои от проблемите, които бихте могли да имате или слабостите или дефектите, ако желаете, с които сте се родили и са недъзи по някакъв начин през целия ви живот. Цялата работа, която ще вършите с нас, идва с награда, защото това е основното изграждане на вашето ново по-високо-размерно общество. Когато човек е на разположение да помага на неговите братя и сестри и работи за по-великото добро на всички и вашата планета, той бива адекватно и честно компенсиран за своите усилия, време и енергия.
Днес тук, във вашия свят, много от вас работят много усилено за много малка компенсация и възнаграждение. Това ще се промени, защото всички вие, които продължавате да работите на вашите длъжности, които може да са необходими, поне за известно време, докато цялостната промяна в много от вашите системи може да бъде внедрена, ще бъдат възнаградени, компенсирани, заплатени много повече, отколкото сте сега. Ние желаем да направим това ясно, защото ние разбираме, че много от вас са готови и са нетърпеливи да се махнат от тези длъжности, от които много се чувстват обвързани и ние ви казваме, че за много от вас този ден ще дойде, но, засега, тъй като вашите системи трябва да бъдат разрушени преди те да могат да построени наново, ще има период от време, през който вие трябва да останете на текущото си място на работа, за да поддържате себе си и семействата си. Ние ще внедрим навреме системи и технологии, които ще облегчат необходимостта за много от вас да ходят на работа да извършват задачите, които сега изпълнявате, които облагодетелстват други във вашия свят. Не може всички едновременно да напуснат работа, ако трябва вашето общество да продължи гладко през тази трансформация. Надяваме се, че вие можете да разберете това и разбирате, че ще има период на раждане, период на отглеждане, период на израстване и през тези периоди ще има някои болки на растежа, които трябва винаги да се очакват, когато старото прави път на новото.

Навреме ще обясним напълно как желаем да внедрим вашите нови системи, кои от тях първо, кои изискват особено внимание, защото има системи днес във вашия свят, които стоят на клатещата се земя и трябва да бъдат укрепени и в много случаи напълно реконструирани, за да пазят вашите общества, защото ние не желаем да изваждаме пирон и да събаряме система, която е все още необходима във вашия свят. Ние трябва да сме много внимателни и да действаме с внимание за укрепяване на някои от вашите системи, докато в същото време внедряваме нови системи, понякога изграждайки ги направо отвътре на стара, вместо да премахваме изцяло система преди да започнем да внедряваме нова на нейно място.

Както сме казвали, ще има някои болки на растежа за някои хора по някое време, поне в някои области. Молим ви за вашата подкрепа, съдействие и увереност, че новите системи ще бъдат изградени и, че те ще бъдат от полза за всички хора от вашия свят. Благодарим ви търпението, съдействието и помощта в строенето на тези нови системи и структури и ви казваме, че вашите усилия ще бъдат високо оценени и възнаградени по много начини. Имайте търпение, имайте увереност, имайте вяра и вашият свят ще бъде рай и старото навреме ще стане далечен мъгляв спомен от вашето минало.

Ние сме архитектите тук, които ще ви помогнат да построите вашия нов рай. Ние сме Галактическата Федерация от Светлина.


Прието и предадено от Грег Джайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

1 коментар:

  1. Имате моята подкрепа! Най-голямото възнаграждение е да знаеш че вършиш нещо реално полезно :-))

    ОтговорИзтриване

ASHTAR

2012