text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 6 август 2012 г.

4.08.2012г.

Съобщение от Галалктичестката Федерация от Светлина 8/4/12 „Подгответе се за това, което ви очаква“

Вгледайте се в себе си и ще видите богатство от растеж в толкова много области, които сте планирали за себе си преди да се впуснете в това пътешествие, което сега е в разгара си за много от вас. Много дълги години и много прераждания за някои от вас, откак сте поели глътка въздух, която не е била капсулирана от насточщия ви дим. Вие ще излезете от тази яйчена черупка, която наричате Земя, много скоро, за да поемете дъх в истинската свобода тук, накъдето винаги сте се стремили, независимо от това какъв е бил временния курс, който сте си поставяли, защото ветровете в платната на кораба ви са ви водили в крайна сметка към нашето пристанище един ден, беше неизбежно, беше обещано, гарантирано и сега този ден най-сетне пристига за вас.

Усещате ли го? Чувствате ли с вашите сетива, които рядко използвате тук в 3-мерния свят? Усещате ли го с вашата интуиция? Усещате ли сега колко е близо? Толкова близо, че ние, от нашата страна, можем почти да протегнем ръка и да ви докоснем физически ей сега, толкова близо са дошли много от вас. Нищо не може и няма да ви спре сега. Просто трябва да продължите да играете ощр малко играта, това е всичко. Това сега е просто въпрос на време, защото всички карти са раздадени и ние от светлината, от любовта, държим печелившата ръка.

Поглеждайки назад към толкова много, през което сте минали, за да достигнете тази точка, е толкова невероятно, че сте тук сега. Токова много се е случило на вас и за вас, толкова много приказки, че могат да напълнят томове романи на библиотечните рафтове. Вашите истории могат да се разказват на другите буквално векове, една, после друга могат да се съшият в тъкан от приключения, страст и спирания, мистерия, триумф, победа и оцеляване. Вашите истории могат да напълнят библиотеки толкова велика всяка би била наречена само за вас. Поглеждайки всичко, което сте преживели тук през това прераждане като приказка, която да добавим към вашия нарастващ роман от приключения. Не позволявайте на миналото ви тук, в този живот или преживявания, които може скоро да си спомните от предишни прераждания, да ви наранят или да ви причинят по-нататъшна емоционална болка или страдание, защото тези преживявания, в повечето случаи са били внимателно проектирани и играни за вас, защото вие това сте поискали, за това сте помолили, защото това ви е било необходимо, за да достигнете до точката, където стоите днес.

Разбирате ли, обични, че нищо, от което сте страдали през този живот тук, което да не е било проявление на вашето творение по някакъв начин? Вие сте създали всичко това. Вие толкова внимателно сте очертали толкова много от това, което преживявате тук, че да гледате в миналото с негодувание, съжаление или срам към някои от тези неща, които сте преживели, има малък или никакъв смисъл, защото вие сте създали всичко от това. Вие сте го проектирали, вие сте го създали, вие сте натиснали бутоните, за да го проявите и да го преживеете и сега да гледате назад с някакво съжаление към вашето творение, творение, което вие сте оформили, за да пораснете и да напреднете, е пълно губене на време и хабене на енергията ви и на концентрацията ви днес. Надяваме се, че много от вас могат да започнат да виждат вашите минали преживявания в тази нова светлина, защото единствено това е светлината, която свети върху тях.

Пътешествия като това са редки в тази вселена и, имайки възможност да участвате в него е абсолютно благословение за всички вас, защото вашият напредък се е увеличил много пъти, след като сте дошли до тук, в много случаи, страдайки от уроците на тази доста сурова реалност. Имали сте много преживявания, някои радсотни, някои болезнени, някои разочароващи, но накрая всичко ще бъде триумф и това е единственото нещо, което можете да желаете да вземете у дома с вас.

Продължавайте през всеки един ден, занейки, че сте триумфирали над всичко, което сте проектирали за себе си да ви предизвика. Вместо това, мислете за всички трудности и страдания, които сте поставили пред себе си като пречки и с които сте се справили успешно и сте изчистили от пътя си. Не мислете за тези преживявания като за болезнени спомени, съхранени в банките на вашата памет, а ги нарисувайте като скъпоценни камъни, които попълват съкровището на вашия живот, защото това е, което те са в действителност, съкровища, хранителници, напоменяния, за вас да ги цените и обичате, защото без тези скъпоценни камъни вие не бихте могли да станете тези силни, мъдри и опитни създания, които сте днес, които стоят сега на портите, през които ги очаква истинна свобода и всяка мечта, която някога сте имали.

Строене на мостове е това, за което сме ви говорили и бихме искали да обсъдим с вас къде води мостът, който строите сега. Той води до нас. Той води до входната ни врата. Мостът, който строите, трансцендира (излиза извън обсега на) измерения, трансцендира време, трансцендира вашата сегашна реалност. Мостът, който строите е много повече от метафора, защото вие буквално конструирате средства, с които да излезете от сегашната ви реалност и да влезете в нова реалност. Разбирате ли това? Разбирате ли, че вие ще преминете отвъд, ако щете, над, в нов свят, в нова вселена от ваша гледна точка, защото всичко, което сте познали като ваша истинна реалност ще бъде оставено назад и вие ще започнете изцяло ново прикючение с нови правила, приятели, домове, кариери и толкова много нови и наистина отплащащи се неща, за които да прекарвате времето си.

Надяваме се да ви видим всички колкото се може по-подготвени за тази първа стъпка по този мост и е много важно за вас да разберете колко огромна (монуметална) ще бъде тази стъпка за вас. Било е и продължава да бъде една от най-важните задачи, за която да се подготвите, колкото можете по-добре за този преход във вашата перспектива, във вашия свят, във вашата реалност, защото тази стъпка не може да се мине лекомислено, тя не може да се мине с недоглеждане, незабелязано, не може да се мине без уважение и почит, защото този напредък във вашата еволюция управлява вашето внимание, вашата концентрация, вашия стремеж, вашата решителност и вашето уважение, защото тази стъпка е огромен скок за вас и е много важно да направите всичко, което трябва, за да се подготвите адекватно за това преживяване.

Това е всичко, което имаме за вас днес, обични, и се надяваме, че ще последвате нашите предложения и ще помислите за това, какво ви очаква точно пред вас, защото то не може да се предприеме лекомислено и е силно препоръчително да погледнете на това много сериозно и да се заземите колкото можете по-твърдо да се подготвите за това, което ви очаква точно пред вратата, пред която стоите днес.

Ние сме ваши приятели и семейство, очакващи ви тук, от нашата страна на вратата. Ние сме Галактическата Федерация от Сетлина.
Както е прието и предадено от Грег Джайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012