text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 2 август 2012 г.

31.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация от Светлина 7/31/12 'Избиране на място, откъдето да ви вземем'

Днес ние искаме да започнем чрез обсъждане с вас как най-добре да се приготвите за работа с нашата организация, която ще започне скоро в близките дни, защото времето да започнем многото наши съвместни проекти е дошло. Искаме да започнем като ви приветстваме с добре дошли в нашите екипи и искаме да направим това като се срещнем с вас на борда на нашите кораби и ви се представим, за да се запознаем по-добре преди да започнем рабтни взаимоотношения заедно. Ще направим това като се срещнем с вас на предварително уговорено място някъде близо до вашето местоживеене. Ще се свържем с вас в идните дни следващата седмица и ще ви попитаме къде чувствате, че бихте искали това рандеву да се състои.

За да отговорите на този въпрос, ви молим да отговорите с много кратко изречение, за да изясните вашия отговор на нашия въпрос, който вие ще чуете или докато спите и сънувате или, за тези, които са започнали да усъвършенстват телепатичната комуникация, във вашето будно състояние докато медитирате или по кое да е време, когато успеем да доведем нашия въпрос до вас. Разбирате ли това? Изяснихме ли се по този въпрос? Ние, Галактическата Федерация от Светлина, ще ви изпратим, телепатически или в съня ви, кратък въпрос къде бихте предпочели да се срещнем, за да бъдете телепортирани на един от нашите кораби, откъдето ще бъдете ескортирани на по-голям кораб, където ще се срещнете с преддставители на нашия екип за разчупване на ледовете. Тогава ние ще отговорим на всички ваши въпроси и, ако нямате нищо против, ние имаме някои въпроси към вас, които са съвсем естествени, просто и ние да научим малко повече за вас преди да започнем да работим заедно, защото това ще ни помогне да намерим подходяща позиция (длъжност) за вас и да научим кога сте свободни и да направим график и колко често и дълго можете и желаете да работите.

Молим, помнете, че нние сме изготвили графици за онези, които ще започнат да работят с нас. Ние не можем да ви изготвим лични графици, защото това изисква много излишни прелитания от кораба-майка или който и да е друг кораб, на който ще работим. Ние усещаме, че е необходимо да редуцираме броя прелитания и от вашата свят на повърхността до нашите места на работа (работни площадки). Те ще бъдат защитени от всякакви възможни опасности или заплахи от репресии от които и да е пакостни военни части, свързани с кабал. Имате думата ни, че ние ще направим всичко, което можем, да ви защитим вашата безопасност и добруване, макар, че помнете винаги, няма абсолютни гаранции или официлна клетва в това отношение, само ние ще направим всичко, което можем, за да защитим членовете на нашите екипажи и тези, работещи с нас по многото ни проекти.

Както повечето от вас, които ще бъдат избрани да работят с нас, вече напълно разбират, нищо не слага край на живота ви наистина, защото вие сте вечни създания и, като такива, няма нещо, от което наистина д асе страхувте, защото няма нещо, което би могло да ви се случи на тези работни места или на път за или от работните площадки, което да ме може да бъде обърнато в случай на нараняване или дори в случай на физическа смърт, това в никой слу1ай няма да е краят, това е просто началото на нещо ново за вас, нещо, към което много от вас са се устремили в идните месеци. Разбирате ли това? Разбирате ли, че дори и в най-лошият сценарий, в който вие преживявате физическа смърт, че вие просто ще започнете първи това, което ще последват всички останали много скоро?

След като сте разбрали това, бихме искали да започнем тази начална фаза на този първи и изключително важен проект да затвърдим и укрепим вашите брегови диги чрез конструиране на красиви, защитни морски бариери по бреговете на избрани области по вашата планета. Ще започнем този проект много скоро, мислете за срокове от седмици или месеци, мислете за срокове на бързо разгръщане по местата на работа, веднъж щом успешно предадем нашето съобщение до вас и получим вашия отговор къде чувствате, че ще бъде подходящо място да във вашия квартал или околните области да се видите с нас. Това, което търсим, е област, която да е поне полу-изолирана, макар, че ние разбираме, че някои от вас живеят близо до големи градски (населени) области и може да ви е малко трудно да намерите такова пространство, но ние ви казваме да използвате вашата решителност, да бъдете умни и ловки, да разучите карти на местността и особено сателитни изображения, които намерите в интернет, които ще ви помогнат да намерите такова място, което може досега да не сте знаели, защото може да е скрито от поглед, дори и да сте минавала с кола или пеш край него. Ние сме уверени, че всеки един от вас ще намери такава област и оставяме това назначение (задача) на вас, защото имаме вяра и увереност във вас.
След този първоначален разговор, ние ще поддържаме връзка с вас, когато е време да се срещнем. Този сигнал трябва да дойде като изненада, съвсем малко преди започването, защото не можем да позволим информация за плановете ни да изтече по някакъв начин към кабал при методите на комуникация с вас, защото не желаем изненади и никой да няма предимство, имайки време да се подготви да попречи на нашата среща по никакъв начин. Надяваме се, че разбирате, че трябва да запазите всичко, което говорим с вас, за себе си. Не споделяйте тази информация с други по Интернет, по телефона и дори устно в домовете си, защото не е гарантирано уединение дори и в дневната ви. Надяваме се, че това няма да ви дойде като обезпокоителна новина, има много начини да се попречи на / подслуша комуникации дори без използването на електронни подслушвателни устройства, технология, която много от вас напълно разбират.
Има обезтелесени духове, които бродят по вашат апланета, някои от вас знаят това, а някои от вас може да са много изненадани да го научат. Една от целите на нашата мсиия е да вдигнем вашата планета далеч от тези безтелесни създания, защото те не принадлежат на това място тук, на същата планета, както вие. Обсъждахме това до известна степен в предишни съобщения (6/23/12) и, ако има такива от вас, които за първи път чуват тази новина, молим ви да се върнете няколко седмици назад и да прочетете това съобщение, което може да намерите за много информативно. Така, в светлината на факта, че никога не можете да бъдете твърде сигурни кой слуша нашите разговори, ви призоваваме да пазите информацията за нашата среща за себе си и само за себе си и по този начин никой друг не би могъл да подслуша вашия разговор и да научи нашите планове или нашето разписание за среща с вас. Това разбрано ли е, обични? Надяваме се, че сме били ясни по отношение на това, защото, за съжаление, ние ще трябва да прекъснем срещите си с вас, ако подробностите за тези срещи бъдат свободно разгласени във вашия интернет или дори в лични съобщения, защото този тип електронно подслушване е доста просто да се постигне и се случва всеки ден във вашия свят от различни източници и много на брой.

Ние чувстваме, че сме изяснили това и сега искаме да преминем нататък и да обсъдим с вас какво точно ще правите, когато започнете работа по този проект с нас. Ние ще се срещнем с вас и ще ви придружим до кораб, който е способен на полети в космическото пространство, където ще получите обучение в методите и технологиите, които ние използваме в строителството на водни бариери, които ще използваме да защитим брегове. Ще бъдете инструктирани как работи тази технология и как правилно да я използвате. Ще получите обучение от много квалифицирани инструктори. Имаме екипи от учени и на всеки кораб ще има представител с научна подготовка, който може да отговори на всичките ви евентуални въпроси от по-напреднало и научно естество.

Ние ще започнем бавно, защото вие сте тези, които ще градят тези морски стени (диги), няма да го правим ние, както обяснихме, това е вашата планета и ваша отговорност е да се грижите за нея. Ние сме тук само да ви помагаме и, помагайки ви, ние ще ви позволим да използвате нашите технологии и нашия космически кораб. Ние ще ви обучим, ние ще ви напътстваме, ние ще ви водим, ние ще ви организираме, ние ще отговорим на всичките ви въпроси и ние ще правим всикчо, което можем да сте в безопасност, но това е всичко, което ние ще направим. Както сем казвали, всичко зависи от вас.

Ние не очакваме вие да сте бързи в началото, ние просто искаме да видим, че сте научили да използвате това оборудване правилно и безопасно преди да търсим какъвто и да е вид бързина в производството на тези диги. Веднъж поставена на място една секция от дигата, ние ще преместим напред нашия кораб на следващото място, където вие още веднъж ще конструирате и поставите секция от дига здраво поставена в морското дъно, след което ние отново ще се придвижим напред и ще повторим процеса. Това е много прост процес и веднъж почувствали се удобно, свикнали с нашите технологии и тази процедура, ние ще започенм да изграждаме тези диги много бързо. Тази технология може да изгради много мили диги за минути, толкова е бърза тази технология и дигите да бъдат изградени. Това също е много важно, защото има много мили от вашите брегове по вашия свят, където усещаме необходимост от изграждане на тези диги, а, както казахме, времето напредва (свършва, изтича).

Когато говорим лично с вас, ние ще задълбочим кои области във вашия свят ще получат такива диги и кои ние усещаме, че ще трябва да се евакуират поне частично, защото дори такива диги може да не ги защитят напълно адекватно от покачването на морското равнище и надигането в тези области, когато вашата планета се отърсва от тримерните си слоеве за нейното пътешествие в по-високите сфери на тази вселена, което е и основната причина за тези тресения на Земята, оито ще предизвикат моретата да се вдигнат в някои области по вашия свят. Това е относно първия съвместен проект, да защитите вашите хора и вашите общности от моретата и ние с такова нетърпение очакваме започването на този проект с вас, нашите братя и сестри на Земята.

Молим, останете будни, нащрек, за нашето съобщение до вас. Защото онези от вас, които са започнали да работят със способността за телепатична комуникация, ние сме уверени, че ще получат нашия въпрос къде бихте искали да се срещнете с нас и сме уверени, че вие успешно ще изпратите вашия отговор обратно до нас. За тези, които още не са умели в телепатичното общуване, може да търсите въпроса към вас чрез други средства, само един от които е чрез съня ви. Когато се събудите от сънуване, в което сте получили въпроса, ние ви молим тогава да формулирате вашия отговор до нас и телепатически да пратите отговора си като се фокусирате върху нас и в ума си, не на глас, дадете отговора си до нас преди да започнете деня си. Ние ще се ослушваме за вашите отговори и, още веднъж, ние с нетърпение очакваме да работим заедно с вас, обични. Ще бъде чест и удоволствие и заедно ние ще свършим тази работа, която е необходимо да бъде свършена.

Ние сме вашите колеги в този първи свързващ съвмстен проект . Ние сме Галактическата Федерация от Светлина.


Както е прието и предадено от Грег Джайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012