text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 8 август 2012 г.

3.08.2012г.

Съобщение от Галактическата федерация на Светлината – 3 август 2012

"Подобряване на комуникацията чрез сънищата"

 

Нека започнем днес, като кажем, че ние оценяваме всички усилия, които много от вас полагат, за да се отнасяте един към друг малко по-добре, малко по-почтително, вежливо, любезно, нежно и да ви кажем,че усилията ви са много оценявани и ще ви отведат много далеч като колектив и като индивиди,тъй като  не може да се направи много по пътищата на развитие, докато едно същество  не научи и покаже, как да комуникира с другите по начина, по който те заслужават.

Има толкова много възможности, отворени за вас  врати, отворени от пролетен бриз, когато вие за първи път започнете да  показвате  признаци, че правите съгласувани усилия да взимате предвид чувствата на другите, когато  общувате с тях по някакъв начин, било то лично или по телефона, или чрез електронни средства, тъй като е от значение начина, по който се комуникира с друг, и думите могат да режат като нож всички форми на комуникация и да наранят и дори да оставят белег у друго лице. Разбирате ли това? Разбирате ли, че думите, въпреки че те може да не докосват друг човек физически, може да го достигнат по толкова много различни начини и да нанесат вреда, също както ако с ръката си замахнете и ударите с юмрук и нараните един човек?

Разбирате ли сега малко по-добре? Давате ли си сметка, че думите ви може да бъдат също толкова зловредни, като юмруците ви? Ние се надяваме, че тези от вас, които са извършвали  такова словесно насилие и увреждане, чрез използването на многократните ви обиди, реторика и болезнени отношения, да  помислят за това, което току-що четат и да помислят за това колко врати ще се затворят за вас, ако продължите с този вреден, непродуктивен, неуважителен, безчувствен начин, и помислете  колко врати ще отворят за вас, ако  промените посоката, в която  толкова нетърпеливо сте тръгнали.

Това е всичко, което трябва да кажем по този конкретен въпрос днес, но от време на време, ние ще говорим за това отново с вас, тъй като ще продължим да четем отговорите ви на нашите послания и искаме толкова много за всички вас, които сте участвали в това грубо и неподходящо поведение, за да  видите ясно избора, който правите, и помислете за избор, който ще ви доведе до по-големи, по-добри и по-ярки резултати, тъй като не го дължите на никого повече или по-малко от самите себе си.

Днес бихме искали да ви говорим за това как можете да подобрите вашите методи за телепатична комуникация с нас, тъй като сме започнали началните етапи на нашата програма за общуване с онези от вас, които чувстваме, че ще бъдат положителни допълнения към нашите екипи, които ще започнат първия ни проект заедно, който е да се изградят диги край бреговете в няколко области на вашата планета. Ние сме изпратили нашите комуникации на избрани индивиди и ще ви уведомим, че редица от вас наистина успешно получиха уведомление и на свой ред ние сме получили вашия отговор. Ние също ви уведомяваме, че има и такива сред вас, които ние усещаме, че не са получили уведомлението ни все още, въпреки че за някои от вас ние наистина се опитвахме повече от един път да ви изпратим това съобщение, но не сте го получили, или както може да е случаят, някои от вас са получили това съобщение, но не са ни изпратили отговор.

Ние не можем да знаем със сигурност дали сте получили това съобщение от нас, ние можем само да знаем, ако сте изпратили съобщение обратно към нас, за което можем да бъдем сигурни. Ние ще продължим да изпращаме нашите телепатични комуникации на всички вас, които сме избрали за тази първоначална операция. Ние ще бъдем търпеливи, ще бъдем настойчиви, но  не можем да продължим да се опитваме да ви изпращаме тези съобщения за един продължителен период от време,тъй като се опитахме да се разбере, че времето е от съществено значение. Времето между днес и  финала на изпращане на съобщения към вас не е много далеч във времето и ние трябва да побързаме и да започнем нашите много проекти заедно. Надяваме се, че тези от вас, които не получават нашите комуникации,ще разберат, че за момента това е начинът,по който ние трябва да комуникираме с вас. Ние нямаме друг избор по този въпрос и когато можем да говорим с вас лично, напълно ще ви обясним защо не можем да изберем някакви други средства, за да комуникираме с вас в този момент.

Ние предлагаме на всички вас, тъй като не знаете кои от всички вас сме избрали за тази начална фаза на тази операция, да отделите голямо внимание на сънищата, които  може да имате, тъй като това е много подходящ и ефикасен начин за нас да ви пратим съобщенията си. Има такива от вас, които съобщават, че имат трудности при запомнянето на сънищата си, след като се събудят. Ние разбираме това, въпреки че ние не можем да направим нищо по въпроса от наша страна. Всичко зависи от вас, да  намерите начин и да развиете умения, достатъчни, за да запомните по някакъв начин сънищата си, които изживявате. Сънуването е много естествена функция и  всички от вас сънуват, няма изключения. За тези от вас, които твърдят, че не сънуват, то би било по-точно да се каже, че не сте се събудили с никакъв спомен от сънищата си, вие със сигурност имате сънища по много начини и форми.

Сега, след като се изяснихме по този въпрос бихме искали да предложим на вас, как по-ефективно да си спомните сънищата, които имате. Дръжте винаги под ръка нещо за писане ,за да си записвате сънищата си в леглото си през нощта, тъй като често, когато сънувате, се пробуждате, дори и за момент, и тогава е времето,в което можете да имате някакъв спомен за съня, който току-що сте преживели. Ние ви съветваме да записвате колкото се може повече  подробности от съня, колкото можете по-ясно, така че, когато се събудите през деня всеки от вас да може да разгледа внимателно какво е написал и да анализирате дали има някаква форма на съобщение от детайлите, които сте записали и да прецените дали това е бил сънят, в който сме пратили съобщение до вас.

Ние също така ви предлагаме да промените моделите на съня си, като целта е по-дълъг, по-дълбок и по-спокоен сън. Предлагаме ви да спите в пълна тъмнина, окачайки  допълнителни завеси на прозорците, ако е необходимо, и евентуално поставяне на нещо на вратата на спалнята си, тъй като светлина може да проникне в стаята ви. Изключете всички осветления и дори електроника, тъй като LED светлините в много от вашите електронни устройства може да излъчват сравнително голямо количество светлина, която да пречи на съня ви. Ние също така предлагаме да отстраните всички безжични електроники от стаята си, докато спите, тъй като те могат, но не е задължително, да причиняват смущения на нашите съобщения до вас.

Вашият мозък има части, които функционират като сателитни комуникации, изпращане и получаване на информация от околния ви  свят и през цялата Вселена, и да се грижите за вашето "оборудване" е много важно. Храната, която ядете, са горивата и течностите, които управляват вашата "комуникационна машина". Тези горива и течности трябва да работят за подобряване на вашата машина и не омаломощавайте вашата машина.

Какъв вид горива добавяте към вашата машина? Предлагаме ви да премахне всички храни-боклуци, сладкиши, торти, бисквити и газираните напитки и да попълните хладилника си с плодове и зеленчуци, тъй като те значително и почти веднага повдигат вибрационната ви честота, а това със сигурност ще ви помогне във вашите комуникации с по-висшите реалности, тъй като това физически ще ви доближи все повече до по-висшите реалности. Разбирате ли това? Разбирате ли, че вашата честота се издига и пада като термометър през целия ден, и в зависимост от храната, която ядете, вибрацията може да се повиши или да се понижи внезапно и значително? Това са някои от методите,с които можете да подобрите своите телепатични способности и ние ви казваме,че като следвате тези прости инструкции, можете да видите незабавни подобрения.

Ние ще продължим да изпращаме съобщения до тези от вас,които сме избрали. Ние ще ви изпратим предупреждение, когато чувстваме,че не можем  повече време да се опитваме да изпращаме тези съобщения към вас и ще трябва да започнем да изпращаме съобщения на тези, които не са в първия списък, но със сигурност са хора,които  биха били положителни допълнения към нашия екип и по това време ще започнем да се опитваме да изпращаме съобщения и до тях.

Не си позволявайте да изпаднете в паника, опасявайки се, че ще пропуснете вашата възможност да работите с нас, ако  чувствате,че може да сте били избрани за този първоначален проект, но не сте получили нашите послания, тъй като този вид емоционално напрежение не ще ви помогне по какъвто и да е начин да получавате нашите съобщения и в много случаи ще влоши нещата и ще възпрепятства всякакви съобщения до и от нас. Все още има останало време, за да получите нашите послания, ние искаме това да е ясно и  ще продължим нашите усилия незабавно и ще ги продължим до следващо уведомление.

Това е всичко, което имаме за вас днес, скъпи ни души. Надяваме се, че се чувствате много добре и отново ви благодарим за всички ваши усилия да комуникирате  един с друг по-ефективно и учтиво и нека кажем за тези от вас, които са показали подобрения в тази област, че ви благодарим много, защото вие правите на всички от нас през цялата ни Вселена една много голяма услуга. Докато говорим отново утре, имайте един прекрасен и благословен ден, скъпи души.

Ние сме ваши приятели и роднини от Галактическата Федерация на Светлината.

Ченълинг на Грег Джайлс

Превод: Христо


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012