text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 5 август 2012 г.

25.07.2012г.

Съобщение от командата на Ащар - 25 юли 2012

"Укрепване на вашите брегове"
 

Ние сме тези които ви раздвижваме и ви разклащаме, универсални сме по размери и обхват. Ние идваме в светове, за които смятаме, че биха приели нашата помощ, имаме големи идеи в нашите умове, големи планове, големи мечти и големи надежди за по-добър свят за тези, заради които сме дошли, предлагайки нашата помощ. Ние сме дошли във вашия свят, с виждане за светло ново начало за всички вас и за вашата планета-майка като цяло. Това, което сме планирали за вас е нещо толкова грандиозно, толкова красиво, толкова огромно, че  наистина ще отнеме известно време, за да бъде завършено, но дори и в ранните етапи на  плановете ни за вас, ние чувстваме, че ще извлечете поне няколко ползи от нашето присъствие тук и желанието ни е  да ви предложим нашата помощ, нашата работна ръка, нашите технологии и мъдрост.

Много от вас, с очи, които виждат погледнете около вас и вижте света, който стигна до задънена улица, вашите очи има какво да видят, те имат яснота, те виждат това, което другите не виждат, други не могат и няма да видят, някои все още не са готови да  видят, ти виждаш ли? Не всеки е развил същото ниво на еволюция както други. Това е то. Това не е война между тези, които са събудени и тези, които не са, и онези, които са там някъде по средата. Вие всички сте приятели, съседи и семейство. Вие всички сте заедно в това, и сте били така от много, много дълго време. Ако проумеете, колко дълго мнозина от вас са били приятели, съседи и семейство в това дълго, изглеждащо доста изолирано и мрачно и опасно пътешествие, вярваме че ще се започнете да се отнасяте един с друг малко по-различно, по-добре от колкото сега се отнасят по между си някои от вас.

Ние не искаме да кажем, че всички вие можете да се държите по-добре един към друг, тъй като една част от вас често показва доброта и уважение, любов, разбиране, търпение, толерантност, чувство за хумор, честност, справедливост, милосърдие, милост и прошка, което сгрява сърцата ни толкова и ето защо е  дошло време да посетим  вашия свят и да ви предложим даровете с които разполагаме. Това е заради тези от вас, които са се научили да се държат помежду си по тези начини, така че ние и други Галактически команди сме тук, чукащи на вратата ви с цветя, подаръци и широки усмивки на лицата си. Ние сме дошли с нашите  приятели и семейства, деца и домашни любимци също така. Ние сме дошли с целите си семейства.

Ние не сме тук само като учени, служители, изследователи и строители, не, изобщо не. Ние сме представители от всички сфери на живота, всички начини на живот, всички области, и когато се срещнем, ще се срещнете с представители от всички различни области на нашите много различни светове. Виждате ли това? Виждате ли, че няма да се срещнете с някоя търсеща партия, или изследователи, или наемници, или мисионери, или астронавти? Вие ще срещнете нашите семейства, нашите деца, нашите родители, нашите приятели и дори нашите домашни любимци, които ще срещнат вашите  домашни любимци и ще се научат  да играят с тях. Това са някои от мечтите, които имаме за вашия нов свят, и се надяваме и вие да споделяте подобни на нашите мечти, ние сме сигурни, че го правите, иначе нямаше да сме тук дори, говорейки с вас днес.

Това, с което искаме да започнем, са подготовки за някои от най-големите ни проекти, които сме си отбелязали, да започнем да сваляме като плочките на домино в не много далечните идни дни.
Ние обсъдихме с вас, какво виждаме като трудна ситуация, когато  се покачват морските нива, което според нас вие най-вероятно ще преживеете, поне в някаква степен, след не повече от няколко месеца, считано от сега. Със сигурност бихме желали да видим възможно най-много доброволци за този много важен проект, който ще се погрижи за  защитата на много села, градчета и дори няколко по-големи града на вашия свят, тъй като бреговите линии, които ги предпазват от големи морски вълни, никога не са били много силни и няма да издържат по никакъв начин на някаква истинска дейност на разбиване на вълни, което смятаме, че вашата планета трябва да изпита, докато излизате от една реалност и започвате отново. Не е трудно да си го представите, нали драги приятели?

Опитайте се да разберете, че вашата планета е във вихъра на последните си дни на дуалистична борба и тя е много развълнувана и нетърпелива да отърси оковите на това по-ниско измерение, и под "отърси" имаме предвид, че тя буквално трябва да отхвърли обвивките, в  които е била заключен в рамките на тези по-ниски нива в продължение на много дълги еони от време. Това е физическа борба, както и  една емоционална и духовна борба също така. Това е една от причините да сме тук. Ние имаме големи екипи за наблюдаване на тази част от вашето възнесение и за възнесението на вашата планета  и това е тяхна работа, да действат като акушерки, ако щете, и да съдействат за  това раждане. Тези екипи се отчитат пред нас и ние надлежно докладваме пред вас какво  мислят, че ще преживеем в идващите дни, позволявайки ни да споделяме с вас тези прогнози, за да можете да се подготвите по-добре за тях физически, умствено, емоционално и духовно.

Когато ви докладваме, че ще има определено ниво на земни трусове дълбоко в недрата на планетата ви, които ще я разтресат достатъчно за да се предизвикат бурни морета, на определени територии из вашия свят. Тези морета ще намерят път към бреговете и ще продължат през плажовете и ще достигнат вътрешни територии и ще залеят общности, сигурни сме в прогнозите си. Бъдете сигурни, че не си правим някакви бюлетини за пред вас и не играем някакви игри с вас. Това не е тест, това не е тренировка,  не е шега, и когато стане време,  да ви повтаряме едно и също послание, отново и отново може да започнете да осъзнавате, че когато казваме, че би било най-доброто за определени области на вашето население да се евакуират временно, ние със сигурност имаме предвид точно това.

Отново, няма причина да изпадате в панически настроения  или да се страхувате, тъй като ние сме работили много пъти по много по-трудни задачи от тази. Ние сме помагали и на други светове и сме контролирали нивата на океаните и сме стигали  до същото заключение, че ще има покачване на морското ниво, което може да причини определени проблеми из планетата, и също започнахме да споделяме тази информация с населението, също както го правим с вас днес и го правим от няколко месеца. След това се срещнахме с представители на техните светове и започнахме задружна работа по укрепването на защитата по техните крайбрежни зони, даже временно преместване на част от тяхното население в по-високи области, които сме счели за безопасни по време на сътресенията.

Ние не правим нищо по-различно тук във вашия свят, но ще ви кажем, че някои от реакциите, които получаваме от вашите хора тук в ранните фази на тази определена област са уникални и това е нивото на тези от вас, които намериха начин да отричат, че това, което ние говорим по тази конкретна тема, е вярно, точно и че е действителност. За тези от вас, които отричат тази информация и поставят под съмнение нашия канал и неговите способности, ние ви казваме, че почитаме  и уважаваме вашия избор за този и всеки път.

Но също така искаме да ви кажем, че ще дойде ден и ще е много скоро и ще трябва да оставите този фарс, защото много скоро ще се окаже неоснователен, както и ние ще трябва да ударим с чука, ако щете, и да разбием вашата защитена реалност, защитавана с вашия отказ, недоверие, обвинения и вашата липса на вяра в нашия канал, който доставя за нас съобщения, точни и честни, от доста време до сега. Ние чувстваме, че чрез нашия канал ние изградихме едно определено ниво на доверие, но и се чувстваме оскърбени от начина, по който толкова много от вас се обръщат срещу нас и нашия телепат, просто защото ние желаем да ви информираме за нещо, което чувстваме, че от вашия опит тук на тази планета би трябвало да е нещо обичайно, каквото са земетресения и цунами, тези две неща са доста често срещани във вашия свят и са били такива през цялата история на човечеството.

Това, което посочихме за вас определено не е нещо повече от това,
което се е случвало тук във вашия свят, като в интерес на истината е имало земетресения и морски удари отвъд това, което виждаме за бъдещето ви, във вашето не толкова далечно минало, и вашата планета и вашите хора са оцелявали много добре през тези случаи, въпреки това ние искаме да няма погубени животи и увредени градове и селища, всичко това да бъде сведено до минимум, и искаме да възстановим целия ви пейзаж на целия ви свят, ще е много по-лесна задача да възстановим селищата, градовете и домакинствата ви, отколкото да ги изграждаме от останките. Разбирате ли разликата, драги приятели?

Ние искаме да се запази колкото се може повече от вашия настоящ свят, преди да започнем прекрасния си проект за ремоделиране. Ние считаме, че е важно да се защитава това, което веднъж е било планирано за усъвършенстване и подобрение. Това, което бихме искали да направим в следващите дни, когато почувстваме, че вашият свят е  достатъчно безопасен поради премахването на достатъчно силни играчи на престъпния кабал, е да се инициира нашия проект да започне укрепване на бреговата линия по цял свят и ние, заедно с Галактическата Федерация на Светлината, ще
наемаме така да се каже, много  хора от вашия свят, желаещи да се включат в този много важен съвместен проект.

Бихме искали да видим колкото може повече желаещи сред вас за тези назначения и в следващите дни нашите ще бъдат публикувани нашите листи за регистрация, за да въведете имената си и ‘да ги пуснете в шапката
’, за да заявите участие. Подробностите за начина, по който ще се срещнем с вас и ще ви съпроводим до работните обекти, ще ви бъде напълно обяснено в нашите сесии за ориентиране, което ще е скоро преди да започнем тези проекти с вас. Всичко ще бъде обяснено, на всички въпроси ще бъде отговорено и мислим, че ще сте много доволни от договореностите и споразуменията, които ще се направят между нас, командването на Ащар и вас, хората на Земята.

До тогава, ние ви молим да четете нашите послания с малко повече увереност и вяра, отколкото някои от вас демонстрират, тъй като ще откриете, че вашата вяра не е загубена, тъй като ние стоим пред вас чрез нашите съобщения. Благодарим ви, искаме да благодарим на нашия канал и ще говорим с вас отново следващата седмица.
Ние сме вашето семейство от звездите на командата Ащар и ви благодарим за отделеното време днес, скъпи приятели.

Както е предадено чрез Грег Джайлс

Превод: Николай

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012