text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 5 август 2012 г.

2.08.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината – 2 август 2012
‘Диги в района на Бермудския триъгълник’

 
(превод със съкращения)

 

Една от задачите, за която сме дошли тук да ви помогнем да извършите, е да построите мостове между вас, това, как се виждате, как се държите с вас самите, как се държите един с друг и как да преодолеете години на разделение от войни и икономическо съревнование. Дошли сме тук като строители на мостове, за да ви помогнем да преодолеете това, което за вас са били препятствия от разделението, безсилието и дори гняв и враждебност един към друг, докато се борихте да оцелеете в среда на голяма конкуренция. Една от причините защо ви насърчаваме силно да правите това, което можете, за да се разбирате по-добре един с друг сред онлайн обществата е, защото интернета е едно от средствата, които използваме, за да построим тези мостове. Хората, с които си взаимодействате, без значение къде живеят, са представители на хора, с които може би сте имали проблеми да се разбирате в миналото, не само тук на вашата планета, но и на други места във вселената.

Когато говорим за построяване на мостове, става въпрос за свързване не само на хората, но и на световете и галактиките в тази все-разширяваща се вселена, която споделяме. Каквото правите днес и как се държите и разбирате един с друг, ще има продължителен ефект еони от време още, докато създавате връзки и приятелства с представители от други светове, някои от които са вече приятели, партньори, сътрудници и т.н.
Когато се намирате в слабост и изберете да обидите някого в интернет, вие правите много повече от това да проявите неуважение към хората, тъй като те са и посланици на техните светове. Вие по този начин спомагате да разрушите построените мостове, за които бяха хвърлени усилия и грижа от мнозина.

Разбирате ли наистина какви вреди нанасяте всеки ден, когато се отнасяте грубо, неуважително, обидно и непростимо с другите? Повтаряме на всички вас: постарайте се да се държите с най-доброто ви поведение. Намерете начин да се държите възможно най-учтиво, дори когато другите не го вършат спрямо вас. Молим ви да ни помогнете да продължим да строим красиви мостове, а не да помагате да ги разрушат, защото това са мостовете, по които ще вървим в приятелство и сътрудничество един с друг още много еони от време.
Благодарим ви за сътрудничеството по този въпрос. Когато всичко е казано и направено и нашата мисия на Земята достигне своята кулминация, всички вие до тогава ще имате по-добро разбиране от къде произлизате, вашето общо минало и защо работите на този план. Това е от голямо значение в тази вселена.

Днес бихме искали да започнем да говорим в по-голяма дълбочина за нашия проект да построим диги по бреговете на различни места по вашата планета. Мнозина питат къде ще бъдат тези места и ние ви отговаряме, че ще започнем с Флорида в САЩ. Мястото е удобно за начало на операцията, тъй като мислим, че там ще има значителни наводнения, в следствие на много геофизични аномалии, които ще бъдат заздравени от земята ви при преминаването в следващите измерения.  Това е поле, където е имало загадки и мистериозност във вашата съвременна история 100 години назад или повече. Това е мястото, на което са изгубени много летателни апарати, кораби и животи – място наречено от вас Бермудският триъгълник.

Тук, на това място, има много размествания на подводните пластове и на това се дължат привидните изчезвания на толкова много потопени кораби. Те не са изчезнали, всъщност те са били заровени и отнесени от подводните пластове на други места, някои много далечни от мястото им на потъване. Това е една от причините защо мистерията се е задържала толкова дълго. Проблемът е в морските етажи на това място, тъй като дълбоко под тях се намират тектонични плочи, които са силно нестабилни. Тези тектонични плочи са един от по-големите геофизични проблеми на вашата планета.
Когато водите на Бердмудския триъгълник се разбушуват внезапно, можете да си представите защо има толкова много потънали кораби, които са нямали дори време да изпратят сигнал за бедствие. Ние ви обясняваме само едно от нещата, които се случват в тази зона. За другите ще говорим по-нататък, тъй като е извън темата, която разглеждаме сега.

Смятаме, че е необходимо да се построят високи диги в тази зона, за да се предпазят незащитените брегове, когато започне разместването на тези тектонични плочи.  
Също така ви молим да продължите деня си, като вземете предвид, докато взаимодействате с други, че те са различни от вас, че идват от друго място и че представляват различни хора. Накрая може да се изненадате от хората, с които сте се сприятелили и за жалост в някои случаи, ще научите, че сте се отнасяли недобре с някои. Очакват ви много изненади и една от тях ще е да научите вашата истинска самоличност, на вашите приятели и на другите около вас, включително тези от онлайн общностите. Ние сме една от тези изненади също, тъй като за много от вас ще бъде изненада да научите кои сме ние наистина.

Ние сме вашите приятели и семейства от Галактическата Федерация на Светлината.

Както е предадено чрез Грег Джайлс

Превод: Златолин

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012