text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 8 август 2012 г.

1.08.2012г.

Съобщение от Командата на Ащар - 1 август 2012
Съобщение за среща и златни правила

 

В микса на вашата действителност има аспекти от вас, от вашите животи, за които можете да видите, че не са нужни или позитивни съставки за вашия нов свят и вашия нов живот. Това са по-ниски ваши аспекти, които са полепнали по вас, сякаш имат нужда от тяло-гостоприемник, за да преживеят, и вие, във вашите по-слаби състояния, вашите по-слаби моменти, сте тези, които дават на тези ваши аспекти енергията, която ги зарежда за продължаване на тяхното съществуване.

На вас не са ви нужни тези по-ниски аспекти от вас самите, за да научите нещо повече за себе си, защото сте достигнали до точка, в която вашите по-ниски вибрации сега служат само за това да ви теглят надолу и да ви оставят затънали до шия в по-ниските измерения, вместо в състоянието на сегашното измерение, което много повече ви подхожда.
Сега трябва да се върнете към вашето по-висше състояние, вашия по-висш Аз, а нежеланите и ненужни аспекти от вашето по-ниско измерно пътуване не са поканени, не са нужни повече за вас като инструмент за обучение и за измерване на вашия прогрес и вашето развитие.

Разбирате ли, скъпи приятели, че това са ваши аспекти, които повече не служат на вашето висше добро и затова е дошло времето те да бъдат изоставени и забравени?
Чувствате ли и вие, че е дошло времето за вас да захвърлите тези слоеве от вашата триизмерна кожа, точно както Майката Земя се отърсва от слоевете на нейната 3-измерна кожа? Както горе, така и долу, от макрокосмоса към микрокосмоса, и така нататък.
Бихме искали да помислите за това и как вашата майка-планета може да ви носи с целия ваш свръх-багаж в по-високите реалности. Тя не може. Тя, както и вие, трябва да изхвърлите свръх-багажа, който тежи на нея и на вас, защото само определени аспекти на Земята и на вас са позволени, са способни и желани за възнесението.
Разбирате ли, че времето е много кратко и сега е много необходимо за всички от вас, които искате за себе си да преживеете възнесението, да намерите времето и енергията, за да се фокусирате върху това, което ви смъква надолу, което вече не служи на висшето ви добро, и да го оставите да си отиде в ефира на вашето минало?
Днес бихме искали да дискутираме с вас в кои области бихте могли да подобрите комуникацията си с другите. Това е много важна тема и е сфера от вашия живот, която би трябвало да бъде коригирана, адаптирана към по-високо измерно ниво и стандарт. Твърде често четем във вашите онлайн платформи негативни коментари, обвинения и обиди, които се отправят към другите и ние ви казваме достатъчно, това продължи вече твърде дълго.
Ние ви предложихме начини за по-добра комуникация един с друг и виждаме, че има някои сред вас, които приеха нашите предложения и работиха усилено за по-ефективна и учтива комуникация с другите.
На тези, които направиха усилия да подобрят този свой аспект, ние казваме:  справихте се много добре и оценяваме високо вашите усилия и вашите успехи, които са много важни, защото вашите действия и думи сега могат да бъдат използвани като ролеви модели, които другите да следват.
Благодарим ви за вашите усилия и ви казваме да продължите да бъдете светлина, която свети за другите в области на тъмна нощ, защото във вашия свят думите често могат да започнат да извират като голям силен водопад, пълнейки река от нови мисли, идеи и примери за поведение.

Това може да се отрази позитивно върху целия ви свят и по този начин и върху цялата галактика и вселена, защото вълните във вашето езеро се разпространяват във вечността. Разбирате ли това? Разбирате ли, че всяка мисъл, дума, действие и намерение причинява ефект на вълна, която никога не изчезва, която продължава през цялата тази вселена през целия път до най-отдалечените кътчета, преди да се отрази и да се върне обратно, за да започне отново още един пасаж?

Това е вярно, скъпи приятели. Всяка мисъл, която имате, всяка дума, която изричате и всяко ваше действие се отразява през цялата вселена и по този начин въздейства на всички останали. Моля мислете за това всеки път, когато чувствате, че във вас се надигат емоции, които понякога ви карат да се нахвърлите върху другите, понякога без уважение, често обиждайки и винаги непродуктивно.
Моля подбирайте вашите думи и вашите методи на изразяване малко по-внимателно, по-приятелски, с повече уважение, по-малко нападателно, защото никой от нас няма всички отговори и винаги има възможности, които накрая съдържат истина, която днес може да ни изненада. Спомнете си, че ние винаги се учим и растем и, ако това е истина, днес всеки от нас не знае нещо, което може да знае утре.
С оглед на това, как можете да сте толкова сигурни, че толкова много от това, което твърдите, че са факти и истина, ще е вашата истина утре? Вие не можете да знаете това, никой от нас не знае това. Затова сме тук в тази вселена, да се учим от тези преживявания и да растем от ученето на тези уроци. Ето за това става въпрос. Затова, да вярвате толкова убедено, че вашата перспектива, вашето мнение е единствената правилна интерпретация на всичко, сигурно е непродуктивно и е един ваш аспект, който следва да разгледате и да се освободите от него, защото това не е ваш аспект, който е добре дошъл в по-високите измерения.
Има толкова други по-учтиви начини да отговорите на другите, независимо какво ви казват, дали ви обиждат, нападат или просто се отнасят без уважение и неучтиво. Първото нещо, което ви предлагаме да направите в такива ситуации е да поемете дълбоко въздух и просто да се отпуснете и да си помислите:  “Как да избера да отговоря на този човек сега? Дали да започна една “негативна вълна", която ще се разпространи из цялата вселена, или да избера да отговоря позитивно, изпращайки позитивна вибрация, която да прекоси цялата вселена?“
Това винаги е едно много позитивно упражнение и ние само можем да препоръчаме на всеки от вас просто да отделите момент и да практикувате това упражнение всеки път, когато усетите и най-лека емоция, която се надига във вас при негативни разговори или коментари от други във вашето онлайн общество, а също така и лично. Чувстваме, че ако направите това, вие ще направите първите стъпки за сваляне на тези по-ниско измерни ваши слоеве, които днес действат като тежести, закачени по вас, които ви теглят назад и не ви позволяват да се издигнете в по-високите реалности на съществуването.
Ние бихме искали много скоро да започнем с вас нашия проект за морските диги и бихме искали да започнем процеса на уведомяване на онези от вас, които чувстваме, че могат да допълнят нашите екипи.
Ние ще започнем да изпращаме тези телепатични съобщения в следващите няколко дена или седмица. Моля бъдете бдителни за тези съобщения, защото не можем твърде дълго да продължим да се опитваме да предадем  всяко съобщение до всеки човек, който сме записали в нашия дълъг списък.
Ние може да ви попитаме къде бихте искали да ви вземем за пътуване до чакащ кораб-майка. Там ще направим среща за много доброволци, участващи в този проект, за укрепване на морските брегове в много области по вашия свят - процедура, която смятаме за необходима.
Моля, отговорете ни телепатично в ума си, а не устно, защото сигурността винаги е проблем, дори в собствените ви домове.
Тази среща ще продължи няколко часа, защото искаме не само да ви споделим подробности за този проект, но и да дискутираме с вас и много други проекти, а също искаме да ви разкажем за вашите възможности при нас, какво ще се очаква от вас и какво вие можете да очаквате от нас, какво ще получите, работейки с нас като член на нашия екип и какви са вашите възможности да станете официален член на нашата организация, командата на Ащар.
Не всички от вас, които бъдат взети на нашия кораб за тази начална среща, накрая ще станат членове на нашата организация. Бихме искали да изясним това, че участието в тази среща на нашия кораб не ви прави член на нашата организация, Командата на Ащар. Тази среща е само среща и ориентация за вас за запознаване с нашата организация, какви са нашите планове и намерения, какви са нашите възможности и какви ще бъдат вашите отговорности и задължения.
Членството в нашата организация се получава чрез сътрудничество с нас. За някои този пробен период, така да се каже, продължава много месеци и дори много години, в зависимост от индивида, неговата минала история, способности, работна етика. В подходящо време ние ще обсъдим с вас вашите възможности за приемане в нашата команда и тогава ние ще отговорим на всичките ви въпроси, а процесът, по който можете да продължите да се развивате, е напълно планиран за вас.
Дотогава ние приветстваме с добре дошли онези от вас, които ще дойдат на нашия кораб като наши братя и сестри, и ви предлагаме възможността да започнете работни отношения с нас, които могат да доведат до нова и постоянна кариерна позиция. Докато говорим отново с вас, моля мислете за нашата телепатична комуникация с вас, която сега ще ви разкрие каква ще бъде нашата следваща стъпка.
Ние няма да дискутираме нищо повече за това публично чрез нашия канал, защото това, което имаме да обсъждаме с вас, трябва да остане между нас и по никакъв начин не трябва да се съобщава на други, защото трябва да се спазват определени мерки за сигурност. Надяваме се, че разбирате това и ви молим да спазвате тези указания най-точно, защото много възможности с нашата организация са били загубени поради неспазване на тези условия, да запазвате за себе си и само за себе си определена информация, която споделяме с вас.

Ясно ли се изразихме, скъпи приятели? Разбирате ли, че телепатичните съобщения, които ще изпратим на някои от вас, трябва да запазите за себе си и по никакъв начин да не споделяте с други, нито устно, по електронен път, писмено или по телефона? Смятаме, че се изразихме ясно по този въпрос.

Благодарим ви, скъпи приятели, за вашето време днес и смятаме, че за нас ще е удоволствие, да се срещнем с толкова много от вас в идните дни, и се радваме, че ще работим заедно с вас по толкова много проекти, за които смятаме, че ще бъдат от голяма полза за вашия свят.
Ние сме вашите приятели и вашите колеги от Командата на Ащар и ще се радваме скоро отново да говорим с вас.

Ченълинг на Грег Джайлс

Превод: Лусесита

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012