text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 11 юли 2012 г.

9.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината от 9 юли 2012

Арестите са в разгара си

 
Язди като вятъра, сега след като се знае, че това, което вашите хора се надяваха толкова дълго време  да се случи, е вече  напълно в ход в размера, обхвата и решителността си и че тази кампания за арестуване на всички от членовете на престъпната клика и техните сътрудници и за премахването им от залите на вашето общество, сега е в разгара си и няма да се забави и няма да пропусне да ви събере резултатите от творческата ви проява чрез вашите мисли, намерения, думи, действия и мечти. Това е начинът по който това работи, и това е начина, по който винаги е работил тук, на вашата планета, без значение в кое измерение вашата планета е пребивавала  във всеки определен момент във времето.


Не е от голямо значение, в кое измерение се оказвате във всеки един  момент, защото вие винаги притежавате способността да манифестирате всяко преживяване, което желаете за себе си. 


Това е важно винаги да се помни, въпреки че ще има такива от вас,които скоро ще отпътуват в други измерения,тези от вас,които ще останат тук да продължат своето учение и преживявания във физическото,трябва да разберете,че вие също можете и ще изживеете това което точно вие желаете и че това ,което не искате да изживеете не е наложително да го изживеете,то няма да ви бъде наложено. Каквото и да е това, което искате да създадете за себе си или за вас е това, което ще имате, не е по-сложно от това обяснение. Постарайте се винаги да помните това, без значение къде ви води пътят ви напред и където и да пътувате по вашата пътека, ще бъде много по-приятно,възнаграждаващо и съзнателно създадено преживяване за вас.


Сега е време за тези арести на членовете на престъпната клика и техните сътрудници да се съобщава по вашите най-големи медии. Тези арести са вече в разгара си, ние сме много доволни да ви съобщим.
Необходимо е хората от вашия свят да обърнат внимание на това, което се случва навсякъде около тях. 


Вашите медии са много важен компонент от цялата тази операция, тъй като е важно, колкото се може повече изживеят това събитие и да разберат, че това е свободата от техните потисници, която те получават в пълен разцвет и тя ще цъфне като красив букет, дарен на тях от техният Създател. 


Ние молим в този момент всички, а не някои медии, с които сме имали предварителни разговори и с които сме постигнали приятелско партньорство, да процедират сега, така както те изразиха, че ще процедират, ако тези арести започнат тук във вашия свят. 


Няма по-добро време от сега, да не се чака повече, тъй като тези събития се разгръщат, докато четете тези думи и няма да има по-плавна каскада от движение, отколкото има в този момент. Ние ви молим да  намерите куража, който е вътре във  всеки един от вас, и дори пред лицето на заплаха от насилие, да се изправите, да бъдете твърди в убежденията си и да направите това, което дълбоко в себе си знаете, че е единственото правилно нещо, което може да се направи, и това трябва да се направи, за да видите пълната свобода на хората от вашия свят.Хората се произнесоха. Те се пробудиха и поискаха да бъдат свободни от техните похитители и потисници, и въз основа на това тяхно желание сега това се случва в техния свят и те заслужават правото да станат свидетели на това от първа ръка за себе си, а не от втора ръка, чрез нашите канали или всякакви други средства. Вие, мъжете и жените от вашите медии, сте очите на хората и ушите на хората в много случаи. Вие се заклехте да отстоявате идеалите, морала и целостта на вашата индустрия, която е жизненоважна кръвна линия през живота на всяка цивилизация. 


Няма цивилизации в тази вселена, която да не споделя  информация от същество към същество, от култура към култура, народ към народ, или която и да е точка на дадена планета. Този свят не е уникален по отношение на инфраструктурата на медиите и комуникациите, това е със сигурност. Това, което е уникално за тази планета, е нивото, до което медиите са били контролирани от тъмните сили, това ние  можем да  кажем за сигурност, тъй като сме посетили и наблюдавали светове из цялата тази галактика и всред вселената и ние никога преди не сме срещали толкова много медии, които са напълно вплетени в една пирамидална структура от власт, контрол, влияние и убеждение.


Ние ви питаме в този момент, не е ли време да се освободите от вашите потисници? Не е ли време да  отървете вашата професия от желанията и контрола на тези тъмни личности, които са мотивирани само от страстта си за по-голяма власт, контрол, богатство, разрушения и хаос? Нима не е дошъл денят, в който  е време да заемете позиция и да изпълните тържествената клетва, която сте дали, когато сте заели позицията си с такова голямо значение в своята професия, професия, която следва да гарантира на хората истината в репортажите ви? 


Имало е много велики мъже и жени на професията на медиите, които са отстоявали почтеността, истината и честта и тези имена ще останат в историята за това, което са направили и това, което са отстоявали, и ние ви казваме, мъже и жени, които днес държите силата, отключете  истината, която е била скрита в продължение на твърде дълго време. Не е ли време, да добавите имената си към тези списъци на честта в името на професията си и за мъжете и жените на вашата планета?


Ние ще ви уверим още веднъж, че ние, от Галактическата Федерация на Светлината, ще направим всичко, което можем да направим, за да защитим всеки един член на вашата медия, точно както ние сме правили досега и ще продължим да го правим. Ние имаме много силно напреднали технологии, които се използват да ви наблюдават и да ви защитят, докато тези арести напредват. 


Какво бихме искали да видим - някои от вашите медии да вземат юздите и да дадат сигнал на своите служители под тях, че сега е време да се направи това, което правите най-добре и да съобщавате новините, да съобщавате истината и да разпространите информацията като горски пожар из вашия свят, че тези, които са  потискали вашите хора в продължение на десетилетия и дори векове, сега се обкръжават, арестуват и затварят, за да бъдат съдени за престъпленията си срещу човечеството.


Ние ви молим да отговорите на предизвикателството. Ние знаем, че можете да го направите. Срещали сме се с някои от вас лично и знаем на какво сте способни и нямаме друго, освен увереността, че вие ще отговорите на това предизвикателство с главата напред и ще го победите и ето защо сме дошли при вас на първо място. Ние очакваме да видим движение на вашия фронт и отново ви благодарим толкова много за усилията, решителността и смелостта ви пред лицето на такова изпитание да направите това, което сега знаете,че трябва да бъде направено.


Ние сме с вас в духовния и ние сме с вас и във физическия свят в този момент, и ние предлагаме нашето наметало на защита над вас. Ние сме  Галактическата Федерация на Светлината.

Ченълинг на Грег Джайлс

Превод: ХристоНяма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012