text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 6 юли 2012 г.

5.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината  05.07.2012
„Арестите набират скорост”

Дълг, чест, смелост. Това са отличителните черти на мъжете и жените, които днес са на предните линии и извършват арестите, които вашите хора на Земята са поискали, и които отварят вратата за свобода, независимост и просперитет за всеки мъж, жена и дете, които наричат вашата планета свой дом. Това, което виждаме при вас през последните няколко дни е един монументален строителен обект, където вратите, които са стояли между вас и света са разбити, защото всички вие заслужавате един свят, който е бил възможен за всички вас, от много дълго време.  Ние сме сщастливи да докладваме, че арестите на члановете на вашата престъпна клика/кабал, са в процес и вървят гладко и ефективно без проблеми, забавяния или да се появяват пречки, които да забавят или възпрепятстват по някакъв начин раждането на новия свят, който по поредопределение хората на вашия свят са пожелали за себе си и своите семейства.


Ние, Галактическата Федерация на Светлината също бяхме въвлечени, по наш си начин в тези арести. Ние снабдявахме с новини, под формата на бюлетини, вашите военни и правоохранителни служби, които са на предните линии и ние чрез средствата на нашите технолигии ги държахме в крак с движенията и местоположенията на тези от вашата кабала, които може да опитат, но няма да успеят да забавят неизбежното, за тяхното задържане и лишаването им от свобода, в същите лагери за интерниране, които те изградиха чрез кражбата на вашите трудно спечелени пари, за вашето задържане и лишаване от свобода в най-близки дни, ако не се подчините на всеки от тях и на всяка тяхна команда, която те изберат да ви дадат. Колко ироничен може да бъде живота, нали скъпи мои? Виждате ли поуката в това за тези, които са съзаклятничели и заговорничели срещу вашите хора? Надяваме се те да осъзнаят тази ирония, и ние се надяваме, че от всичко това, те ще могат да извлекат някаква поука, която да им помага в тяхното по нататъшно пътуване, без значение къде то ще ги отведе, което във всички случаи ще е някъде много далече от вас и вашия нов свят.


Тези мъже и жени, от вашата престъпна клика/кабала, имат много трудни уроци да изпитат пред тях сега. И това е начинът, по който трябва да бъде, и това е пътят, който те са избрали за себе си да научат това, което е необходимо за една същност да просперира, да израства и да съзрее, за да премине към нови, по радостни, по поучителни и по ползотворни преживявания. Дори и за миг не изпитвайте тъга към тези същества, защото всички те получават опита и поуките, които са им необходими, и в този смисъл, те не са по различни от всички други същества във вселената. Те това са си постлали и на това трябва да си легнат, това са само началните редове, и има още много редове, които да четат в този чудесен ръкопис. В тази пиеса има уроци за любов, за толерантност, за разбирателство, за равенство, за правда, за лошо отношение към другите, за алчност, за мир, благоденствие, решителност, смелост, приятелство, надежди, мечти, бъдеще, и нашата Вселена като цяло, и като нещо съществуващо само по себе си, живее и диша, мисли и доставя точно това, от което се нуждае всяко същество за себе си, за да постигне най-доброто за себе си, за да подкрепи себе си и да израсте добивайки мъдрост, знания и опит, които ще го/я издигнат над сегашното ниво  на което се намира и вече е пораснал/а за него, както си сменя старите отеснели обувки, като е време да изпита по нови опитности, които тази Вселена му/и предлага.


Това, което в този момент е предложено на много от вас, е едно ново начало, един нов старт, един нов свят, който да наричате свой дом, без кръвопролития, насилия, замърсявания, без безкрайно наддигащите се проблеми и трудности, без недостига, конфликтите, борбите и стълкновенията. Един нов свят, създаден и проектиран от смото начало, направо от най-чистите мечти, надежди, намерения и молитви на тези деца, които сега ще наричат този нов свят свой дом. Вие, децата на нашия Творец, готови ли сте сега да изживеете процъфтяването на вашия нов дом, когато дните на кабала със сигуност наистина са преброени и скоро терена ще бъде чист за нас, от по-високите реалности, да слезем долу от местата ни във вашето небе и да ви срщнем лице в лице, за да започнем възстановяването на вашата планета до девственото и състояние, което е нейно пълно право, спечелено и заслужено, също както и вие, нейните деца, сте си го спечелили и заслужили? Ако вие сте готови, то тогава и ние сме готови. Така стоят нещата, и така са били винаги. Не ще ви задържим и секунда повече от това, което на вас ви се налага, да изчакате.


Ние се обръщаме към вашите мъже и жени на предните линии, които в този момент разчистват пътя за това повторното ни обединяване, и им казваме да продължат своите смели усилия, и да продължат събарянето на тези пречки, които стоят пред човечеството и пред тяхното ново, прекрасно и проспериращо глобално общество, което ще се грижи за нуждите на всеки мъж, жена или дете, без значение къде живеят. Един свят, който ще позволи всяка мечта на всяко едно същество да добие крила и да полети, един свят, който ще нахрани всяка гладна уста, един свят, коато ще утоли жаждата на всяко едно същество, без значение дали е жадно за вода или за знания, за свобода, за просперитет или за художествена изява. Всичко от което би изпитало нужда или би пожелало едно същество за себе си, за да се развива и да му се наслаждава, неговият свят ще му го предостави. Без ограничения, без никакъв лимит на това, което ще ви се предложи, не както някога от тези , които работеха усърдно и планираха задълбочено, как да ви бъде отказано всичко това, от което може да се нуждаете или някога да пожелаете, които сега се отстраняват от вашето общество, на ммясто където повече няма да замисят заговори срещу вас. Това е нашето обещание към вас; ние никога няма да позволим на тези същества да ходят по лицето на вашата Земя, до момента, когато те ще бъдат изцяло пречистени и рехабилитирани. Това е начина, по който се случват нещата, друг начин не съществува, имате нашата дума, думата на вашите приятели, семейство и ваши сътрудници за вашия нов и неограничен свят.


В случаите, където не е било извършено престъпление срещу друг човек, тези същества ще бъдат освободени от тяхното затворничество, след като е извършена една проверка върху тях, в уверение на това, че не са се поддали психически и емоционално на вибрациите, които са пулсирали/трептели около тях по това време, както е в много от случаите на продължително изолиране. Тази превантивна мярка е наложително да бъде взета, защото вашият нов свят, ще бъде един свят на мир, безопастност, спокойствие, където всяко едно същество, без значение къде живее, ще може да ходи по улиците по всяко време на деня или ноща, без колебание и без всякакъв риск за своята сигурност или благоденствие. Това е един огромен проект, с който ние ще се заемем заедно с вас, както и с всичките други наши проекти, за които ще изискаме помощта на голям брой от вас, които са неспокойни в сърцата си за местата където толкова много мъже, жени и дори деца са заключени зад решетки, заради грешки, които са направили, грешки, които в много случаи са им стрували тяхната свобода за остатъка от техния естествен живот.


Ние, от по висшите реалности не смятаме, че е леко това, което тези същества са причинили на другите, молим ви да разберете това, защото всички престъпления срещу някой друг са сериозни. Ние обаче, със сигурност имаме различни възгледи за рехабилитиране и справедливост и с голямо нетърпение очакваме да споделим тези методи и практики с вас в предстоящите дни, които сега явно се приближават много бързо, защото продължаваме да наблюдаваме увеличаващия се брой арести на вашата криминална клика/кабала и многото хора обвързани с тях, нещо което мнозина от вашия свят от дълго време са копнели и са очаквали с голямо нетърпение. Както вече казахме, бихме желали да ви видим, хората от Земята, как празнувате осъществяването на тези арести, като знак за вашите братя, че тези арести са добра новина, и че тчно тази новина вашите хора са очаквали цял живот, дори и отвъд него, от минали животи.


 Вашият свят не е изживявал този вид свобода, която ви предстои в най-катко време, от преди много векове. Вашият свят не е бил свободен от тези същества в продължение на много хиляди години, извън рамките на вашите сегашни представи за началото на вашите древни цивилизации. Ние с най-големи подробности ще споделим с вас истинската история на планетата ви и вие ще установите сами, колко дълго наистина сте били в тъмнината, дължаща се на тези същества и вредната им програма, да контролират всеки аспект на този свят, влючително и на мислите, здравната дейност, богатствата, емоциите и мечтите на всяко едно същество, което не е като тях. Ние сега ви казваме, че това ще стане скоро, когато тези арести достигнат своя връх и повечето от тези, които ще бъдат арестувани, са вече лишени от свобода и се намират затворени зад решеткитките и оградите на лагерите за интерниране, които те сами са проектирали и построили за вас.

 Когато отново говорим, ние казваме Божествена благословия за мъжете и жените на вашите предни линии, които си вършат задачите и дават най-доброто от сбе си, и които правят всичко възможно, това да стане реалност за вашите хора. Имате нашата най-голяма признателност за работата, която вършите, и нека винаги да помните, че ние сме тук във ваша подкрепа и ще направим всичко, което е по силите ни, за да се уверим че нищо няма да ви навреди, от никакви външни сили, които може да пожелаят да повлияят по някакъв начин на тези мероприятия. 


 Ние сме вашите приятели и ваше семейство в подкрепа на вашата мисия да изчистите вашия свят от тези, които толкова дълго са съзаклятничели и заговорничели и са успявали да подтискат вашите хора. Ние сме Галактическа Федерация на Светлината.

 Както е предадено от Грег Гайлс
 


Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012