text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 5 юли 2012 г.

4.07.2012г.


Съобщение от командването Ащар 7/4/12 „Най-нова информация за Масовите арести“

 


Бездомността поражда отсрочване на крайните резултати при претегляне на причината и целта едно създание да бъд, за това, че разрушава ефективно неговите/нейните планове при тяхното инкарниране в материалния свят. Това, което ние от командването Ащар планираме, е да ви съдействаме с нова и подобрена форма на жилищно строителство, която ще премахне веднъж завинаги всички причини и ефекти от бездомността и ще облегчи страданията на толкова много от вашите хора просто с премахването на този проблем в тази област. Виждате ли каква голяма промяна може да се постигне, когато се намерят решения на текущите проблеми и затруднения?

Ние имаме технологичните способности, които ще ни позволят, с ваше съдействие, да построим домове по целия ви свят за дни, доакто на вас ще ви отнеме работата на много мъже и жени за месеци. Имаме проекти за жилища и методи за прилагането им, които ще ви възхитят и вдъхновят да се въвлечете повече в премахването на вашия жилищен проблем, който е нараснал извън контрол тук, във вашия свят и е оставил хиляди и дори милиони от вашите хора без дом да живеят на улиците и да спят, където ги завари нощта. Ние притежаваме технология, която позволява един дом да бъде конструиран с натискането на бутони и даването на команди на напълно съзнателен компютър, който след това ще изгради тази структура пред очите ви и за изумление на мнозина от вашите хора, които не са и мечтали за такъв технологичен пробив и в най-вдъхновените си мечти.

Ние бихме желали да разкрием тази технология като един от първите дарове за вас и вашите хора, които могат и ще получат нейните незабавни облаги и ще изпитат почти за една нощ облегчение от техните страдания на бездомността. Това ще даде на тези, които са сега без къща или дом, повече от една сграда, в която да живеят и да наричат тяхна собствена. Това, което притежанието на дом, в който да живее, прави за създанието не може да се измери и дава на създанието надежда, тласък, решителност, твърдост, себеоценка и цел и причина за съществуване и основа, върху която може да започне да създава мечти и цели, чието осъществяване после да започне. Това е, което един дом дава на човек, толкова повече от просто подслон от студа, дъжда и слънцето, домът дава нещо повече, за което да живее, а не просто да оцелява.  


Ние бихме исклаи да представим тези дарове на вашите хора, започвайки с онези, които сега живеят на улицата, незащитени от суровите условия на вашия свят. Помогнете ни да ви помогнем да премахнете бездомството от вашата планета като съдействате на нашия порект. Ние се нуждаем от вашата подкрепа за този проект да бъдете главни проектанти и строители на нови пейзажи с красиви домове за всичките хора на вашия свят. Ще предприемете ли този проект с нас, вашите приятели, вашите семейства и вашите колеги-строители на тази глобална програма за жилищно строителство? Бихме искали да видим вашите коментари, поставени под това съобщение, когато го прочетете във вашите общности, уведомете ни дали вашият свят би желал да стане доброволец като даде времето и услугите си, и да работи с нас, които ви даваме в дар дом за всеки, който се нуждае. Коментирайте и ние пак ще прегледаме коментарите и ще съставим списъци с онези, които желаят да посветят времето и енергията си на това, което ние чувстваме, че е много полезно (стойностно) и за което вярваме, че ще бъде възнаграждаващо и задоволяващо за онези, които са виждали преди и чието сърце се е късало при гледката на някой бездомник.

Бихме искали да започнем този много обширен проект веднага след запознаването на нашите хора на вашите хора, което ще се състои незабавно след като бъдат извършени достатъчен брой арести на членове на престъпния кабал и техните многобройни сътрудници. Тези арести са сега на много ранен етап и ние бихм еискали да докладваме, че сега сме твърдо уверени, че те ще продължат и няма да спрат до пълното освобождаване на вашите хора. Нашето наблюдение открива арести на членове на вашия престъпен кабал в разни области на вашия свят. Бихме желали да видим загряване и случването на повече арести с много по-бърза крачка, защото ние чувстваме, че е толкова наложително да запазим инерцията и да държин висок дух сред хората на вашия свят, които гледат и чакат с голяма надежда и очакване и, освен това, в редиците на мъжете и жените, които са на предния фронт на тази операция. 


Искаме да благодарим на всички вас за вашата смелост и отдаденост за тези арести. Ние знаехме, че вие можете да направите това от началото и затова останахме толкова търпеливи зад сцената, не желаейки да ви прескочим и да вземем нещата в свои ръце, защото тази отговорност и тази задача не е наша. Това е и винаги е било ваша планета и ние ви припомняме, че ние сме тук да предложим нашето пълно съдействие по всякакъв начин, от кйто вие чувствате, че бихте имали полза, от това, което ние притежаваме и с радост ви предлагаме. Огелждайки вашите военни и правоохранителните ви служители, които са направили крачка напред и са направили първите разбиващи земята арести (първата копка), ви казваме, че ние сме развълнувани, радостни, благодарни и облегчени и оставаме в смаяно изумление как хората от вашия свят са се издигнали и техния са се итзовали на дълга си дори в най-тмъните часове, дори пред лицето на заплахи и насилие срещу тях и техните семейства и които са имали куража, решителността, твърдостта и рицарство да крачат напред в строен ред и да поправят това, което виждат, че е неправилно и да помагат на тази планета и нейните хора да се освободят сега и завинаги от задушаващите ръце на тиранична власт. Ние ви поздравяваме, мъжете и жените на вашите предни линии, които са избрали да направят това, което чувстват, че трябва, без никакви съмнения в умовете си, че това, което правят в тези времена, е правилно, в името на любовта, в името на свободата, на суверенитета, на мира, на всемирното сътрудничество.


Ние ще продължаваме нашата подкрепа на тези на предните линии на тази операция. Ние ще продължим нашето наблюдение и надзор над онези от престъпния кабал, които понастоящем правят опити да осуетят тяхното залавяне и интерниране в лагери, проектирани и построени за мъже и жени от вашето човешко семейство, които не са им играели по свирката. Ние също така ще продължим да ви предлагаме непрестанна защита от много и груби военни или законови сили, които може да изберат да пречат по някакъв начин на тези арести или да защитават известни високопоставени членове на вашия престъпен кабал. Ние няма да допуснем това и сме казали това ясно на всички тези военни и правни силови структури, че ние ще действаме бързо и решителноо да спрем всяко движение или усилия, които видим като опит да пречи по какъвто и да е начин на този процес. Бяхме ясни по този въпрос и по-ясно не бихме могли да го кажем.


Ние, командването Ащар, ще направим всичко необходимо, за да защитим мъжете и жените на предните линии, които правят тези арести и, също така, всички хора във вашия свят, които сега много скоро ще бъдат освободени, което вече е само въпрос на време и повече не е въпрос на преход в осъзнаването за вашите хора, защото преходът е започнал и преходът във властта е вече задвижен на висока скорост и притежава велик импулс, който ние виждаме, че никога няма да спре или да се забави доакто всеки акър от тази красива и благоденстваща планета е на правилните си собственици, хората, а не правителствата, агенциите, олигарсите или тайните общества на вашия свят, а на хората от всяка една страна и малките общности по цялата планета.


Ние сме вашето семейство от по-високо измерение, приятели и сътрудници в нашата мсиия да освободим вашите хора и да върнем вашата планета на тези, които са нейни пълноправни собственици. Ние сме командвамето Ащар.Както е прието от Грег Гайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012