text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 27 юли 2012 г.

3.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината – 3 юли 2012
 

Пътят към дома

Командата на Ащар е една от галактическите команди, които са тук и работят с нас - Галактическата Федерация на Светлината, в служба на нашия създател и на вас, земляните. Ние и по-рано сме работили с командата на Ащар и сме научили много от съвместната ни работа с тях и техните предани и опитни членове на екипа. Вие също ще им бъдете представени, точно както ще бъдете представени и на нашето командване през идните дни. Ще има няколко церемонии за представяне, чрез тях ще ви се покаже и ще разберете от първа ръка кой е този, който е  споделял тези съобщения с вас, както и кой е оркестрирал много от събитията във вашия свят задкулисно.

Ние искаме сега да знаете и молим да го имате предвид, че ние не сме ви чужди. Ние не идваме тук, носещи подаръци за непознати. Ние ви познаваме, може да се каже, толкова добре, колкото вие познавате себе си, защото сме ваши приятели и ваше семейство, ние бяхме с вас духовно през цялото ви пътешествие, тук на физическите планове. Ние от по-високите измерения ви познаваме добре, откакто сте влезли през вратата на инкарнацията, ние сме работили виртуално с вас всекидневно от онзи момент през всичките тези години. Така погледнато, можете ли да разберете защо ви познаваме толкова добре? Можете ли да разберете, как сме едно семейство в това, което може да се счита дори за по-тясна връзка от тази с основните членове на вашите семейства във вашия живот в това време?

Ние бяхме с вас и през хубавите, и през лошите ви времена, и сме ви виждали, когато сте били най-добре и когато сте били най-зле, и искаме да знаете, че  ви обичаме и се грижим за вас, без значение на кой връх, плато или долина се намирате във всеки един момент от вашето пътешествие. Ние ви подкрепяме, също подкрепяме и вашите избори през цялото време и ние никога не се намесваме във вашето свещено право на свободна воля и свободен избор, ние работим с вас, да ви помагаме да научите уроците, което може би ще ви помогне да направите по-добър избор следващия път, когато ви се представи такъв избор.

Беше много дълго пътешествие за много от вас и скоро ще разберете, колко дълго е било то за вас. Скоро ще разберете кои сте всъщност, откъде идвате, и цял свят от информация за вас самите, вашите приятели и колегите, с които работите, някои от които стоят на заден план в по-високите измерения, за да действат като водачи и да изпълняват други необходими задачи, също така и други, които са пътували с вас във физическата реалност и през този живот са били ваши приятели, ваше семейство и дори понякога ваши врагове, вземайки тези роли, за да ви помогнат да научите уроци, които вие сте счели, че е много важно да научите.

Нищо от това, което ви се е случило и сте преживели тук, не е сторено против вашата воля в по-висок смисъл, защото вие сте режисьорите на собственото си представление. Няма никой друг над вас или до вас, който да дава заповеди.  Вие и само вие сте тези, които сте написали диалога и пиесата, въпреки че искаме да ви напомним, че вие сте написали няколко различни варианта за всяка сцена на вашата продукция. Вие винаги сте имали повече от един избор, който да направите по всяко време, и всичко зависеше от вас, кой път сте искали да извървите и да се учите от преживяванията и опитностите, които са ви очаквали на този път.

Сега е време за много от вас да изберете между един път, който ще ви върне обратно у дома при нас и един път, по който вашите пътувания и опит ще продължат в реалност от по-ниско измерение. Този избор напълно зависи от вас и ние няма да се месим в решението, което ще направи всеки от вас. Ние ще  уважим всеки избор, който направите, без значение какъв е той и до къде ще ви доведе. Важно е за вас да знаете, че дори вашият избор да ви води към някои от трудните опитности, към които някои от вашите братя са се запътили, ние няма да ви спрем и да ви убеждаваме да поемете друга посока. Искаме да разберете това и да мислите над вашите избори внимателно, преди да ги направите.Това е всичко, което ще кажем и ще направим по този въпрос, тъй като трябва да оставим на вас да решите вашето собствено бъдеще , като изберете свой собствен път, по който да продължите вашето пътешествие.

Ще има подсказки и пътни знаци по всеки един път, който вие бихте избрали. Искаме да го знаете и да ги търсите, тъй като ще ви бъдат дадени ориентири накъде ще ви отведе този път. Това не е вечеря на случаен принцип, където няма да знаете какво ще получавате в менюто си, тъй като имате възможността да разчитате на интуицията си, както и на други средства, които сте използвали, за да оцените ситуацията и да направите избор.

Това е тази самостоятелност, която е темата на деня. Поради тази причина, въпреки че можем лесно да ви кажем кой път, който ви се представи, ще ви доведе до определен опит за вас, ние няма да направим това, понеже вие няма да спечелите нищо от това преживяване, ако ние ви даваме непоискани съвети и ви даваме всички отговори, които може би търсите. Желаем ви огромен успех в по-нататъшното ви пътешествие, а ние ще сме точно тук, подкрепяйки ви във всяка една стъпка от вашия път, но няма да ви хванем за ръка и да ви водим повече, тъй като е време да започнете да предприемате своите собствени стъпки и да създавате бъдещето, което искате да изживеете, защото това е вашето бъдеще и никой друг няма правото или отговорността  да го създава за вас.

Вие имате инструментите, вие знаете какво трябва да правите, така че давайте, създавайте това, което искате за себе си. Това, което ще бъде създадено, е един конгломерат, един букет, ако щете, от много различни цветя, които са създадени от много различни индивиди. Някои от тези цветя ще се сглобят в едно красиво съчетание, в един завършен букет от стебла и цветя, а композициите, които другите могат да създадат, няма да съвпадат или допълват вашето творение, но те
​​ще са създали за себе си изцяло отделно подреждане на цветя, които въпреки, че може да не съвпаднат с вашия букет или да не се побират в него по никакъв начин,тяхната подредба на стъбла и цветя ще съответстват на вибрациите на другите, които са били създадени от душите на съмишленици, отговарящи вибрационно на това време и те ще представят този букет по техен вкус и техен избор. Запомнете това. Помнете, че има много цветя от различни видове, размери и цветове, и че повече от един букет може и вероятно ще бъде създаден чрез вашите мисли, вашите действия, намеренията ви и мечтите ви през тези последни дни на настоящата ви форма на реалността.

Ние сме ваши приятели и вашето семейство, което ви помогна да създадете красиви букети от всичките си преживявания, и ние ще ви помогнем да създадете този последен букет, въз основа на всичко това, което желаете да изпитате в новия си живот. Ние сме  Галактическата Федерация на Светлината.

Както е предадено чрез Грег Джайлс

Превод: НиколайНяма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012