text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 2 юли 2012 г.

30.06.2012 г.

 Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 30.06.12
"Придвижване на арестите"


Провокатори са тези, които се опитват да опровергаят теориите и вярванията на другите. Причината, поради която тези индивиди или дори организации избират да използват голяма част от енергията си, е различна за всеки. Но ние ще ви разкажем за по-голямата част от тези индивиди, които се опитват да опровергаят или да отхвърлят вижданията на другите, защото тези възгледи не съответстват с техните собствени вярвания и разбирания. Ние гледаме на това, като на непродуктивен способ за напредъка им в тяхното пътуване, за научаването и събирането на нови идеи и концепции когато пътуват през тази вселена, но ще ви кажем също, че всички избори на другите, без значение какви могат да бъдат те, трябва да бъдат уважени, и винаги са били уважавани от нас, и ето защо ние приветстваме всяка, и всички гледни точки, дори и ако те са против нашето съществуване и нашите мирни намерения да помогнем на човечеството и планетата ви сега.


Има много сред вас с противоположни възгледи, това е станало много ясно за нас, от Галактическата Федерация на Светлината. Ние разбираме, че тези различия в мненията, се разпалват от време на време в разгорещени дебати и аргументи и дори в разпространението на обиди, подхвърляни напред-назад. Ние не желаем да виждаме това, още повече, че има със сигурност много по продуктивни начини да споделите своите идеи и своите гледни точки един на друг. Всички вие сте заедно в това. Всички вие заедно сте сигнали до този определен момент. Само ако можехте да разгърнете страниците на вашата истинска история, щяхте да научите за истории и приключения, където сте в един отбор с лицата, с които може днес да спорите по вашите онлайн общности. Това е, което искаме да разберете, че дори тези, които днес може да се проявят като ваши врагове или някакъв вид ваши зложелатели, може да са били ваш брат или сестра, или ваш близък приятел, или съюзник, когато сте воювали с други. Опитайте се да разберете това, и се опитайте да разберете, че всички вие сте всъщност приятели, и всички вие наистина сте семейство. Опитайте се да си спомните това следващия път, когато се разгори спора, по вашите онлайн общности и ще почувствате че това може да подейства като вода, за пламналия огън.


Бихме желали да поговорим с вас днес за предстоящите арести на много членове от вашата престъпна клика, които са заговорничили срещу хората на вашата планета. Бихме искали да кажем, че операцията за отстраняването на тези същества върви гладко в този момент. Свидетели сме на движението на войски във райони, където ние чрез нашите способи за наблюдение сме засекли членове на вашата престъпна клика да изчакват своето задържане или са избрали тези райони като място за убежище, в опит да се скрият от това, което е неизбежно, и това, което е справедливо. Разбираме, че много от вас очакват с голямо нетърпение как новините за тези арести ще проникнат през вашите популярни медии, и ние ви казваме, че е уместно, но ви уверяваме сега, и ви молим настойчиво, да бъдете търпеливи, въпреки че всъщност сигналите вече са дадени и тези арести ще се извършат сега, това е една изключително деликатна ситуация и въпроси, които трябва да бъдат разгледани по подходящ начин, достатъчно спокойно, преди операцията да може отново да се придвижи напред.


В това време ние сме забелязали някои други трудности в някои направления на тази операция, и ви казваме, че ние заедно със съюзниците на вашата Земя, се занимаваме с тези проблеми и трудности, и се стараем да сведем до минимум всякакви и всички закъснения. Ще ви кажем, и сме щастливи да ви го кажем, че виждаме тези арести как се придвижват напред и ние виждаме тяхното завършване в най-подходящия за сега срок. За тези от вас, които чакат и отброяват минутите от 72-часовия прозорец, който беше отворен преди 1-2 дена, ние ги умоляваме, да не го правят, а да се опитат да останат търпеливи и оптимистично настроени, доколкото им е възможно, тъй като сега има огромно задвижване на прочистващи енергии от хората във вашия свят, и съюзниците на вашата Земя, и ние не желаем този емоционален, ментален и физически импулс да намалее или да утихне. Желаем чрез тази инерция да изведем вашите хора до тези арести и да продължим с многото нови проекти, които очакват вашето съдействие в следващите дни.


Ние гледаме на тези арести, като на изтласкващо напред събитие, което ще изпрати вашия свят, зад стените, между кито сте държани заключени и сте били заключени в една система на остаряване, дисбаланс, несправедливост и неравноправие. Тези арести ще бъдат основополагащи, понеже никога досега не се е случвало подобно нещо във вашия свят, като в това число влизат и вашите войни, включително и войните, за които много от вас дори си нямат представа че са се водили, защтото те са се случвали отвъд вашите представи на регионалната и съвременна история. С тези арести окончателно ще се сложи веднъж за винаги края на всички войни, конфликти и схватки по цялата планета. И никога няма да има повече причина човек, да вдигне ръка срещу друг човек. Това поведение беше възпламенено от безжалостни и хитри умове на вашата криминална клика, като ви подведоха и подмамиха да повярвате, че имате врагове през моретата или през въображаемите граници, начертани в пясъка.


Казваме ви, вие нямате никакви врагове, освен тези, които разпространяват тази лъжа, този страх, този конекст и предателство. Това са същите тези, които трябва да се научите как да се справяте с тях и да ги премахате от вашия свят. Това не е помежду ви, което е вашият проблем или причина за конфликти, страдания и войни, това са делата на тези, които сега се изправят пред правосъдието за своите отвратителни действия срещу вас, хората на Земята. Хората на вашата планета са го казали, и са го заявили високо, заявили са го ясно, че повече няма да бъдат манипулирани, управлявани, контролирани и потискани от толкова малко хора на разкоша, на богатството, на властта, на безпощадността, на хиртостта и непочтеността. Това са отличителните черти на тези хора, които в момента отчаяно се опитват да се закрепят върху разпадащата се империя на контрол, която са изградили като пирамидални структори чрез вашите системи, агенции, правителства и хора. Те губят контрол над техните пирамиди и тези пирамиди се рушат и падат върху тях. Те ще бъдат смазани под тежеста им и никога повече няма да им бъде позволено да се появят във вашия дом.


Това е едно от обещанията към вас, което ние ще ви дадем и ние спазваме обещанията си. Никога повече на тези същества няма да им бъде позволено да се филтрират чрез нарушение и да се наслагват в измеренията. Това е нещо, за което ние от по-висшите реалности сме по добре квалифицирани да се справим и ще се справим, искаме да знаете, че ние от много дълго време работим усърдно върху едни нови изисквания за укрепване на системата, които никога повече няма да позволят да се появят пукнатини в стената, ако щете, и да позволят на същества от по ниските измерения да престъпват във владенията на същества от висшите измерения, нещо което се е случило тук преди стотици хиляди години. Това е, което нашата мисия коригира в момента и ние няма да спрем в усилията си, докато всяко същество, което не е заслужило правото да бъде тук, не бъде отстранено и пренасочено там, където то пренадлежи, независимо дали е в границите на по ниските светове, или някъде другаде. Те ще бъдат отстранени и на тях никога повече няма да им бъде позволено да наричат тази планета свой дом, никога повече. Можете да бъдете сигурни в това, и да знаете че вашият нов свят, завинаги ще остане безопасен и охраняван от всякакъв вид инфилтрации от по ниските светове или извънземни обитатели в природата, завинаги.


Ние сме вашите пазители и сме вашето семейсво от Галактическата Федерация на Светлината.


Както е предадено от Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012