text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 30 юли 2012 г.

29.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 7/29/12, „Планета Тера“
 
Тера е името, дадено на вашия свят, което много от нас тук, от нашата страна на завесата (воала) използваме да назоваваме вашата планета, която вие наричате Земя. Нарекли сме планетата ви Тера, защото то има много фини (тънки) и скрити значения в това име. Тера звучи като „терор“, нали, обични? И терор е това, което много от вас преживяват тук, на много и различни нива, от много еони. Войната е терор, смъртта също е била терор и дори любовта понякога е доста ужасяваща за някои от вас. Има много различни етапи и нива на терор и страх и всеки от вас е минал през инициация на всеки от тези различни нива на вашето обучение и напредване в тази вселена. Заради това е вашето пътуване по пътищата, вашето пътуване из полетата до Тера в най-широк смисъл, в по-голямата картина, защото без образованието, с което сте били благословени тук, в този често плашещ свят, вие не бихте могли да се развиете толкова бързо, толкова отчетливо и толкова силно, мъдро, отлежало, отдадено и решителни, както сте възлезли от всичките тези уроци и преживявания (опитности) тук, на „Терор“.


Това никога не е било предвидено да бъде място, което може да плаши човек до безумие, както вие казвате, но все пак, известни аспекти на вашия свят са били проектирани и създадени от нас, от тази страна на заавесата така, че да ви помагат в процеса на ученето ви, защото вие така поискахте от нас, това беше вашето желание (жадуване). Вие поискахте да дойдете тук, за да учите, да пораснете, да станете способни да изковете вашите крила така, че да можете да полетите към свободата във висшите сфери на тази вселена. Вие не дойдохте тук на почивка, за забавление или отпускане или за наслаждение или удоволствие, обични, вие дойдохте тук да увеличите неимоверно вашата линия на обучение и целият този свят беше оформен като много продуктивно средство специално за тази цел, да достигнете този край.


Това, което сте правии тук не е радостно возене, не е било пътешествие за удоволствие. Ние разбираме това и често сърцата ни се късат за вас, защото вие стрдахте през буйни обрати и завои в този често тъмен, недружелюбен, непрощаващ, неблагодарен, нелюбещ и нежелан свят, но трябваше да ви позволим да продължите вашето пътешествие тук необременени от нашите сърца, предлагащи ви помощ. Ние не можем винаги да ви гарантираме избягване на бедите и не бихме могли винаги да ви набавяме изборът, който би ви довел до по-малко страдание и по-приятни преживявания. Бихме искали да можехме толкова често, защото много ви обичаме, но това не би ви помогнало в края и биха направили толкова много от усилията ви тук просто хабене на времето ви, на усилието ви, на енергията ви и вашите страдания за оцеляване, да мине още един ден, да минете още миля и да научите още един урок.


Всичко би си струвало и за вас, защото днес вие сте толкова близо до всичко, което поискахте за себе си преди да ни помахате за сбогом и да се впуснете в това дълго, изтощително и често тъмно пътешествие през дългите и заплетени коридори на дуалността. Сега вие сте пред най-последната врата, която, когато се отвори, ще ви позволи да излезете от тази джунгла, от този лабиринт и да възлезете обратно у дома, където всичко започна, който вие познавате като реалност, защото това, което сега преживявате, не е реалност. Това, което преживявате сега, е струпване, продукт, тъкан от измислица, от научна фантастика, от фантазия, защото това, което сега преживявате, е създание на много ралзични умове, някои от нашата страна на завесата, много от вашата страна на завесата и по никакъв начин не се базира на реалност. Ние желаем вие да разберете това, защото искаме да бъдете адекватно подготвени за това, което ви очаква, щом се въздигнете от тази земя на фантазии. Това, в което ще възлезете, не може да се сравни с нищо, с което сте се запознали като една истинска реалност, защото това, което ви очаква от тази страна, вие днес считате за фантазия, научна фантастика, продукт на филмовия екран, защото от тази страна е толкова различно от всичко, което знаете от вашата страна.


Можете ли да започнете да си представяте на какво прилича от нашата страна, обични? Започвате ли да схващате картината, че не можете да сравните с това, което е от вашата страна, с това, което е от нашата страна, то би било все едно, както вие казвате, да сравнявате ябълки с портикали, защото няма място за сравнение. Следователно, ако сравните нашите описания на това, какво е съществуването във високите измерения с това, което сега вие преживявате, това е формула, която няма да ви донесе никакви разумни и продуктивни отговори, които търсите. Разбирате ли това? Разбирате ли, че, когато се опитваме да ви нарисуваме една картина, какъв ще бъде животът ви след като излезете от настоящото си облекло от дуалност, не можем да ви предложим подробности, защото те биха били само объркващи за вас, защото няма нищо във вашето сегашно положение, което по някакъв начин да може да се равни с като правило, мярка с това, което е от тази страна. Разбирате ли какво ви казваме? Казваме, че не можете да вземете рулетка, т-образна линия и компас от вашата страна на завесата и да се опитате да измерите или анализирате какво е от тази страна чрез нашите описания или чрез каквото и да е, което сте преживявали във физическата сфера. Просто няма начин да се сметнат никакви отговори, да се докажат никакви тези или да се построи никаква картина на това, което е от нашата страна, чрез тези 3-мерни процедури на анализ.


Това е всичко, което искаме дад ви кажем днес по този въпрос, обични. Ние просто искаме да знаете, че всички ваши обсъждания и всичкото ваше време, прекарано в опити да си представите какво е това, което ви очаква е просто загуба на време, енергия и концентрация, защото има толкова много други неща, които можете да правите през времето си и биха ви дали много повече удовлетворение, отколкото опитването да си представите какво ви очаква, защото няма да сте в състояние да стигнете до никакво разумно заключение и, на практика, ще се хвърляте на аромата, а би трябвало да се хвърлите напред от това, което наистина ви очаква. Ето колко радикално различно съществуване е тук, веднъж само да минете „гърлото на бутилката“ на времевия портал, който сега вие преживявате.


Вие сами ще видите и ще преживеете, обични, много скоро, защото дните сега са много, много кратки и е време да стартираме издърпването ви от този последен коридор на този портал, който ще ви пренесе в по-висока сфера на тази вселена. Ние сме тук с нашите ръце увеличени и искаме да да се хванете здраво и да се държите здраво, защото ние ви помагаме да се изтеглите нагоре, защото това е една от най-важните причини да сме тук. Ние сме тук като ваши водачи и като ваши водачи, наша е отговорността да видим как извървявате тази последна миля и се измъквате от сегашната реалност и измерение, в което сте живели толкова дълго време и което вече не ви става, не ви подхожда, не ви служи и ви води в нова реалност, която е скроена точно като за вас.


Това е всичко, което имаме да обсъдим с вас днес, обични, и се надяваме да видим, че сте придобили по-голяма, по-ясна, по-чиста перспектива за това, което ви очаква от тази страна и че това е нещо, което не можете да си представите изобщо и това е, което ние искаме, защото ние не желаем да оформяте, моделирате, конструирате или създавате по никакъв начин нещо, което би ви ограничило в мярка, обхват, красота, забава, удоволствие, забавление и вълнение. Ние желаем вие да разберете, че дори небето не е границата тук, от тази страна и ви го казваме, за да ви позволим да развихрите въображението си напълно, защото няма от тази страна нищо, което да не можете да имате, да не можете да правите, защото всичко е възможно за вас тук. Ние сме ваши приятели и ваше семейство от тази неограничавана страна на тази велика завеса. Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.Както е прието и предадено чрез Грег Джайлс.

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012