text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 1 юли 2012 г.

29.06.2012г.


Послание на Галактическата федерация на Светлината – 29 юни 2012

Вие сте представители на много светове

 

Щом ние успяхме да стигнем толкова далече, не смятате ли, че заедно можем да изминем последната миля и да стигнем там, накъдето сме се запътили толкова отдавна? Това, което досега постигнахме тук заедно, е почти чудо, и това, което направихме, вече промени много за доброто на тази наша обща Вселена.

Заедно с вас ние вече изградихме мостове между светове, които в някои области досега не можеха да се видят очи в очи, и ние създадохме пътна карта, която свързва светове, които някога нямаха връзка и нямаха желанието да развият някакви свързващи идеи, проекти или философии, но днес са свързани, благодарение на вас и на нас и на това, което постигнахме заедно.

Но ние не искаме да спрем дотук. Ние искаме да продължим да изграждаме  улици и алеи на общи визии и мечти и да продължим изграждането на нашия проект, който сега свърза толкова много светове на тази междузвездна пътна карта на дружбата, екипната работа и сътрудничеството.  Ние ви молим да продължите усърдно вашите усилия и стремежи, извън всяка илюзия на ограничения и блокаж, и да продължите напред въпреки всички препятствия, за които някога може да сте си мислели, че са опасен противник.

Няма нищо и никого, който може да ни спре, когато работим заедно като един екип, и това е най-важното ни съкровище, което ние всички откриваме за себе си, докато работим в посока към нашия финален завършек на нашата обща мисия.

За пръв път се постигат съюзи на светове, които досега не се бяха споразумяли по много важни точки на тази вселенска инфраструктура, за пръв път се издига  знамето на истината, мира, любовта и дружбата в светове, които някога се бореха един срещу друг, защото не можеха да постигнат споразумения по взаимно съгласие и с мирни средства. Това постигнахме досега заедно с вас и искаме да знаете това и се надяваме това да ви даде сила и кураж, които може би ще ви трябват, за да продължите вашите усилия и да преминете през всякакви стени, които стоят пред вас и между всички светове в цялата тази Вселена.

Днес тук в този свят има представители от много различни планети, звездни системи и галактики, които запълват и осветяват това, което иначе би било тъмна Вселена. Тези представители сте вие. Вие сте това. 

Ние виждаме толкова много от вас, които се опитват да открият и да си спомнят, кои сте в действителност и ние искаме да знаете, че вие сте нашите представители на световете, от които ние, членовете на Галактическата федерация на Светлината, идваме и които наричаме свой дом.

Никой от нас не е чужд за никой от вас. Ние сме вие и вие сте ние.
Вие просто нямате спомен за това, но ние ви казваме, че вашите банки на паметта ще бъдат напълно възстановени, когато вашата мисия тук бъде завършена. Тогава ще си спомните, че вие сте ние и че няма тях или те, и тогава онези от вас, които чувстват страх от нас или които може да изберат разделението и да вярват, че ние сме нашественици или неканени чужденци, които идват във вашия дом, ще разберат безсмислието на такива непродуктивни мисли и емоции.

Ние не сме дошли тук да търсим храна, изследвания, мини, кражби, шпионаж или да изкушаваме някого да се запише при нас, за да попълним нашите редици. Ние сме дошли тук с вас и вие сте дошли тук с нас. Ние сме дошли тук заедно и ние сме дошли тук на мисия на любовта и в служба на нашия Създател и на всички други, и това включва всички светове на цялата тази Вселена и включва всички представители на тези светове тук във вашия свят сега. Ние всички сме заедно в нея. Ние всички играем за един и същи отбор.

Ние бихме искали повече от вас да разберат това, защото скоро ще започнем следващите етапи от нашата операция, когато ще започнем да работим по-персонално, директно или индиректно, с мнозина от вас, за които чувстваме, че са подготвени за работата с нас и биха били положително допълнение на екипите, които сега се организират, за да започнат многото проекти, които смятаме за необходими, за да придвижат този свят до стандартите на интергалактическо общество.

Това ще бъде крайният резултат на нашата мисия тук. Този свят, който наричате Земя, ще получи много модификации, изменения, обновяване, почистване и структурно усилване, което ще подсили неговите корени и плодове за неговия по-нататъшен растеж и за вашето по-нататъшно пътуване през тази Вселена. 

Вие сте плодовете, които растат по клоните на вашата планета. Вие сте тези, които сега растете по-силни и по-здрави, зреете на слънчевата светлина, където някога нямаше нищо друго, освен тъмнина. Този растеж и това узряване, усилването и цъфтежът са в корените на нашата мисия тук и тези корени растат дълбоко не само през тази планета, но и през светове и галактики, които се въртят и греят през цялата гора на тази Вселена.

Помогнете ни на нашата съвместна мисия, като продължите да давате най-доброто от себе си, като се сближавате един с друг, уважавате гледните точки на другите и изборите, които правят, които може да се различават от вашите. Не е задължително за всеки да вярва в същите неща за себе си или за нашата съвместна мисия тук. Важното е вие, представителите на всички светове, от които идваме, да взаимодействате помежду си мирно и учтиво, докато вървим напред сега със следващите фази на нашата обща операция. Много ценим вашето сътрудничество и е много необходимо в това отношение, и ние благодарим на всички вас, че влагате искрени усилия в тази област на вашите задачи. Благодарим ви и ще се радваме да работим с много от вас в една или друга форма, колкото може по-скоро в идните дни.

Ние сме вашето семейство и вашите приятели от старата родина. Ние сме Галактическата федерация на Светлината.

Ченълинг на Грег Гайлс

Превод от немски : Лусесита


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012