text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 30 юли 2012 г.

27.07.2012г

Съобщение от Галактическата федерация на Светлината 7/27/12
'Време да започнем Проект 1' 

 

Проблемите и трудностите по монтирането във вашия свят ускоряват задвижването на някои от проектите, които по-рано обсъдихме с вас, обични. Ние се събрахме и стигнахме до решение, че по това време ние ще започнем многото нашисъвместни проекти, един по един, защото са спешни и важни.

Това, което бихме искали да видим днес, е вдигнати ръце, ако желаете, на тези, които желаят да вземат участие в нашия първи проект, който ще бъде укрепяване и реновиране на морски диги в стратегически области на вашия свят, където вашите брегове не защитават адекватно вътрешността и общностите. Ние бихме желали да видим да оставяте имената си под нашето днешно съобщение, без значение къде намирате това съобщение и ние ще си отбележим вашите имена, ако считаме, че сте перспективни и допълнение към нашия екип, това ще бъде реалност.
Това са двата предварителни реквизита, макар, че ние направихме кратък списък с имена на онези, с които чувстваме, че не бихме предпочели да работим засега. Надяваме се, че тези от вас, които са в краткия списък, разбират и също така виждат, че причините за това са били начинът, по който са се отнасяли с другите и са говорили на другите в онлайн общностите ви през последните няколко седмици, месеци и години, откакто много от тези промени и нашите съобщения са ви станали известни. Ние просто чувстваме, че няма да е честно онези, които сте третирали по негативен начин, да работят рамо до рамо с вас, след като не сте показали вещина и готовност да се отнасяте с другите мило, със загриженост, с любов, с честност, със скромност и любезност.
Заради вас и за възможността за вашето бъдещо наемане в нашата организация предлагаме на тези от вас, които желаят да работят с нас и дори тези, които не желаят да работят с нас, да се отнасяте по-добре с хората около вас, защото отказа да ви включим в нашата работа е просто един отрицателен резултат от вашето поведение, защото има много негативни резултати от вашето поведение, които текат като неконтролируема река, повреждаща вас и другите във вашето пробуждане (възкресение). Разбpирате ли това? Разбирате ли, че има по-добри начини да се отнасяте с другите от това да хвърляте обиди, вашите разгорещени мнения, вашите тиради, вашето викане на имена, вашите клевети, вашите сквернословия, вашата ненавист, вашия гняв, вашето отхвърляне, вашата еднопосочна риторика?
Молим, разберете, че ние, като организация и като личности, не ви съдим или порицаваме по никакъв начин или форма. Ние просто чувстваме работно партньорство с някои от вас точно сега не е проводник към подходяща работна среда за вашите братя и сестри от вашето човешко семейство, както и наше семейство и, в края на краищата, ние сме едно голямо семейство. Ще има други възможности да работите с нас в дните напред и ние ви предлагаме да обърнете внимание на това, което казваме днес и да започнете да се третирате едни други по различен начин, защото ние продължаваме да наблюдаваме вашите онлайн общности и ще продължим да добавяме и дори да махаме имена от нашите списъци. Благодарим ви за вашето внимание днес и за вашето съдействие, ако това е съдействие, което вие бихте желали да вложите в това.
Бихме искали да обсъдим с всички вас днес какви са нашите намерения, какъв е нашия план да укрепим вашите брегови линии покрай бреговете на Флорида и Лоуър или това, което вие наричате „Южна“ Калифорния в Съединените Щати и дори някои други части на света. За някои области вие може може да знаете малко, в зависимост от това вие откъде сте, разбира се, и какво е образованието ви по география. 
Има брегове навсякъде във вашия свят, които предлагат малка защита от бури, урагани, морските вълни и други подобни. Ние сме проследили и наблюдавали тези брегови области от известно време и имаме подходящ и определен списък в кои области ние чувстваме нужда предимството на брегови диги под формата на тухли и хоросан, както вие казвате, конструкции, въпреки, че няма да използваме тухли и хоросан, това е метафора. 
Ще използваме стъклено-кристални слепващи структури.
Тези структури са здрави, яки, леки, могат да се вдигат нависоко, да се разпъват нашироко и могат да се вдълбаят дълбоко в пясъка в долната част на морското легло.
Тези структури могат да бъдат направени красиви.
Тези структури отразяват слънцето, те светят на слънцето, те проблясват на слънцето и вашите брегове не само ще подобрят сигурността си и тяхната форма, но и техния естетически вид и ние чувстваме, че тези от вас, които живеят по бреговете, които посещават бреговете и дори тези, които само гледат снимки на бреговете, ще намерят тези структури красиви допълнения към вашите вече великолепни плажове и брегове. Тези стъклено-кристални структури са направени чрез използване на напреднали технологии, които са монтирани на борда на голям космически кораб. 
Ние ще долетим до вашите брегове инспектирайки дъното за контурите му, дълбочината, плътност и стабилност, от какво са направени и колко дълбоко ще трабва да закрепим тези стъклени „стени“, ако вие пожелаете. После ще снижим нашия кораб до малко над морското ниво и ще започнем да инсталираме тези структури като просто местим плъзгачи по контролен панел. Тези диги ще дойдат долу от корпуса на нашите кораби, които са проектирани и построени точно за тази цел и готово! Вашите диги са здраво и сигурно вкопани дълбоко в дъното покрай брега.
Ние ще продължим по този метод по протежение на бреговете мили и това ще отнеме много дни и затова чувстваме спешността да започнем тази операция с вас почти незабавно.

Ние ще кажем, че поне няколко дена и дори, най-много две или три седмици преди да започнем, но ви казваме да вземете присърце това, което ви казваме, защото ние ще започнем тази операция много скоро, защото много има да се свърши за много кратко време. Надяваме се да видим много имена днес на добороволци за това много важно назначение и очакваме с такова нетърпение да работим с вас, нашите братя и сестри от нашето човешко семейство. Ще се свържем с тези, които чувстваме, че ще бъдат положително допълнение към нашия екип по един или друг начин.
Молим ви да не се занимавате твърде с въпроса как ще се свържем с вас или ще ви се представим, защото няма за какво вие да се грижите в това отношение. Всичко ще ви бъде обяснено навреме, обични, и вие няма за какво да се тревожите, освен, ако не сте усъвършенствали телепатичните си способности. Няма причина за тревожене, че може да сте пропуснали някое съобщение от нас, ако чувстваме, че е положително допълнение за нашия екип и вашето име е написано под някое от нашите съобщения, ние ще се срещнем с вас по един или друг начин. Това ще бъде направено. Имайте вяра и увереност в нашите методи, както и ние нямаме нищо, освен вяра във вас, обични.
До следващия ни разговор, ние сме ваши братя и сестри от вашето семейство на Галактическата Федерация от Светлина и очакваме с такова нетърпение да работим лично заедно с вас. Благодарим ви.

Както е прието и предадено от Грег Джайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana
 

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Изтрих предишния си коментар защото не беше формулиран правилно
    Сега казвам така:
    Съзнателно декларирам че искам активно да участвам във всички дейности за доброто на хората.Искренно се надявам че мога да бъда полезна :-))

    ОтговорИзтриване

ASHTAR

2012