text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 27 юли 2012 г.

26.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 26.07.12
„Земен Времеви Портал и Време”Виждате ли сега, защо не сме започнали все още с вас, множеството проекти и програми, скъпи мои? Разбирате ли, че игралното поле трябва да бъде разчистено от достатъчно на брой от вашата криминална клика/кабал, така че да можем да се чувстваме сигурни при встъпването ни във вашия свят, за да започнем работа с вас на персонално ниво? В момента има все още твърде много „разхвърляни оръдия по палубата”, а ние искаме да видим далеч по-голям брой от тези ваши криминални елементи заловени и затворени, преди да стъпим на ваша земя, която ние, за в момента, считаме и опасна и незащитена земя. Ние сме напълно уверени за този свят, че той ще се промени и ние наблюдаваме това положение денонощно, ден след ден, и ще ви държим в течение на всички промени по този въпрос. Ние няма да ви задържим в тъмнината дори и миг по-вече отколкото трябва да бъдете,  защото ние твърдо вярваме, и това е наша философия, че хората от всички светове имат право да знаят какво се случва в и около техния свят, а също и в цялата вселена, защото ние споделяме тази вселена, и каквото става в една зона на пространството  и времето, то засяга всички области, като камъче хвърлено в тихо езеро.


Разбирате ли тази метафора, скъпи мои? Че един малък плясък в единия ъгъл на галактиката, засяга всички други достъпи на цялата вселена, без значение колко малък е този плясък или това камъче. Разбирайки го, това може да ви помогне по-добре да разберете защо ние, Галактическата Федерация на Светлината, сме тук сега и чукаме на вашата врата с предложения за нашата помощ за промяна на структурите и естеството на вашата планета, защото вашето езерце е свързано с този огромен океан на нашата вселена, и ние чувстваме вашата болка, изживяваме вашите загуби и борби, ние сме свързани с вас. Вие сте наши роднини, наши братя и сестри. Вие, понякактв начин, по много важен начин, сте нас, а ние сме вас. Разбирате ли вече, че има такива сред вас, които са по-младите нюанси на някои от нас? Не всички от вас притежават тази особеност, искаме да изясним това, и смятаме че това ще изчисти някои въпроси, обърквания или догадки.


Има някои сред вас, които са наши по-млади форми, ако щете, на същества, които в този момент са сред нас, като членове на нашата организация. Някои от вас са части или парчета от друго същество, което сега работи тук с нас, от другата страна на завесата. Много от вас, които четете тези думи, може би също и пишете тези думи и ги споделяте чрез нашите канали. Разбирате ли това? Разбирате ли, че съществуват множество части, множество аспекти на вашето същество, тъй като вие сте много-мерни, много-времеви, много-пространствени, дори много-вселенни същества? Започна ли вече да ви се изяснява картината, на какво сте способни вие, скъпи мои? И пак, не всички от вас спадат към тази категория и отличаване. Някои от вас, са си самите те. С други думи, общото множество на това което „СИ ТИ” се съдържа в това физическо тяло, в този момент във вашето време. Някои от вас нямат по-висши части на други места и в други времена в този момент на това, което вие така или иначе смятате за време. Не всички от вас идват от едни и същи места, не всички от вас са създадени от едни и същи аспекти на сътворението, на формата и на духа.


Много от вас в идните дни ще осъзнаят това много по-ясно, когато завесата се вдигне от очите ви, но днес ние бихме желали да ви докоснем до това, какво означава да можеш съществуваш там, и да съществуваш тук. Възможно е, защото не съществува такова нещо като „там”. Има само пространство, и през пространството са създадени времеви портали, които позволяват на индивид, или колектив от същества да участват в програма или опит, където те ще преминат времеви портал и ще изживеят нещо което вие, скъпи мои, преживявате точно сега, в това което вие  усещате в този момент като ваш ден, ваш живот, ваша планетарна история, с което ние искаме да ви кажем, че това не не нищо по-вече от една проста илюзия, като отвъд, и вън от вашия настоящ времеви портал, нищо от това, което в момента вие изживявате, не съществува в действителност, влючително и този аспект от вас, който вие изживявате като себе си, това което сте в момента. Това разбирате ли го? Разбирате ли че отвъд портала, който сте преминали за този опит, вие сте нещо друго, вие сте нещо по-вече, вие сте нещо вечно, нещо безкрайно, нещо още по-голямо, още по-мощно, още по-мъдро, още по-учено, по-знаещо, по-смело, по-храбро, по-решително, по-честно, по-даващо, по-благотворително, по-прощаващо, по-обичащо, по-разбиращо?


Споделяме тази информация с вас днес, за да се поготвите по някакъв начин, защото много от вас е възможно, тези които в не много далечно бъдеще предстои да изживеете това сливане отново с това което вие в действителност сте отвъд изхода от този времеви портал, през който сте влезли, в някои случаи преди много векове, или трябва да кажем, този ваш аспект в който сте влезли, който е бил отделен от съществото, което вие в действителност сте. Вие бяхте толкова дълго тук, защото много от вас се съгласиха да преминат този времеви портал и да не излизат през този времеви портал и да се върнат в къщи, докато не бъде постигната определена цел. Тази цел, която вие сте си поставили и като колектив и като индивидуално същество, очевидно е прозрение за много от вас сега. Започвате ли по-добре да разбирате какво е за вас възнесението, скъпи мои? Започвате ли да си спомняте евентуално поне малко, че вашето възнесение е финалната линия, то е измъкването, ако щете, от този времеви портал? Това всъщност е вашето възнесение; то е вашето завръщане у дома, след дълго и често изтощително, но винаги заслужено и поучително изживяване в този много уникален времеви портал, известен ви като 3-то измерение Земя и време.


„Времето” което сте дошли да опознаете, да разберете толкова добре и да живеете в негова власт за много от вас се разсейва, разпада се и изчезва щом навлезете в изхода на този „времеви” портал. Ограниченията на тази времева илюзия, силата на тази времева илюзия, хватката на тази времева илюзия започва да отслабва и започвате да се освобождавате от нейните свойства, от нейните закони, от нейното очевидно, но илюзорно съществуване. Разбирате ли и това, приятели мои? Разбирате ли, че времето за вас сега изтича и ще изчезне и всичко което времето ви е сторило на вас и на вашето тяло, на вашия дух, вашата енергия, вашето устройство, вашата решителност, на младостта ви, на жизнерадостта ви, на вашето щастие, на детското ви поведение и очаквания от живота ще се изясни, ще се разсее, ще се изчисти, ще изчезне, ще се заличи и вие отново ще бъдете цели, за да бъде всичко което сте, всяко същество което сте, многолико, многомерно, могъщо, вечно, и винаги младо, енергичното същество, което вие винаги сте били, преди да навлезете в този времеви портал и дори докато сте съществували в рамките на този времеви портал за много векове?


Ще бъде толкова прекрасно да ви посрещнем у дома, обратно към себе си, към вашите истински семейства, към всичко което вие сте и всичко което винаги сте били и всичко това, което сега разбирате като истинска реалност, не се равнява на нищо по-вече от лятна разходка на плажа, в парка или в планината, за да получите по-високо образование, да общувате с приятели и да срещнете нови познати или понякога противници, които да ви помогнат да научите още по-вече уроци, отколкото би било възможно без такива антагонисти. Днес ние просто бихме желали да си помислите и да запомните, че за тези от вас, които са подготвени да пресекат финалната линия и да излязат от дуалността и да встъпят в реалността, ние ви казваме, добре дошли у дома, за вас беше дълго отсъствие, и вие си спечелихте правото да смятате работата си за свршена, и да се върнете в къщи към всичко и всяко нещо което сте, че това което мислите за ваш реален живот поради завесата, вече слиза от това представление, вие свършихте забележителна работа и ние ви казваме браво.


До утре скъпи мои, ние сме ваши колеги сценични работници, актьори, драматурзи, продуценти, режисьори, звукови и осветителни инжинери и членове от публиката, както и от Галактическата Федерация на Светлината.

Както е предадено от Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012