text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 23 юли 2012 г.

23.07.2012г.

Съобщения от Галактическата Федерация на Светлината 7/23/12 „Нова финансова система“




Не, не е имало широки промени във вашата финансова система все още, която да засегне мъжете и жените на улиците. Много все още се разкрива зад сцената и се правят стъпки, но те са големи и са бавни поради тяхната неимоверна тежест на ефекта, който ще имат върху вашия свят. Това, което виждаме за вашите хора, е изцяло нова банкова, монетарна и финансова система. Виждаме нова система, основана на честност, равенство и действителни печалби за работа, свързана със задължения, които включват служене на вашата общност чрез вашето работно коопериране с нас, членовете на Галактическата Федерация на Светлината. Това, което виждаме, е свят, където средствата, които са в готовност налични, се превеждат от тяхното текущо състояние на задържажне на хора от вашия свят, които са пълноправни собственици и винаги са били, защото парите не са създадени от Богове или богати хора с влияние, нито от правителства, нито от институции.

Парите са създадени от вас, хората от вашия свят, които са счупили гърбовете си да работят толкова тежко, градейки пътища и училища, и язовири и офис сгради, и фабрики и складове, и вашата индустриална инфраструктура на цялата ви планета. Парите не са създадени в лаборатория и тяхната наука не е трудна за разбиране щом веднъж правилната и истинна информация бъде споделена с хората и ние възнамеряваме да направим именно това. Ние желаем сега да ви обясним как са създадени парите. Парите се създават, когато едно същество решава да вдигне дори един пръст и да създаде нещо, което да бъде споделено с друго същество. Това е всичко, което се иска, за да се създаде някакъв вид финанси, някакъв вид странична, някакъв вид финансова подкрепа, някакъв вид валута. Това е, това е всичко, което се иска и парите са създадени. Действителното печатане на формата на валутата, която светът ще използва, е друга работа, тъй като дали обществото ще използва банкноти или монети, или карти или друга форма на валута, това не засяга методите, по които са създадени парите първоначално, а парите са създадени първоначално от вас, хората и вашите желания да вложите усилие в създаването на нещо, което може да бъде споделено с друг човек, създавайки по този начин икономически поток от богатство, това е всичко.

Във вашия свят от началото на това, което вие сега разбирате като ваша писана история, винаги е имало крадци на дребно, обирачи, измамници, кръвопийци на вашите средства. Те са чакали, криейки се зад сцената и са натрупали огромни количества от вашите трудно заработени средства за себе си без да си мръднат пръста да създадат нещо, което да е било предназначено за споделяне (размяна) с други. Това не е начинът, по който икономиката работи ефективно, това е начин, по който икономиката ефективно се сгромолясва и изгаря, защото рано или късно това наливане, това крадене, това прочистване на средства ще настигне обществото, ще му сложи ограничения (задуши) и ще го убие. Това е, което се случва днес във вашия свят, както очите ви трябва да виждат, че вашите банкови и финансови правила се сриват навсякъде около вас, вземайки със себе си човешки жертви под формата на личности, цлеи държави и дори континенти.

Това е срив, който няма да бъде изкупен, защото това е срив, който трябва да се случи, за да позволи на новата ви финансова система да пусне корени в богатата почва на разпадащата се система на старото. Ние сме тук, за да ви помогнем в много области и вашата финансова система е едно от най-важните. Ние няма да стоим отстрани и да гледаме как вашите общества се разпадат заради безотговорните действиея на няколко личности на върха на тези дълбоки кладенци на пирамидална структура. Ние имаме методи, които сме използвали в много светове да разбием финансови руини и нищета и всички проблеми, които естествено ще следват и следват бързо, когато една финансова система пропада и нова се ражда на нейно място. Ние ще ви помагаме да създадете система на базата на изобилие, равенство, честност, безопасност и защита за вас и вашите семействаа и всяко едно същество, което нарича вашата планета свой дом.

Как тази нова система ще бъде институционализирана в ранните етапи е чрез система от бартери и размяна, които ще продължат, но с използване на валути, различни от тези, които сега използвате във вашите нации. Вашите нови валути ще бъдат свободни от хватките на тези тъмни и алчни, защото те няма да получат разрешението, възможността или лукса да печатат тези нови пари. Тези нови пари са били отпечатани от тези от светлината, както вие казвате, тези от честността, от целостността, тези мъже и жени от вашата човешка раса, които ги е грижа за другите, които желаят да споделят богатството с другите и които нямат план да източват никаква част от това богатство от техните братя и сестри.

Това ви обещаваме; ние, Галактическата Федерация на Светлинатам ще наблюдаваме вашата нова финансова система и ще осигурим тя да работи гладко и ефективно, честно и справедливо, бързо и пълно, и ще осигурим, че вашата нова система остава система на справедливост и изобилие или ще влезем и ще изключим всичко и всеки, който по какъв да е начин оказва отрицателно влияние върху системата или източва каквото и да е количество средства нечестно или незаконно от вашата нова система. Това ние обещаваме на вас, нашите братя и сестри.

Можете да очаквате вашата нова финансова система да пусне корени в следващите месеци. Ние разбираме, че говорим много за предстоящите месеци и много от вас искат промени и ги искате днес, но ние ви каваме, че нищо не може да тръгне, докато мъжете и жените от вашия престъпен кабал не бъдат задържани, защото те са едно от препятствията пред всички тези промени и вашите нови системи да започнат. Ние виждаме, че тези членове на вашия кабал биват задържани и виждаме как те биват премахвани от обществото ви и биват отстранени от вашите системи на богатство, финанси и банково дело и това е красива гледка. Казваме ви, че когато достаъчен брой от тези личности бъдат безопасно отстранени от вашето общество, ние, с помощта на наши Земни съюзници, които работиха толкова упорито по вашите нови системи, ще дадем живот във вашия свят като на новородено дете, за което вие ще трябва да се научите да се грижите, отглеждате, защото това дете е ваше собствено, защото това новородено е ваше и е отговорност на всеки един от вас да действа като майка и като баща, да бъде негов сурогатен родител, каквито всички вие наистина сте.

Ние ще говори в предстоящите дни за вашата нова система, но засега просто знайте, че има нова система, чакаща игралното поле да се изчисти и това е система, която ще ви донесе радост, просперитет, финансова независимост, защото вашата нова система е нещо, което никой от вас досега не е преживявал през нито едно физическо прераждане. Вашата нова система е благословение, привилегия, право, чудесна възможност за всеки еидн от вас да може да прави, каквото желае, за да изкарва прехраната си, доколкото това по някакъв начин прави някого другиго щастлив, радостен, стопля някого, охлажда друг, храни трети, кара някого да се узмихва или помага на някого в пътешествието му по какъвто и да е начин или форма. Това е вашата нова система и ние чувстваме, че толкова много от вас ще бъдат развълнувани и възрадвани, когато тя бъде извадена от майчината утроба за вас да видите за първи път с вашите горди очи, защото всеки един от вас е родител на вашата нова система, тя е вашите надежди, мечти и тежка работа, която е съ-създала вашето ново дете.

Ние ще говорим повече за това в предстоящите дни, до утре; ние сме вашите бащи и вашите майки, вашите братя и вашите сестри и вашите приятели от Галактическата Федерация на Светлината.

Както е прието и предадено от Грег Джайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012