text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 3 юли 2012 г.

2.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 7/2/12 „Вашето истинно вселенско име“

 
На снимката: Галактиката „Сомбреро“

Погледнете родословието си (родословното си дърво) и може да откриете, че наистина притежавте наследие от звездна система отвъдграниците на тази звездна система, която понастоящем наричате свой дом. Много от вас не идват обикновено от тази планета, която вие наричате Земя. Много от вас идват от светове, доста далеч от тази слънчева система. Някои от вас дори идват от галактики, много отдалечени от тази галактика, която вие познавате като Млечния Път. Също и ние, вашите приятели и членове на семейството, които съставляваме Галактическата Федерация на Светлината, идваме от много места из тази вселена. Има членове на нашето обединение, които наричат Земята техен дом и чийто произход може да се проследи до не някоя друга, о именно тази планета и има членове на нашата организация, чийто произход също споделя някои области от вашия свят, които вие сте наричали дом през многото си инкарнации тук.  

Това, което бихме искали да направим, е да започнем вашето ново преставяне на самите себе си и се надяваме това представяне да отприщи потока на вашите спомени за това, кои сте в действителност и откъде идвате. Наближава времето за това, защото моментите отлитат бързо и много е необходимо да бъде изпълнено, не се съпротивлявайте на това ново преставяне на вашите истински самоличности и вашата истинска история, която, ние чувстваме, че е много важна за вас сега, защото много е необходимо да ви бъде обяснено ичувстваме, че припомнянето на миналото ви ще намали много количеството на това, което е нужно да ви бъде обяснена отново. Ние чувстваме, че намаляването на работното натоварване в тази област би било много благотворно за всикчи нас, включително и вас самите и, следователно, ние решихме да започнем да разкриваме на избрани личности във вашия свят тайните кои сте, което досега е било скрито за вас под ключ, добре съхранявано за техните нови представяния на (запознавания с) вас до настъпването на подходящото време. 

Това време е сега и ние бихме искали да започнем постепенно да ви разкриваме малко по малко, не всичко наведнъж, някои парченца от вашата истинска всемирна самоличност и някои от сметките във вашата история и историята на вашите хора, които са вашето семейство и вашите приятели, някои от които са сега тук, във вашите небеса, в космически кораби, в кораби-майки като членове на Галактическата Федерация на Светлината и дори други командвания, които са тук в подкрепа на нашата обща мисия. Това, което бихме желали да изпълним, е проверка – извикване по списък – ако вие желаете, и да започнем да разкриваме списък от имена и да чакаме вашия отклик да ни уведомите, че сте чули името си и се идентифицирате с него. Това ще ни позволи да разберем, че резонирате на спомените кои сте.  

Това ще бъде бавен и внимателен процес, защото чувстваме, че този начин е най-безопасният да ви известим тази чувствителна информация. Не искаме да нахълтваме в живота ви и да ви изкрещим набързо кои сте, защото този тип събуждане може да има отрицателен ефект върху някои от вас с по-деликатна психика, отколкото върху други от вас, които имат желязна умствена и емоционална природа. Ние винаги трябва да навлизаме вниматлено и да процедираме колкото се може по-внимателно, защото човек никога не може да бъде съвсем сигурен как едно създание ще се справи с такъв тип ново-събуждане за това, което е било, в някои случаи добре скривано от тях извън тяхното будно съзнание. 

Ние много бихме предочели да започнем тези събуждащи повиквания, ако вие жеалете, в съня ви или в телепатични състояния от сега нататък. За някои от вас получаването на информацията по този начин е и ще бъде възможно, макар ние да разбираме, че има такива от вас, които трябва адекватно да овладеят тази форма на изпращане и олучаване на информация. Молим, позволете ни да започнем този процес по този начин, дори да не можете да приемате нашите съобщения сега, защото ние сме заключили, че това е най-подходящият начин да работим сега. Молим ви да останете бдителни за нашите съобщения до вас, които ще дойдат под различни форми за различните членове на вашето общество. Не всички ще получават съобщения по един и същи начин, защото не всички от вас са способни да получават съобщения по един и същи начин, защото някои от вас са показали талант или недостиг на такъв в получаването на някои съобщения чрез някои средства.  

Бихме искали да се ослушвате за и да бъдете зорки за вашите имена, които са вашите истинни вечни вселенски имена, защото това ще бъде споделено с вас като първа крачка, защото ние чувствме, че вашето име е ключът, който ще започне да отключва толкова много отговори за вас. Вашите имена може да звучат или да изглеждат така, както името ви в тази текуща инкарнация, и ние ви молим да останете бдителни за имена, които може да звучат все едно са казани на чужд език и ви молим да държите нещо за писане под ръка и да записвате, каквато и информация да получите и да направите свързан списък с информацията, която получавате, защото тя може да няма смисъл за вас в началото и това може да се променя, колкото повече информация получавате и може да започнете, при изследванае на тези списъци, да долавяте смислена и разбираема линия на историята на вашата истинска самоличност, какво е това, което правите, откъде идвате и кои са вашите приятели и семейство и към кой, ако има такъв, алианс (съюз) те принадлежат. (с кого имат родство).  

Ние чувстваме, че това е много подходящо място да започнем и че много от вас ще бъдат много развълнувани и ще се радват на тази част от нашата обща мисия, защото ние със сигурност можем да разберем колко чудесно преживяване ще бъде това за вас, обични, да получите даровете на това, кои сте вие наистина. Бъдете наблюдателни по всяко време отсега нататък за знаци, сигнали и  намеци и да отделите време да запазите каквато и информация да иддва до вас, независимо колко е тънка (неуловима, фина). Дори ако не сте сигурни, че това е следа за вас, предлагаме ви да записвате за по-нататъшно проучване. Надяваме се, че истински ще се наслаждавате на този период от живота си, защото той със сигурност ще ви донесе вълнение, забавление, огромна радост и толкова много отговори, които много от вас са издирвали от известно време.  

Ние сме вашите приятели и вашето семейство и ние държим ключа към това, кои сте наистина и сега ще ви го дадем, на нашите братя и сестри от човешкото семейство.
Както е предадено от Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012