text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 20 юли 2012 г.

19.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 19.07.12
„Корекция на посланието за Гайтнър”


Била е предоставена информация на нашия канал Грег, на две дати, 14.07.12 и 16.07.12, от източници, на които не може да се вярва. Тези източници са „служители” на Галактическата Федерация на Светлината, на които не може да се вярва, тъй като те не са добросъвестни членове на Галактическата Федерация на Светлината и следователно не притежават правото да споделят информация с Грег и чрез Грег на широката общественост. Това което стана е сквернословие, да се използва нашия канал по този начин. Това е предизвикало голямо объркване, дебати и недоверие, което ние намираме за потресаващо и правим това, което можем да направим, за да се извиним за тази негативна ситуация. Това което се е случило, е пресъпило отвъд всяка мярка и това което е станало, никога повече няма да бъде допуснато да се случи отново дотогава, докато Грег работи като канал за нас. Извиняваме се на Грег и се надяваме, че той ще остане лоялен и верен канал за нас и част от нашия екип на Галактическата Федерация на Светлината.


За по-ясно обяснение на случилото се, можем да ви кажем че това, което стана, беше индивиди които не притежават право да пишат съобщения и да ги четат на нашите канали, за да споделят с другите, трябва да притежават методите или технологиите които ние използваме да изпращаме на Грег нашите съобщения. Те са изпратили тези съобщения без наше съгласие, без наше разрешение, без наше знание. Ние изолирахме тези същества, и те са затворени сега докато решим как желаем да се справим с тези индивиди, които нарушават правилата и законите, които упра вляват определени аспекти на нашия алианс. Какви последствия те ще понесат, и какво правосъдие ще им бъде дадено, ние не знаем засега, тъй като сме в ранните етапи на това текущо разследване. Извиняваме се отново на Грег и му казваме, че това никога няма да се случи отново с него.


Бихме искали да продължим да изпращаме съобщения чрез Грег, и молим тези, които четат неговите послания и следят неговите съобщения, да продължат да бъдат уверени и да вярват в указанията, които се изпращат чрез него, тъй като този инцидент е единствен в дългата редица от съобщения, които бяха споделени чрез Грег. Всички останали съобщения, освен тези за Тимъти Гайтнър и съобщението описващо стрелбата по време на един от арестите, може да им се вярва и да се следват като ръководства от нас, същества от по-високо измерение от Галактическата Федерация на Светлината. Съобщението за Тимъти Гайтнър, че е бил арестуван и осъден с кармичен дълг, и след това освободен обратно в обществото на Земята, не е точно, и не така се е случило. Това, което се случи е, че Тимъти Гайтнър беше задържан и освободен, защото Тимъти Гайтнър разкри тайни и даде свидетелски показания, които ще ни помогнат в нашите разследвания и по нататъшни арести.


Този вид сделки, се извършват от време на време с тези, които са на позиции които могат да бъдат полезни за нас и нашата мисия, да ви помогнем да изчистите тези същества от вашия свят, които трябва да си заминат, защото не са се научили да живеят сред вас по приятелски, честно, справедливо, законно, ненасилствено, безопастно и конституционно. Те са научили само незаконното, измамата, противопоставянето и да атакуват. Те никога няма да пожелаят да бъдат справедливи партньори с вас, хората на Земята. Вместо това те желаят да ви третират като добитък и имат желание само да ви бъдат пастири. Те трябва да си вървят и затова тези арести ще продължат.


В доклада, който бе издаден преди два дни и в който се обсъжда стрелбата в определени райони, където се провежтат тези арести, също е погрешна. Този долкад, който следва доклада за Тимъти Гайтнър, и двата доклада са неточни. В момента не можем да ви кажем как тези същества са получили достъп до нашите технологии, и са започнали тази измама, но ви казваме, че това никога няма да се случи отново, и че вие можете, от този ден нататък, като от деня преди съобщението за Тимъти Гайтнър, да се доверявате на съобщенията споделени чрез Грег, тъй като той е вършил мнго добра работа за нас и с него е свързана много точна информация, и това включва информацията която сме споделили, за това че има повишение на морското равнище, и за вас в бъдеще ще е неизбежно, поне за някои райони, преместване на вашето население, които не желаят да се справят с водните потоци в своите квартали и дори в някои градове. Това е всичко, което ще ви кажем по този въпрос за сега, и още веднъж се извиняваме на Грег и му казваме, че може да вярва в съобщенията и в механизмите използвани за изпращане на тези съобщения до него от този момент нататък. Извиняваме се за това събитие, и ви казваме, че това няма да се случи отново.


Ние сме Галактическата Федерация на Светлината и ние ще разчистим утре и отново ще запонем да споделяме нашите послания до вас.


Както е предадено чрез Грег Гайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012