text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 19 юли 2012 г.

18.07.2012г.

Съобщение от командването Ащар 7/18/12 „Какво ние осъществяваме тук“
Вие сте тези, които са най-близо до завършването и усъвършенстването в сравнение с другите, защото вие следвате нашите съобщения, защото вие резонирате с техните подобни на вашите вибрации. По този начин работи това тук, в тази вселена. Макар, че има очи, които блуждаят тук да изследват и проучват и четат тези думи, те не резонират непременно с тях и доказателства могат да бъдат намерени из многото коментари, оставени под тези съобщения във вашите онлайн общности. Ние ви казваме да не таите лоши чувства към или да се опитвате да съблазните тези личности да видят нещата по вашия начин, когато вие резонирате с тези съобщения, а те не и те може да оставят груби коментари, защото това са някои характеристики, когато и защо човек не резонира с тези думи. 
Когато човек демонстрира презрение (надменност) и недобро уважение към другите и техните вярвания, това е, защото техните вибрации не са били адекватно повдигнати чрез изучаване на уроците и опитностите през тяхното съществуване. Когато те понякога демонстрират това, което може да се възприеме за лоши обноски или дори, в случаи на изключителен гняв и омраза към другите, които резонират с тези думи, това, което те казват, не е „мразя те“, а е „аз не те разбирам и ти и тези съобщения ме плашите“. Това е всичко, което те казват, дори когато те използват много различни думи и изрази да кажат това, което, ако разбираха по-ясно емоциите си, би могло да се вмести в само няколко думи; „изплашен съм, това е всичко“.

За тези от вас, които резонират с тези думи и чувстват тези съобщения и вашите продуктивни, мили, възпитателни и мъдри коментари са атакувани от известни личности, просто винаги помнете да бъдете толкова мили, търпеливи и възпитателни към тези души, колкото можете, защото всичко, което те казват, е, чрез липса на разбиране, са уплашени, това е всичко. Един ден, може би не днес или утре, но някой ден те ще прочетат съобщения, подобни на тези, с други очи, чрез очите, с които днес вие четете тези съобщения и те ще оставят много различни коментари от тези, които биха оставили днес. Когато този ден дойде, те също може да се почувстват атакувани понякога, и техните гледни точки, и те също ще научат, че защо може да им изглежда така от време на време. Винаги бъдете търпеливи, разумни, мили и положителни в отговорите си на тези отрицателни коментари тук, защото винаги е отговорност и задача на тези, които са напреднали, да наглеждат останалите назад и да им съдействат по техния път нагоре към нови места и по-добро разбиране в пътищата на тази обширна вселена.

Днес бихме искали да дискутираме с вас някои от събитията, които са наистина изпотяващи тук, във вашия свят. Бихме искали да стане ясно, че ние, членовете на командването Ащар, също докладваме на вас, че наблюдаваме арести на много от членовете на вашия престъпен кабал и техните сътрудници, техните наемни убийци и мисионери. Тези личности биват задържани и подведени под съдебна отговорност един по един и ден след ден и ние виждаме, че този процес продължава и през този месец, и през следващите. Ние виждаме това събитие като извършващо се пречистване и очистване на вашия свят, което ще отнеме много месеци и дори по-дълго, което се дължи на факта, че има толкова много от тях, подписали, ако щете, договор с тъмните. Недейте да чувствате дори за момент това като лоша новина, защото то не е, обични, това е прекрасна новина, добра новина, новина, която вие сте заслужили да чуете толкова отдавна.

Това, което ви казваме, е, че тези арести се случват сега, случвали са се и ще продължат да се случват докато всеки един член, заклел се да служи на тъмните, не бъде задържан, съден и осъден за престъпленията, включващи много конспирации с цел да се владеят хората от вашия свят. Понеже тези арести ще отнемат повече от няколко дена или седмици, не бив да е изненада за много от вас, които са учили и научили колко наистина много са тези личности и въпреки това, вярно е, че само малко от тях са с власт по върховете на тези обширни пирамидални структури, тези пирамиди са много обширни и стигат надалеч и дълбоко в почвата на вашите земни системи по цялата планета, също както има физически пирамидални структури по цялата ви планета.

Тези личности са се окопали дълбоко във всички системи, от които те са усетили, че могат д аизстискат повече пари, власт и влияние. За да бъдат изкоренени (премахнати) от тези системи, ще отнеме известно време, известно търпение, огромен подтик, решителност, мощ, кураж и смелост от мъжете и жените, които днес са на фронтовите линии и от мъжете и жените, които утре ще бъдат. Това е кампания, която ще отнеме известно време, но и непрестанно ще напредва, това е което виждаме и в което вярваме и ние вярваме, че това кампания, която ще успее и ще донесе на хората от вашия свят всичко, което сме обсъждали, всичко, което е възможно и е било мечтано от всички вас. Свобода и благоденствие, чиста околна среда, доброта, любов и загриженост навссякъде, цветя и дървета, пускащи корени там, където сега има цимент, отворени и чисти източници на енергия, комуникации и пътувания отвъд границите на вашите държави и дори на планетата, система за опазване на здравето, която пречиства съществуването, възстановява жизнеността, хобита и интерес, които ще заменят някои от днешните във вашия свят, които са много непродуктивни и неблагодарни за вас. Ние виждаме Нова Земя от въздуха до морето, от равнината до планината. Виждаме го толкова близо сега и с всяко ново усилие и всеки арест на още един член на кабал се приближава още повече. Това е мечта, която може да и ще се сбъдне за вас и ние, вашето възнесено семейство, приятели и колеги на тази мисия, сме с вас на всяка стъпка по пътя в подкрепа на това, което вие извършвате сега тук

Има много светове тук с техните очи и уши, фокусирани върху това, което вие вършите всеки един ден и те се дивят на това, което виждат и чуват и с всеки арест те разбират, че те са с една стъпка по-близо до събирането на техните семейства, които са тук с вас във физическите съдове (тела) на човечеството. Тези са радостните преживявания за всички нас и за всички вас, които предстоят, но сега са ясни пророчества заради хората на Земята, поради събуждането ви и намерението ви да постигнете, каквото желаете за себе си. По този начин вашето съществуване оперира.  Да, има отделни случаи, когато известни събития се случват и поради които вие преживявате известни събития, но те са предизвикани, създадени и проявени от тежките процеси, които започват тично тук с всеки един преди всички заедно да се превърнат в буйна река от колективно съзнание. Тази река расте и расте мощно, докато достигне устието си до нейния океан, който е колективно творящо проявление, което ще преживеете като своя реалност. Смелите мъже и жени на вашите фронтови линии, които се жертват за добруването на всикчи, са част от тази чудесна река от мисли, намерения, действие и мечти. Това са те и макар, че може да носят униформи или баджове, те са вие и вие сте те, защото всички вие сте част от тази мисия да изчистите и пречистите вашия свят и да го възстановите до небесната сфера на Земята, която е била някога и сега отново ще бъде. Това е писано и това ще бъде направено. Това е свобода, това е суверенитет, това е мир. Това е вашата нова планета Земя и тя е ваша.
Толкова много може да извърши, когато силите се обединят и то е тук, на тази планета, където сили от цялата тази вселена са се обединили с подобни цели, с подобни идеи и мечти, които сега се изпълняват, за да се радват всички. Това усилие е бил в планираните етапи еони наред. Не е нова идея да дойдем тук и да правим това, което сега всички заедно правим. Обратно, ние сме говорили за това и сме го планирали много време, сега само заедно осъществяваме този план и ще го завършим. Много светове из цялата вселена могат да, ще се и се възползват от това, което се развива тук. Това, което по същина се случва, е чрез работата, която се извършва тук, повредите, които са били нанесени в отношенията на светове, които понякога са се противопоставяли един на друг в морално, политическо или икономическо отношение, сега обединяват силите си, защото виждат техните представители, работещи заедно мирно и продуктивно тук, на Земята. Това е една от най-важните причини за много от вас да сте тук.

Една от тези причини е да заровим томахавката, ако щете, и да се научим да работим заедно с тези същества от тези други светове, с кито може да сте имали несъгласия в миналото. Тъй като вселената се разраства и узрява, не всички светове от по-долните измерения ще видят очи в очи и ще се разбират добре и ще работят добре заедно. Това е само естествено и много от вас са научили същия урок на Земята, защото различните държави и дори различните части на една държава са имали несъгласия помежду си във връзка с политически решения и поведение, както и икономически и териториални разногласия. Сега всички вие учите да се погаждате и да работите заедно по-мирно, по-приятелски, по-честно и така са съществата от вашите светове – домове, кито учат толкова много чрез уроците, които вие учите.

Сега виждате ли защо доброто разбирателство е толкова важно тук, толков ажизнено важно за успешния край на нашата мсиия тук?  Има много повече от гордостта между вас и тези, които взаимодействат с вас в социалните ви мрежи онлайн. Има толкова много повече от „тя каза, той каза“, кой е прав, кой греши и кой знае повече и кй по-малко. Има светове и техните възможни ползи в тази вселена, защото тези светове съставляват ази вселена, и по този начин цялата ваша вселена разчита на вашия успех тук и на това колко добре можете да се разбирате помежду си.

Ние не гледаме на вас и не ви третираме като деца, защото вие не сте. Когато ви подканяме и се опитваме да ви водим към по-добро взаимно разбирателство, това не е, защото се чувстваме пораснали, а вие деца, играещи на площадката, защото това изобщо не е случаят. Ние просто се опитваме да ви покажем, че има по-добри начини да работите и да играете едни с други и има много важни причини да си струва за вас и за много, да направите най-искрено усилие в това отношение, това е всичко. Ние сме сигурни, че вие ще разберете точно колко са важни вашите взаимоотношения, само всички хора от световете, които вие представлявате, да могат да се съберат отново тук, с вас, в някой ден от бъдещето и това ще бъде онзи ден, когато ще ви бъде много по-ясно и ще бъде много по-добре разбрано.

До този де продължавайте да давате най-доброто от себе си да се спогаждате и да работите заедно, защото толкова много зависи от това, което заедно осъществите. Продължавайте сега и всеки един момент от всеки ден и ние знаем, че всеки от вас ще успее в това, което работи толкова усърдно, за да постигнете заедно.

 Ние сме ваши съюзници, ваши приятели и ваше семейство от командването Ащар.


Както е прието и предадено от Грег Джайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012