text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 15 юли 2012 г.

17.06.2012г.

Послание на Галактическата федерация на Светлината – 17 юни 2012 г.
 

“Нашето име, нашето послание и нашата мотивация”
Не се опитвайте да измествате нашите дискусии от тяхната истинска цел и намерение, които са да служим на нашия създател, който е и ваш създател и който е разпоредил нашата мисия тук - да донесем на този свят развитие, което ще е в полза на всяко и всички създания, които наричат тази планета техен дом. Намерението на тези разговори е да позволи на всички, които искат да научат в по-голяма степен разбирането за това, какво се случва тук в това време, за да бъдат в състояние да открият резервоар на нова информация, учения и новини за нашата мисия, който тече като фонтан от нашия колектив в  по-високите измерения на тази вселена към вас, нашите братя и сестри от тази планета, която наричате Земя.

Ние сме тук с вас; няма съмнение в това. Отричането на нашето присъствие означава отричане на самата божественост, защото това е, което сме ние. Ние сме Божественото във всяка негова жива, дишаща, сияеща, емоционална същност. Ние не сме разделени от божественото и от духовните учения. Ние не сме разделени от вас, не сме разделени от никого и нищо, точно както и вие не сте разделени от всичко и от всяко нещо в тази вселена, която включва нас - същества, които съществуват в по-високите реалности, и същества, които, за да служат по-добре на нашия Създател, на вашия Създател и съществата, които наричат тази вселена свой дом, са членове на съюзи като съюзът, от който сме част, който познавате като Галактическата Федерация на Светлината.

Ние редовно следим тези, които публикуват техните мнения, доста силни понякога, че ние не съществуваме или може би съществуваме, но като някакви измамници, лъжци или мошенници и сме тук с егоистични причини и намерения. Случаят съвсем не е такъв. Като граждани на по-високите реалности ние сме били благословени с всичко, от което някога бихме се нуждали и за което някога бихме мечтали. Беше ни даден изборът да правим каквото си пожелаем с животите си. Ние не трябва да правим това, което правим в момента, да кръстосваме вселената и да споделяме даровете, които нашият Създател ни е подарил. Ние избрахме нашата мисия в служба за другите, защото за нас тя е най-удовлетворяващият опит и най-удовлетворяващото използване на нашето време, енергия и усилия.

Ако вие, скъпи души, имахте всичко, от което някога бихте имали нужда или което някога бихте пожелали, и цяла вечност за да се наслаждавате на тези подаръци без заплаха от стареене или смърт, какво бихте избрали да направите с тях? Бихте ли скътали тези дарове на някоя самотна планета, закътана някъде далече в изолирана галактика, за да ги скриете от всичките си съседи, които биха могли да имат много голяма полза от тях, и които явно страдат поради липса и недостиг, ограничени науки, технологии и разбирания? Бихте ли си губили времето, играейки си с тези играчки, търкаляйки се в съкровищниците си и богатствата си, или ще потърсите други, които чувстват като вас и вярват, че е по-добре да прекарате времето си помагайки на другите да подобрят техния начин на живот– за тях, за техните семейства и за техните планетарни братя и сестри?

Бихте ли първо се съюзили с членовете на вашата собствена нация и на собствената ви планета, после да използвате дадените ви от Създателя технологии за пътуване в пространството, за да пътувате до други многобройни светове и да спечелите услугите на същества там, които също са взели решение да използват времето си, за да помагат на други?

Бихте ли формирали тогава някакъв съюз с тях и да му дадете име, което да обявява кои сте, че сте галактически съюз, и име, от което да става ясно, че сте сформирани заедно като братство, каквото е и значението на думата “федерация”? Не бихте ли желали за тези, чиито светове посещавате, да разберат, че идвате в любов и светлина? Дали името, което сме избрали за себе си - "Галактическата Федерация на Светлината" - не служи  за тази цел, да известява световете, които посещаваме в името на нашия Създател и в името на любовта и служенето?

Затова избрахме точно това име за нашия алианс и сме горди с него и с това, което означава. Ние сме благословени да правим това, което ни кара да се чувстваме повече живи, отколкото би ни накарало нещо друго, и това е да помагаме на други в тяхното пътешествие, както други са ни помагали по нашия път.Това е причината да сме тук сега във вашия свят. Ние не идваме да ви налагаме нашия начин на живот, нямаме никакво такова желание.

Ние идваме, носейки дарове от напреднали технологии, напреднала наука, съвременни методи в областта на здравеопазването, добиването на храна, доставката и приготвянето й.

Ние идваме с дарове от чист въздух, чиста вода и чиста почва за планетите, които посещаваме и които са страдали от ограничени и остарели технологии, науки, разбирания и грижи. Ние чувстваме, че тези дарове са много важни за световете, които са страдали толкова много години от химически и други средства за замърсяване, и поради съществуване в продължение на толкова много години в системи, които отдавна са остарели или не е трябвало никога да бъдат създадени, като много от системите, които изучихме тук на вашата планета.

Не би трябвало да е изненада за много от вас, че вашата планета е доста изстрадала от изпускани замърсители във въздуха, моретата и почвите от много различни източници, които са нанесли непоправими щети за здравето на вашата майка планета. Това разбиране е ясно, затова сме го взели под внимание за вашия свят.

Ние сме много доволни да видим, че толкова много от вас разбират, че това увреждане трябва да спре и вашата планета трябва да преживее възстановяване на нейните екосистеми, въздуха и водите й. Щетите, които вашата планета е изтърпяла, отиват отвъд това, както по отношение на вашата магнитосфера, която е била тежко увредена, което е основание за незабавна и интензивна корекция и възстановяване.

Ние имаме способности, модерни технологии, разбиране и работния потенциал, за да ви помогнем във всички тези области. Това, което нямаме право да правим, е да ви налагаме тези проекти. Това е една от причините, поради които контактуваме толкова често с вас. Ние ви представяме тези проекти поради много причини, но една от тях е да ви се представим и да ви предложим ясно това, от което има нужда вашето общество, за да се запази, и което е нужно за вашата планета, за да се запази.

Както вече изяснихме, ние няма да направим вместо вас всичките тези корекции. Ние ще ви помагаме сами да извършите тези корекции, давайки ви инструментите, от които ще се нуждаете, подготовката, от която се нуждаете, ръководството и надзора от които бихте се нуждали, но вие, хората от Земята, сте тези, които ще се обединят в служба на техния създател, който е нашият създател, за вашата планета и за вас самите
и за  възстановяване на вашата родина в нейното първоначално и прекрасно, девствена и напълно функционално състояние. Това е, което можем да направим за вас и заедно с вас. Всичко зависи от вас, дали ще изберете да приемете нашата помощ или не.

Друга цел на нашите съобщения, които споделяме с вас чрез нашите канали, е да ви дадем възможност за избор, дали искате да приемете нашата помощ или не. Ние следим публично достъпните зони във вашите онлайн социални мрежи, за да преценим как се приемат нашите предложения за помощ. Това е много важна част от нашите проучвания, затова приветстваме всички ваши коментари, както отрицателни, така и положителни, отнасящи се за нас и нашите причини, поради които сме тук.

Ние намираме за необходимо точно да се преценят вашите отговори относно нашите предложения, а това може да се направи само като се позволи на всички достъп до нашите послания, а също и свободно  да се оставят коментари. Благодарим на всички вас в този момент, които позволявате на тези, които споделят нашите послания, да ги публикуват там, където има такива, които могат да се възползват от тях, и където те могат да помогнат на нас и нашите усилия, за да измерим точно вашите отговори на нашите предложения. Също благодарим на тези от вас, които позволиха на всеки отделен човек, независимо от становището и мнението му за нас, да остави свободно коментари под посланията ни. Всичко това ни помага да стигнем до някакво заключение за това дали желаете да приемете нашата помощ и дали  сега сте подготвени за съвместна работа с нас.

Надяваме се, че днешната беседа с вас изяснява какво сме ние, за какво сме тук и защо молим членовете на нашите екипи по места да публикуват нашите послания във вашите онлайн социални мрежи, и защо молим всички вас да позволите на всички останали  да изразят своите гледни точки,  каквито и да са те. Благодарим ви за отделеното време днес. Беседата с вас беше удоволствие за нас и пак ще се радваме отново да се свържем с вас съвсем скоро.

Ние сме вашите братя и сестри от Галактическата Федерация на Светлината. Нека мирът да бъде винаги с вас.

Както е предадено чрез Грег Джайлс

Превод: Николай

http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_17.html


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012