text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 17 юли 2012 г.

16.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 7/16/12 „Поздравяваме падналите“


Главна офанзива беше предприета от силите на служителите на Светлината на фронтовите линии в опит да премахнат укрепленията на престъпния кабал тук, във вашия свят. Фронтален щурм беше предприет, задържайки много стотици членове на престъпния кабал и някои от техните подчинени тук, в градове като Атланта-Джорджия, Питсбърг-Пенсилвания, Харисбърг-Пенсилвания, Дейтън-Охайо, Блумингтън-Минесота, Аспен-Колорадо, Пеория-Илинойс, Сакраменто-Калифорния и в щата Делауеър.  Тези агенти на кабал се бориха враждебно в някои от тези градове. Бяха понесени загуби (произшествия) и от двете страни при тази борба. Ние, Галактическата Федерация на Светлината, следихме всички тези ситуации и сме в състояние да отблъснем всеки опит на престъпните войскови сили, които се опитаха да попречат, поне на известно ниво, в едно или повече от тези преследвания. Ние въведохме светлинни технологии и защити и спряхме тяхното продвижване напред и заглушихме комуникациите им и по този начин и техните сателити към лидерите на кабал и други престъпни военни единици. 
Ние уверихме вашите мъже и жени в тези места и на фронтовите линии на тези действия, че ние ще направим всичко, каквото трабва и можем, за да ги защитим от тези военни фракции, заклети във вярност към кабал. Ние спазихме нашата дума, макар, че е жалко, че трябва да докладваме, че имаше някои нещастни случаи, в които вашите смели мъже и жени, участващи в арестите, пострадаха от стрелба. Ние не можем да се намесваме директно в тази конкретна ситуация, защото има ограничения за това, което можем да правим и броя защити, който можем да предложим. Ние ще продължаваме нашите усилия на всеки фронт да предложим най-високо ниво на защита, което можем и ви казваме да имате увереност в нас и да имате вяра и да знаете, че много повече животи можеше да бъдат загубени, ако не бяха нашите усилия, които успяха да спрат допълнителни измамни военни сили от въвличане в конфликтите и те сега са разпръснати из целите Съединени Щати, както и в някои други части на вашия свят.
Ние ще продължим да ви осведомяваме за новините в развитието на тези процеси толкова често, колкото можем, защото чувстваме, че за вас, хората от Земята, е много важно да сте в крак с това, което е наистина най-важното събитие в историята на вашия модерен свят. Ние приветстваме смелите мъже и жени на предните фронтови линии и които скърбят за загубилите живота, служейки на братята и сестрите си, на светлината, на любовта, на свободата, на постановеното от техния Създател, който сега ги приветства с отворените си ръце в по-високите измерения, защото там сега се пренесоха тези създания, през завесата, от другата страна, където има само светлина и където техните обични хора, които са тяхното семейство и техни приятели, ги чакаха и към които сега се присъединиха в радостно и щастливо ново обединяване.

Казваме на всички ви, хората на вашия свят, че това е съдбата, която ви очаква и, въпреки, че за сетивата ви може да изглежда, тук, в тази илюзия на ниско-размерния свят, че преживяването, което вие разбирате като смърт е някакъв вид тленен край, е вид финал, не е дори близо до истината какво всъщност е да бъдеш освободен от ограничаващите ви човешки съдове (тела). Това, което ви очаква, е славно, значително, величествено, освобождаващо, радостно, оживяващо, блажено и в много случаи в основата си изненадващо, защото има едно нещо сигурно; смъртта на човешкия съд (тяло) не е краят, защото живият дух на създанието е вечен и никога не свършва в пътешествието си отвъд и през стените на измеренията, които се представят само докато е съд (тяло) в по-ниските измерения. 


Веднъж освободен от ограниченията на този съд (тяло), духът може да заеме форма отвъд тази сфера, излизайки отново у дома си, ако желаете, от където са дошли и където принадлежат, което дълго им е липсвало и са копнели, в някои случаи, много еони. Това е случай, който се чака с нетърпение, а не да се страхувате от него или да съжалявате. Смелите мъже и жени, които дадохда живота си в стрлбата при преследването на членовете на вашия престъпен кабал, ще ви липсват за известно време, това не може да бъде отречено, но те няма да ви липсват много дълго, защото много от техните приятели и семейство ще се обединят наново с тях много скоро в предстоящите дни. Това е една от изненадите, които очакват толкова много от вас, които изглежда, че са загубили любими хора в миналото, защото, когато нашите две измерения се слеят, няма да има нищо, нито време, нито стени, разделящи ви от радостна прегръдка, отново заедно. Това ви го обещаваме.

Това е нещо, което някои от вас трябва да очакват с нетърпение в кулминацията на този велик преход, за който тези арести са от изключително значение. Ние желаем всички да знаят, че мъжете и жените, които отдадоха техните човешки съдове (тела) сега в любов и служене на светлината и на вас, техните братя и сестри, са били доста възнаградени за техните героични усилия и тяхното възнаграждение не идва в лъжата на медала, даден им от членовете на кабал, а тяхното възнаграждение им е било връчено от техния Създател, Създателят на всички неща, „добри“ и „лоши“, големи и малки, тъмни и светли в това негово величествено царство, където ние пътешестваме, за да преживеем себе си във всеки аспект от нас, във всеки нюанс, сянка или осветен ден от нас самите. Тези преживявания, където стрелбата звучи и изглежда, че губим живота си, са един аспект от това, което сме дошли тук да преживеем и нито един момент никога не е с право ожален, защото всеки един момент от всяко преживяване трябва да бъде оценен и разпознат като преживяване, което ни е позволило да научим повече за себе си и да разберем по-добре кои сме, веднъж отразили се на екрана на тази възхитителна вселена.

Моменти като тези може да изглеждат на семейството и приятелите на заминаващите си души като трагедии, никога не са на съжаление или трагедия. Това са моменти, които определят по-отчетливо и по-ясно кои сме ние и възхваляват това, от което сме направени и субстанцията, в духа. Моля, отделете момент да почетете тези мъже и жени, които без егоизъм и за свободата на всички вас се жертваха.  Отдайте им заслуженото уважение за това, което са дали и което е да си отидат по-рано, оставяйки семейство и приятели зад себе си в скръб, защото много от тях не са достигнали разбиране, че тяхната раздяла е само временна и някои от тези хора чувстват, че са загубили любим човек завинаги, дори да не са. Ние всички ще преживеем ден, когато ще имаме възможността да се срещнем отново с всяка една душа, която е докоснала нашия живот, била е част от нашия живот и които може да ни липсват изключително много днес. Това е една от радостите в изобилие за всеки един от вас и в предстоящите дни още от вас ще се озоват лице в лице в радостна нова среща с онези от вашето минало, които са отишли преди вас в по-високите сфери на тази многоизмерна вселена.

Това е там, където ние, възнесените създания, които ви говорим чрез тези комуникации, съществуваме. Това е тук, в ефирите (небесата) на по-високите сфери, които ние наричаме дом, и където чакаме да се срещнем отново и с вас. Имате ли по-ясно разбиране къде е това, където ние сме и къде е, където сте вие? Виждате ли колко много работа е необходима, за да полети тази стена, която ни разделя, разделя физическото от духовното? Сега, когато много от вас имат по-ясно разбиране за това колко велика е нашата обща задача, ви молим да направите, каквото можете да се разбирате (погаждате), защото ние, ден след ден и стъпка по стъпка, сме на инч по-близо до спасението на нашата цялостна мисия тук заедно с вас.

Тези мъже и жени, които са на вашите фронтови линии не се борят и жертват без причина. Те участват в събития, които променят Земята, живота и бъдещата посока на вашата планета и цялата ви цивилизация. Това, за което те се бият, бегло може да се опише адекватно с използване на думи и ние ви казваме, че по-ясна картина ще ви бъде предоставена веднага, щом можете да се издигате отвъд тези ограничаващи съсъди на вашето измерение, когато ще преживеете много по-велики разбирания. Този ден ще дойде; не може да има отричане на това сега. Финалната битка е започнала. Писано е във вашите древни текстове като пророчества преди много хиляди години, че тази битка ще бъде възнаградена и сега е започнала и няма да завърши до победа, или на светлината, или на тъмнината и ние сме тук, за да осигурим, че ще победи светлината, която е победна и блести над вашия нов ден, осветявайки вашия път към висшите сфери на тази вселена.

Ние сме вашите възнесени приятели и семейство тук, от другата страна, с тези, които скоро отпътуваха от вашето измерение. Те са в безопасност, те са прославени и те са сега с нас, очаквайки вашето пристигане в седващите дни. Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.


Прието и предадено чрез Грег Джайлс 


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012