text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 17 юли 2012 г.

15.07.2012г.


Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 7/15/12 „Реконструиране на вчерашния ден“

 

Това, което правим тук, е изграждане на нов дом за вас, нов дом, построен върху доверие, надежда, мечти, възможности, на небето, земята и в моретата, които вие сте създали чрез вашите мисли, думи, действия и намерения и всичко, което желаете за себе си, за семействата си, вашите обични хора и приятели. Всичко, от което се нуждае вашият нов дом, са дървения материал, пироните, технологията (да занем как се прави) и усилието да се съедини всичко това. На вас ви се доставят всички тези инструменти и материали, за да конструирате новия си дом чрез по-високи измерения, от вашия Създател, който ви обича и се грижи за вас и вашия нов дом и желае за вас новия дом, изграден от всяка мечта, която някога сте имали.

Това, върху което вашият не е построен, са неправилни основи, построени върху недоверие и подозрение, обвинения и назидателно сочене с пръст, караници и враждебност, гняв, противоречие и осъждане. Вашият нов дом ще бъде по-сигурен, по-здрав и по-красив и по-перфектно функциониращ дом, ако вие го построите върху здрава основа от доверие, уважение, добрина, любов, толерантност, вежливост, споделяне и грижа един за друг. Вие строите вашия нов дом всеки един ден чрез вашите думи и вашите постъпки из онлайн общностите, които са пироните, които забивате в носещите греди, които поддържат вашата структура. Това е строенето на вашия нов дом. Ако бихте искали да видите колко добре е конструиран вашия нов дом, всичко, което трябва да направите, е да се върнете и да препрочетете постингите и коментарите, които оставяте за другите и да видите колко добре сте заковали вашите пирони в дървения материал, който ще поддържа новия ви дом. Това ще ви даде много ясна индикация как се конструира вашата къща.

Поглеждайки колко много от коментарите, оставени под споделеното вчера наше съобщение за арестите и осъждането на един член на вашето общество, трябва да отбележим, че строенето на вашия дом, което преживяхме вчера никак не помогна на строежа на вашия дом, по форма или вид. Вместотова, конструкцията, която беше направена вчера трябва да бъде съборена, защото дъските бяха заковани накриво, цимента на основата беше излят неравно и изстина, пълен с пукнатини, летвите бяха окачени неподравнени с другите. Вчера беше слаб ден на работната площадка. Ние не ви съдим, строителите на вашия нов дом. Ние просто отбелязваме това, което чувстваме, че би трабвало да бъде очевидно за всички, че вчерашният ден беше пропиляна една възможност за уякчаване на вашия нов дом и за една крачка приближаване към завършването му.

Имало е и други дни като вчерашния, но не твърде много. Много от вас са вършили такава смайваща и чудесна работа в конструирането на на новия ви дом, че повечето дни показват чудесни подобрения и напредък в строежа. В1ера беше един ден , в който повечето от вас бяха проверени и много от вас се провалиха в достигането на потенциал, който със сигурност беше постижим за вас. Вместо да покажете любов и съчувствие, разбиране и толерантност един към друг, има някои от вас, които избират различен начин да се отнасят към другите. Отново, ние не ви съдим, а ви питаме как да бихте погледнали на резултатите от вашата съвместна работа вчера различно от това, което току-що описахме.

Това е, което ви молим днес; можете ли да опишете по-добре как вашия дом беше строен вчера? Бихте ли казали, че словесното атакуване и обиждане на другите и техните гледни точки бяха продуктивни по какъвто и да било начин за вас, вашите хора и строенето на вашия нов дом, който много скоро ще споделяте заедно? Няма друг, по-приятен и сладък начин да се ви обясни това. Ние трябва да бъдем честни с вас, ние трябва да говорим ясно и да бъдем прями и да кажем на много от вас, които се ангажираха с този начин на поведение на грубост и обиждане, че би било по-добре да си бяха взели свободен ден вчера и да оставят инструментите си у дома и да позволят на останалите да се изявят на строителната площадка и да продължат да строят къщата, която ще споделяте, защото повечето от извършената работа, която беше свършена вчера, трябва да бъде напълно разрушена и построена наново, започвайки от днес.

Това е, което бихме искали да видим днес. Това е един красив ден, независимо къде във вашия свят живеете. Може да вали, може да е горещо или дори студено, но днес е перфектен ден да вдигнете инструментите си и да поправите частите от вашия дом, които бяха построени погрешно вчера. Да започнем да поправяме някои от повредите, които нанесохме, чрез поправяне на отношението към онези, към които направихме простъпки като им хвърлихме обиди и клевети. Нека днес вдигнем инструмемнтите си и и първият пирон, който ще забием, да бъде да се извиним един на друг под формата на изрази, които днес ще изберем да почетем и уважим гледната точка на другите. Това е всичко. Не е толкова трудно, нали, обични? Много набези, които са били павирани в миналото, когато сте работили по вашия дом, бяха разрушени вчера чрез всичката враждебност и караници и отвръщане и пак и ние бихме искали да спрем веднага и да поправим тези вреди преди да продължим да строим този дом, да не е на калпава, слаба и опасна основа с пукнатини, защото това не е начинът, по който трабва да се построи вашия мечтан нов дом.

Това е вашият дом и в края на краищата вие сте тези, които ще изберат неговата конструкция, проект, красота и функциа, но ние, като майстори-строители и архитекти, ще ви предложим този следобед да се заемете и да преразгледате плановете, които сте начертали в мечтите си и да ги сравните с конструкцията, която се появи след вчерашните часове и да се запитате дали свършената работа е в съответствие с вашите чудесни архитектурни планове. Чувстваме, че, ако отделите време да разгледате отново тези планове, ще се съгласите, че вашата работа не е в съответствие с тях и ние чувстваме, че със сигурност ще има по-малко дни в бъдеще, когато ще бъде по-добре да оставите инструментите си у дома.

Ние ви обичаме всички и искаме да стане много ясно още веднъж, че не ви осъждаме, ни най-малко. Напротив, ние просто ви предлагаме нашия съвет, от нашата преимуществена гледна точка на ясно виждащи изработеното всеки ден за вашиата мечтана нова къща и чувстваме, че, ако вие помагахте на нас да оформим нашия дом, вие също щяхте да ни предложите вашето експертно мнение и вашата мъдрост, за да ни помогнете по-добре да укрепим и построим къщата, която ще наричаме наш дом много дълго време. Благодарим ви толкова много за отделеното време днес, приятели мои и с такова нетърпение очакваме да видим резултатите от вашата реконструкция днес. Ние сме уверени, че вие ще укрепите и изправите някои работи, които бяха извършени вчера.

До утре, ние сме вашите колеги архитекти, планировчици, проектанти и строители от Галактическата Федерация на Светлината.
 Прието и предадено чрез Грег Джайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012