text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 15 юли 2012 г.

14.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 14.07.12
„Тимъти Гайтнър арестуван”


Чувате ли това; Тимъти Гайтнър , секретар на министерството на финансите на САЩ, е бил взет по стража, бил е съден от нашите съдилища и е осъден за престъпленията си срещу народа на САЩ, защото той е полагал клетва да му служи, а вместо това той е избрал да го жертва, да го окраде и да го манирулира и да го изтиква към ръба на финансова нищета. Този индивид, след внимателното разглеждане на престъпленията му срещу вас, хората е осъден с максимална присъда, 63 години, които той ще прекара в смъртно физическо тяло, където да се обучава наново, и да бъде рехабилитиран, преди отново да му бтде позволено да се движи свободно сред обществото на свободните хора.


Това е неговото наказание, това е възмездието за неговите престъпления. Няма наложено друго наказание на този индивид, и няма да има допълнително наказание за тази душа, защото той ще получи точно това, което му е нужно, за по нататъшнито му развитие, да расте и съзрява, като същество, в едно пътуване през физически живот, и веднага след това в духовните измерения на тази многомерна вселена. Виждате ли скъпи наши, какво имаме в предвид, когато казваме че ще бъдат арестувани тези от кабала/кликата, и че ще бъдат осъдени за техните престъпления срещу вас. Нито един член на кабала, няма да се движи свободно, без преди това да е получил рехабилитционни повинности под формата на програми, предложени им от нас, от по-високите измерения.


Не всички, дори не много от арестуваните от кабал и техните слуги, ще бъдат съдени, ако  бъдат обвинени, и осъдени в съдилища, на различните юрисдикции на вашия свят. Повечето от тези, които са взети под стража, ще се изправят пред висшия съд, обслужван от възнесените същества, чиято задача е да преглеждат записите от животите на обвиняемите и да определят подходящи средства за тяхното рехабилитиране. Наказанието не е на дневен ред, въпреки че тази дума може да се използва свободно, може да се използва поетически, метафорично, и може да се използва от тези, които си мислят че ще се чувстват по добре, ако някой е наказан за престъпленията си срещу вас. Обаче ние ви казваме, че по принцип никой няма да бъде „наказан” в този смисъл на думата, за своите престъпления срещу вас или за което и да е свое престъпление. Вместо това, искаме да се фокусирате само върху ефективни мерки за рехабилитация, защото рехабилитирането на душата е това, което ще им даде още един шанс и възможност да се развият като достойни членове в общестената структура, дали тук на Земята, или на друга планета в  тази слънчева система, галактика или вселена.


Има много светове, които могат и ще се възползват от присъствието и съжителството на много от тези членове на кабал, които вече са или ще бъдат арестувани за престъпления срещу човечеството. Тези души, не са загубени души, както и никой в действителност не е загубен, защото винаги ние намираме своя път някак, някак си, някога. В този смисъл, загубена ли е в действителност една душа, щом тя винаги ще намери пътя към дома? Една душа никога не е истински загубена. Без значение дали се е отклонила към тъмнина или негативно, това може да отнеме известно време, за да изпита определени аспекти от себе си, на живот и на съществуване, да се заблуди, за да изпита чрез себе си по-ниски дълбини, но въпреки това, се връща обратно към светлината и към своя Създател, дори след като е вървяла надолу и в обратна посока, защото тази многомерна вселена е еднопосочна улица. Това е най-голямата тайна, която ние споделяме с вас днес. Има само един път, и този път води обратно към светлината, обратно към благочестието, към вашата святост, към вашето величие и вашия живот във вечната светлина.


Този мъж, който ви е известен като американски Секретар на министерството на финансите е, и винаги е бил отправен в същата посока, като тези от вас, които може днес да го виждат като враг, като противоположна сила, като престъпник, като тъмнина. И все пак, той не е нещо по-различно от вас. Всички вие сте едно и също, всички вие сте светлината. Всички вие сте част от вашия и наш Създател, също както и той, и сега той ще продължи своето пътуване, дори ще получи допълнителна помощ, която ще му помгне да се развие с малко по-бързи темпове, отколкото той е преживял през последните си прераждания. Ето къде ние, вашето възнесено семейство се намесихме, и използвахме нашите нива на опит, нашата мъдрост и нашите системи и структори, за да подпомогнем душата в нейното пътуване.


Нашата работа не е, и никога не е била, да пристигнем в някой свят, да отвеждаме хората под стража, и да ги хвърляме в подземия и затворнически килии. Това не е божествено, не е свято лечение на друга душа, и ние не участваме в такава жестокост към другите, и никога няма да го направим. Тимоти Гайтнер ще бъде лекуван с любов, с доброта, с грижи и търпение. Той, душата която той представлява, ще бъде благословена с любящото насърчение на мъдростта и ръководството на съществата от по-високите измерения, които са натрупали висша мъдрост и умения чрез своите многобройни изпитания, които да, също са ги водили през тъмни коридори, по същия начин, както и техния ученик, може да се е заблудил, също като г-н Гайтнър.


Разбирате ли сега, че всички ние, взимаме тези залитания през тъмнината, като тестове и изпитания за нашия дух, за нашата душа, и ако не беше така, как бихме разбрали въобще, че сме от светлината, ако не сме се предпазвали да не бъдем погълнати от тъмнината? Тъмнината е изпитание, предизвикателство, океан, който трябва да се научим да прекосяваме чрез изграждане на кораб, направен от светлина. Тъмнината е остър меч, срещу който ние трябва да изковем щит от светлина, за да се защитим. Тъмнината е враг, когато е нужно да бъде враг, и тъмнината е приятел, когато е нужно да бъде приятел, но тъмнината никога не е била вашия истински враг. Тя е ваш приятел, защото ви помага да намерите своя път обратно към светлината, обратно там, където вие винаги сте били, защото светлината е това, към което вие винаги принадлежите, където вие сте родени, където вие привидно умирате, където вие се появявате отново и където вие винаги ще съществувате във вашето непрестанно пътуване обратно към източника.


Надяваме се, че нашето днешно съобщение докосна много от вас, които ще могат вече да виждат през тъмнината, и ще видят тъмнината по малко по-ярък начин, с малко по-ярки чувства днес. Ние сме вашето семейство от Светлината, което съществува в тъмнината на тази вселена, която контрастира на светлината и ни позволява да видим как тя сияе така ярко. Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.


 Както е предадено от Грег Гайлс
 


Translator:Svetlana


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012