text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 13 юли 2012 г.

12.07.2012г.

 Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 12.07.12 "Ние играем за един и същи отбор"
Дали научните изследвания поддържаха вашето развитие и напредък по някакъв начин? Не, не го направиха. Научните изследвания, проучвания, изучавания и експериментирания на вашите учени, винаги са били насочени към по-големи разбирания, за вашето собствено естество, за света, и дори отвъд него, към Вселената около вас. Ние, от Галактическата Федерация на Светлината, също сме провеждали научни изследвания тук, във вашия свят, но не за това, ние сме тук. Ние сме тук с предложение за нашата помощ към вас, за да ви помогнем да намерите своя път, и след като го откриете, да ви подкрепим сега, като творите каквото пожелаете на кристално-чистото платно, на което сте заявили, че ще рисувате портрет на вашата мечта. Ние не сме дошли тук за научни изследвания, изучавания, нито за проучвания, тъй като няма нищо, което да искаме да научим, което да ни мотивира да рботим заедно с милиони индивиди от хиляди и хиляди други светове и други съюзи от цялата вселена, които да пропътуват целия този път до тук, за да проведат такова изследване. Ние провеждаме сега някакво изследване, и едни проучвани , но по един начин, нерядко провеждаме експерименти тук, във вашия свят, защото това е от полза за вашите хора, тъй като ние разработваме по-добри начини на живот и по-високи стандарти за вас хората, и в такъв случай, някакво разбиране на умствените и физиологични процеси са много необходими, преди въобще да можем да запонем да обсъждаме планове за изпълнение на проекти и програми за да ви подпомогнем по-добре да повишите условията си на живот тук, във вашия свят.


Ние не се отнасяме несериозно към проучванията, които извършваме. Всички те са инициирани и се провеждат чрез най-високите стандарти на нашите научни, медицински и изследователски екипи. Ние не сме тук по случайно стечение на обстоятелствата, със свободно подбрани същности от цялата вселена, защото това няма да ви е от полза, също както и за усилията ни тук. Това, което е от най-голяма полза за вас и за нас е да дойдем подготвени, с високо квалифицирани усъвършенствани и опитни екипи, които са били подбирани посредством дълъг, щателен и много прецизен селекционен период, в който само най-добрите, най-съобразителните и най-калените умове и воли са били избрани и прибавени към нашите списъци. Не остана камък необърнат и от хиляди планети бяха избирани, в този подборен процес, и ние сме напълно уверени, че сме съставили екип с едни от най-талантливите, посветените и опитни професионални умове навсякъде в тази, а вероятно дори и в други, вселени.


Съществата, които са тук сега, като членове от нашия екип, са най-високо квалифицирани представители в своите области от цялата вселена, можете да бъдете сигурни в това. Имайки в предвид това, биха ли се облекчили страховете ви и би ли намаляла загрижеността ви, че не се намирате в квалифицирани ръце, когато става въпрос за тези програми и проекти, които ние желаем да инициираме тук във вашия свят, и дори в тези редки случаи, когато ние провеждаме изследвания и проучвания на вашите хора. Ние осъзнаваме, че вашата раса е избрала да се притеснява, и да е загрижена за толкова много неща, някои съвсем реални, други въображаеми, някои отминали, други преувеличени, и ви казваме, че прибавяйки към бремето си и своите съмнения във нашите възможности, нашия професионализъм, нашата почтеност, нашата цел и нашето ниво на опит, просто не си заслужават да изразходвате времето и енергията си за такъв род мисли. Казваме ви, бъдете уверени в нашите способности, чувствайте се сигури в нашия талант и опит, че вашите хора, са в много равностойно партньорство с високо квалифициран екип от всеотдайни, опитни, грижовни и мили същности, които са най талантливите и най-високо признати експерти в своите области на техните отделни планети. Смятате ли, че сега се чувствате малко по облекчени, след като днес чухте всичко това от нас?


Чрез нашите способи за наблюдение, на публично достъпните места на вашите онлайн общности, ние открихме, че някои от вас изразяват своята загриженост и страх при споменаването на нашето изследване, което провеждаме тук, а някои дори са го приели по грешен начин и са се насочили към погрешното вярване, че целта на нашето присъствие тук, е да провеждаме изследвания и да експериментираме. Както току що изяснихме, това със сигурност не е такъв случай. Като част от нашите усилия тук, трябва да се проведат някои изследвания, за да ви разберем по

 -добре, да разберем по-добре вашия свят, за да установим от какво естество са проблемите тука, и да намерим осъществими, логични, адекватни и ефикасни решения на тези проблеми. Сега по-добре ли го разбрахте, скъпи мои, че нашите изследвания и проучвания, са само един по-малък аспект на по-голямата картина, която е нашата мисия тук, да ви помогнем във вашият световен опит, които вие, като колектив, и всеки индивидуално е избрал да изживее, и ако е възможно да обновим вашето общество и вашите системи, чрез програми, които можем да ви предложим, и
  това е, което ще получите, нищо повече, нищо по-малко. Вие командвате парада. Това е вашия свят, и ние винаги сме зачитали това, и винаги ще го почитаме това, тъй като ние също имаме нашите собствени светове, и очакваме от другите, по същия начин да спазват нашите граници и нашите права.

С голямо нетърпение очакваме придвижването на тези проекти, за които ви говорим от време на време. Вече много бързо наближава този ден, когато игралното поле ще бъде изчистено от достатъчен брой членове и техните слуги на престъпната клика/кабала. Игралното поле, вече силно е наклонено под ъгъл, който благоприятства нашия екип заедно с вас, хората на Земята. Вече се чувстваме много уверени, че можем да се придвижим напред с нашите планове да се срещнем на уреченото място, с част от вашите хора, които са избрани, чрез една от нашите програми, където ние наблюдавахме и следвахме вашите онлайн дискусии, които бяха публикувани публично в целия ви интернет, и ние сме събрали твърде голям списък от членове на вашия свят, които ние считаме, че биха могли спокойно да работят с нас и смятаме за безопасно да работим заедно, и знаем че ще се впишат положително в нашите съвместни екипи, за да започнем първоначалните проекти, които ще положат първата копка, както казвате, да се реабилитират на нашите кораби, които са вашият свят, величествено плаващ в просторите на космоса.


Няма нищо, което да не можем да постигнем заедно. Няма никакви пречки, трудности или щети, които са били направени на вашия свят, които да не можем да преодолеем, победим или изкореним. Можем да го осъществим за времето, през което ще работим заедно. Ако ние продължаваме да работим отделно един от друг, не виждаме успешното приключване на много, ако има изобщо някои, от тези проекти. Ние осъзнаваме, че вие не притежавате инструментите или знанията в определени научни области, за да се справите с тези задачи самостоятелно, и ние няма, дори неможем в някои случаи да завършим всички проекти, които смятаме за необходими на вашия свят, ако не работим заедно с вас, защото това е вашата планета, и само във ваши ръце, могат да бъдат постигнати тези реализации. Какво могат вашите хора да научат от този опит, ако сами не поправят щетите, за чието причиняване и те са от части отговорни?


Запомнете, че целия живот е едно пътуване, което отвежда всички нас през опитности, от които ние можем, и се учим. Това е, което се случва сега, тук във вашия свят. На вас, хората от Земята, ви е била дадена една невероятна, благословена възможност, да научите толкова много и да израстете тлкова много, над вашето сегашно ниво на разбиране, в толкова много, различни области извън самите вас и вашия свят, и дори вътре във вас, като всички вие, изучавате толкова много лични уроци, и увеличавате разбиранията си за вашите човешки тела, физически, умствени, емоционални и духовни. Бихме желали, да видим събран целия този потенциал, на всичките тези предоставени ви славни възможности, и не желаем да прекрачим тези граници и да ви отнемем този опит, като се натоварваме излишно, да свършим работата, която вие можете със сигурност да свършите сами. Има много сред вас, и ние чрез нашите изследвания на хората ви, стигнахме до заключението, че болшинството от вас са готови и дори желаят да работят с нас по множеството проекти, и ние със сигурност няма да ви лишим тези възможности, като използва ме за извършването тези задачи собствения си персонал.


Ние естествено, ще бъдем с вас на всяка стъпка от този път, да ви научим как правилно да си служите и да използвате нашите технологии, и вече сме стигнали до извода, че голямо мозинство от вас много бързо се учат и вашият интелект, често е далеч извън границите на това, което някой от вас осъзнава, че притежавате. Смятаме, че вашите хора, са изключително интелигентна раса от същества, и ако не са били жестоките усилия, на тази престъпна клика/кабала, която е покрила вашия свят с тъмнина, подтисничество и рецесии, за толкова еони време, вероятно ¾ нашите услуги тук не биха били полезни за вас, тъй като бихте могли вече да сте напреднали сами в тези постижения, които ние сега ви предлагаме на вас. Ние съвсем скоро ще установим точно колко много сте в състояние да постигнете, и вие съответно ще разберете точно колко много ние сме в състояние да постигаме, и всички ние заедно, ще открием какво можем да постигаме заедно, като един отбор. Ние сме напълно уверени, че ще се изненадваме един друг, когато работим заедно, и ще откриете, че небето не е предел, когато работим заедно, като един отбор, и да постигнем всяка цел и всяка задача тук, във вашия свят.


Покажете ни вярата си сега, че ни се доверявате, че желаете да работите с нас и че разбирате, че нашите мотиви и нашата цел тук са от най-висшите от единството, с любов и в услуга на нашия Създател, и на вас, наши братя и сестри. Покажете ни, че сте достатъчно загрижени за вашата планета и вашите човешки събратя, като направите каквото можете, за да преодолеете някои от страховете, които може да изпитвате в този момент. Покажете ни че можете да намерите начини, за подходящо справяне с тези страхове и емоции, които се задействат вътре във вас, когато отсам от извънземни космически кораби ви съобщаваме, за планове които ще започнем заедно, след като се присъединим отново в щастливо обединение. Това е една пречка, която стои пред тези от вас, които все още не са успели да я преодолеят. Трябва да намерите начин да преодолеете тези ваши неоснователни страхове, от външни хора, тези които ги усещате като неправилни и неприсъщи за вас.


Ние не сме ви непознати. Едва ли има някое същество в цялата вселена, което да ви е чуждо, защото всички ние сме свързани и обвързани и всички ние сме част от една добре смазана машина, която чрез допълването ни един от друг, от нашите умения, таланти, опитности, знания и мъдрост работи и функционира гладко, носейки ни радост, изобилие, любов, съпричастност и прекрасни изживявания, за всеки и за всяко същество, което е част от тази голяма действаща машина, която всъщност е тази прекрасна, перфектно функционираща вселена. Помогнете ни да поддържаме добре смазана и перфектно настроена тази машина. Преодолейте страховете си от нас, от тези които може да не си спомняте и може да ги възприемете като чужди в своя дом, и нека се захванем с работата, която трябва да вършим заедно, да доведем промените във вашия свят и подобренията, за които всички знаем че са жизнено необхдими за да продължавате да израствате и да се сбъднат всички мечти на вашите хора, които преминавайки през толкова много предизвикателни животи, борби, трудности и разочарования, са си спечелили и заслужили нещо много повече, нещо много по хубаво, по проспериращо, по красиво, по чисто, по извисяващо, по приятно, по запомнящо се. Този ден дойде; позволете му да настъпи. Позволете си да се чувствате комфортно в наше присъствие, както и ние да почувстваме, че сме добре дошли при вас, нашето собствено семейство въпреки всичко.
Това сме ние, вашите съотборници, за да обединим силите си с вас, нашите братя и сестри на планетата Земя. 

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.
 
Както е предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012