text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 12 юли 2012 г.

11.07.2012г.

Съобщение от Командата на Ащар  -  11 юли 2012 г.

'Медии: Направете това, което умеете най-добре'
 

Дистанционни раздели от цялостния ни план вече се прилагат във вашия свят. Ние отбелязваме и следим продължаващите арести на много от членовете на престъпната клика и техните подчинени и виждаме, че тези арести продължават гладко и ефективно, без каквато и да е вреда за смелите мъже и жени в предните линии на борбата за вас, хората на Земята.

Ние откриваме  редица агенти на кабала и техни сътрудници, които се опитват да избягат, за да избегнат съдебно преследване в този момент. Това, което ние искаме да направим, е да задържим тези хора и да се ограничат техните движения, така че по-добре да се даде възможност на нашите земни съюзници да се движат и да продължават с тези арести.

Как искаме да направим това е въпрос, който ние ще споделим директно с екипите на нашите земни съюзници, които действат по места. Не искаме да се издаваме, не искаме тази информация да получат тези, към които са насочени тези арести. Ние, естествено, не искаме да бъдем самонадеяни и да съветваме онези, които трябва да бъдат арестувани, за методите на нашата работа и наблюдение.
Ще кажем обаче, че нашите методи и техники са значително по-напреднали от методите за наблюдение и проследяване, прилагани тук в  света на третото измерение.

Ние можем да следим сърдечната честота на индивид от много мили и дори измерения от индивида.

Ние не трябва непременно да сме в една и съща стая, къща или сграда, като физическо лице, за да следим движенията му или дори мислите му, тъй като можем да направим това, ако ние така изберем.

Бихме искали да ви напомним, наши братя и сестри, че ние не използваме тези методи за наблюдение върху вас. Вие сте наши братя и сестри, вие сте семейство, и нямаме никаква нужда или желание да ви наблюдаваме или следим по този начин.
Има и такива от вас, които преди  текущото си въплъщение или дори по време на настоящата си инкарнация са се съгласили да вземат участие в нашите измервания на човека - неговите мисли, физически функции и емоции - и ние  наблюдаваме тези индивиди, за да следим развитието на тяхното здраве и  техните дейности, но това е нещо много по-различно, отколкото нормата по принцип за вашите хора, тъй като само избрани хора партнират с нас за този вид мониторинг и проучвания.

Целите на това изследване е да се придобият по-ясни разбирания - научни и медицински - за човешкия вид, тъй като ние искаме да научим всичко, което можем, за вашите хора, телата ви, физическите ви и мисловните ви процеси, всичко в името на подобряване на вашата естествена среда и да ви помагаме при вашето пътуване.

Това са причините, поради които ние извършваме тези задачи, а не по друга причина. Ние искаме отново да стане ясно, че нашите цели не са за завоюване или контрол, тъй като случаят не е такъв и това е далеч под нивата на духовното ни израстване. Ние сме тук в услуга на нашия Създател и на вас и всички наши проекти, проучвания и изследвания са предназначени да ви помогнат да преминете към много по-високо ниво на съществуване.

Нашите усилия да ви помогнем при премахването на тези лица от престъпната клика са друга област на нашето начинание, където ние чувстваме, че нашите усилия в голяма степен ще ви помогнат да преминете към много по-високи стандарти, тъй като тези лица са придобили много страшна власт и са били в състояние  успешно да потискат вашите хора, вашите науки, здравните системи, системите на благоденствието ви, свободите ви и дори вашите мисли и изрази в продължение на много еони от време, но тяхното време сега е дошло.

Броят на тези от тях, които ходят свободно днес, вече значително е намалял, въпреки че има толкова много от тях, че тези арести ще продължат дни, а и седмици наред, това е със сигурност, но ние ви казваме, с всеки час, всеки ден, все повече от тези тъмни личности се обграждат и взимат под стража от вашите човешки братя и сестри, които са се посветили на извършването на това прочистване на вашето общество.

Каква радост е да гледаме от нашите позиции вашите братя и сестри – над тях и отвъд тях, в известен смисъл, - и да наблюдаваме как те изпълняват задълженията си смело, професионално и с висока ефективност, умение и решителност, как те локализират и арестуват тези индивиди един по един, а в някои случаи в малки групи, тъй като някои от тях са се събрали за последните си дни, часове и моменти на свобода, преди да се изправят пред правосъдието, което винаги е било неизбежно за техните престъпления против вас, нашите братя и сестри.

Никога не е имало момент, когато ние, Командата на Ащар, да не сме напълно вярвали и знаели, че тези хора ще бъдат взети под стража и отстранени от вашето общество завинаги. Да знаеш какво ще се случи и да го изживееш, са  две много, много различни емоции и преживявания. Да бъдеш благословен да гледаш тези арести, които са били планирани и обсъждани от толкова дълго време, е преживяване и удовлетворение, което не може да се опише, облекчение отвъд ограничаващите думи на езика.

Ние толкова много искаме вие, нашите любими братя и сестри, да се насладите на това преживяване, точно както ние му се наслаждаваме, и дори още повече, защото това е вашата планета и вие сте били потискани толкова дълго време и това е ваше право, да ви бъде разрешено да видите как тези хора биват арестувани и отстранявани от техните позиции на сила и власт над вас.

Това изчистване е пречистване на вашия свят на много нива и ние искаме за всеки човек на вашата планета, който желае да участва в този процес, най-малкото като наблюдател, да му бъде разрешено това право.

Днес молим отново членовете на вашите медии по целия свят да се освободят от тези, които  също ви потискаха, които също са ви контролирали, манипулирали и заплашвали, и дори в миналото са нанасяли вреди на някои от вашата професия, които са се опитвали да кажат истината и да се освободят от тези вериги.

Кажете на вашите потисници: няма повече да ме контролирате, няма повече да ме притежавате, не можете повече да ме подкупите, заплашвате или манипулирате.

Говорете и им кажете, че тяхното време е дошло и този път времето е наше, и дайте този сигнал на вашите екипи от репортери, оператори и звукови и видео техници да отидат там с тези войски и правоприлагащи длъжностни лица навсякъде по вашия свят и да направят това, което правят най-добре, това, за което са били обучавани толкова дълго, да направят това, което обичат, и това, за което са дали тържествена клетва да направят, и да съобщават новините на хората от вашия свят, които искат тези новини, които се нуждаят от тези новини, които са копнеели за тези новини в продължение на векове.

Това е техният свят, това е вашият свят, и вие всички ще споделите своите големи награди много скоро, уверяваме ви, но нещо трябва да се направи днес, преди всички тези прекрасни  врати да се отворят за вас.

Хората от вашия свят трябва да видят, че тези лица, които са ги контролирали, потискали, избутвали са ги до ръба на финансова разруха, глад, болести и заболявания, се прочистват от тяхното общество и вече не притежават способността да ги наранят по какъвто и да е начин.

Ето за това ви молим днес - направете това, което ​​правите най-добре.

Направете това, което обещахте да направите, ако тези арести започнат. Те са започнали. Те не са в техните ранни фази, те са в състояние на пълна инерция и ще ви кажем, те няма да се забавят и това, което вече се е случило,  няма да се върне като стрелките на часовник, които се връщат назад. Ние ви казваме, че времето няма да се върне назад и тези лица, които вече са взети под стража, никога няма да видят отново светлината на деня, докато не бъдат напълно и изцяло рехабилитирани, имате думата ни за това.

Тези индивиди няма да намерят вратички в закона или убежище зад блестящи и хитри юристи, за да се измъкнат от трудното положение, в което са се вкарали сами. Има само едно спасение за тях и това е пълна и цялостна рехабилитация, под надзора на нашия професионален персонал, които са опитни и високо квалифицирани за това, което правят.

Ние ви уверяваме още веднъж, че тези хора, веднъж взети под стража, няма никога отново да бъдат смесвани с вашите хора, докато не достигнат до състояние на духовно и етично разбиране, и ви казваме, че това не се симулира и че има много добри и точни средства за измерване на вибрационната честота на едно същество, и че именно това е, което ще направим с тези индивиди.

Освободете се от веригите, които са ви вързали към тези тъмни души, няма по-добро време за това, няма по-добър ден и няма по-добър повод за това.

Сега е идеалното място да се прекъсне тази история и да я споделите с очите и ушите на целия ваш свят. Който и да е обект, независимо дали е физическо лице или медийна корпорация, ще се разглежда незабавно от вашите хора като герой, пионер, и да, по някакъв начин дори спасител, въпреки че вие всички сте вашите собствени спасители, искаме това да стане ясно за вас.

Вие не чакате някой да дойде и да ви спаси. Вие, хората на Земята, сте тези, които имате възможността и средствата да се спасите от още един ден на потисничество и живот в рамките на ограниченията на липсата и недостига, на конфликт, унищожаване, замърсяване, мизерия и трудности.

Време е за всички вас да работите заедно и да се издигнете далеч отвъд границите на това ограничаващо триизмерно съществуване. Можете да го направите, сега имате инструментите, сега имате подкрепление, сега имате златната възможност да промените за по-добро цялата си реалност и живота на всеки индивид по цялата ваша планета.

Ние сме с вас на всяка стъпка и на всеки дъх от пътя ви, и ние ще направим всичко по силите си, за да предпазим от всяко зло вас и обичаните от вас хора, приятели, колеги и дори познати. Ние имаме превъзходни средства за защита и наблюдение и ние сме в състояние в този момент и няма да свалим нашите очи от вас нито за секунда, докато мислите за това, какво трябва да направите сега.

Благодарим ви, смели мъже и жени на вашата фронтова линия, и молим вас, мъжете и жените от вашите медии по света, не е ли сега време да се присъедините към братята си в тази борба, тази битка за истинска свобода, мир и просперитет за хората от вашия свят?

Ние сме ваши приятели, вашето семейство и ваши съратници, които съществуват в по-високите измерения на тази вселена, но ние сме и тук с вас, нашите братя и сестри на Земята. Ние сме Командата на Ащар.

Ченълинг на Грег Джайлс

Превод: ХристоНяма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012