text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 2 юли 2012 г.

1.07.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 7/1/12 „Златният клин“

 

Забиването на Златният Клин, апогей, територията на Юта 1869г.“

Трябва да се предприемат инициативи за тези арести така, че много се надяват в края на техния стар начин на живот, който вече не служи на висшето добро и в началото на техния нов начин на живот, който ще им позволи да преживеят повече от онова, което тази вселена и техният Създател им предлагат като деца, които заслужават всички тези дарове, коите той е създал и които той е споделил с другите си деца, живеещи из далечните краища на неговия прекрасен дом и всички тези деца, без изключения, се радват на неговата любов, неговата закрила, неговите дарове, неговото напътствие и прекрасното преживяване на растенето, ученето и играта в неговата радваща чудна страна на любов, приключение и вълнение, радост и блаженство, предизвикателства и приятелство.  


Вашият Създател не желае вие да преживеете дори и още един ден без даровете, които той толкова внимателно е избрал за вас и лично ги е опаковал за вас и ни е възложил да ги натоварим на нашия кораб и да ги доставим до вас както вашия Дядо Коледа товари неговате шейна с коледни подаръци за всички деца на този свят. Вие всички сте децата на този свят, независимо колко отдавна сте се родили във физическия свят. Ние всички, в очите на нашия Създател, сме негови деца, дори някои от нас да са на мииони години. Това е факт. Някои от нас в Галактическата Федерация на Светлината, с които някои от вас много скоро ще се срещнатса на повече от милион години, а някои от нас са дори на повече от два милиона, независимо, разбира се, че ние не остаряваме по вашия начин, вие може да почувствате, че ние би трабвало да остаряваме, тъй като повечето от вас на вашата планета засега разбират стареенето като бързо намаляване на вашето здраве, вашата жизненост, вашият жар, вашата неуморимост, вашата точност и съсредоточеност и вашата естетическа красота.  

Това със сигурност не е случаят и вие ще видите това от първа ръка, когато се срещнете с нас и научите, че много от нас са на стотици хиляди, дори милиони години и все още притежават вссички атрибути и красотата, която вие приписвате, според вашите стандарти за възрастта, да се проявяват на приблизително 20-25 годиншна възраст. Това едар, който е съвсем и във вашите възможности. Не всички от вас ще получат този дар, това трябва да ви стане ясно, защото не всички от вас ще преминат в по-високо измерни светове, където такъв дар е възможен. Бихме искали да добавим, че поне на известно ниво вашето здраве и виталност и по-младежки изглед може и със сигурност ще бъде възможен за вас, независимо къде лежи съдбата ви в кулминацията на този извършващ се велик преход в измеренията, който вие познавате като възнесение.  


По време на това възнесение, когато тези от вас, които ще бъдат свободни да пътуват в нови земи и нови сфери отвъд границите на тази 3-мерна планета, която вие наричате Земя. Къде ще ходите, е въпрос, който наистина трябва да бъде оставен вие да решите, независимо, че ние ще кажем, че за някои от вас пътната им карта вече е начертана от вас самите преди настоящата ви инкарнация и ще кажем още, че много от вас са създавали пътната си карта по време на телущата си инкарнация и много от вас в този момент са процес на на чертаене на тази карта и вашата крайна цел още не е решена от вас самите.  Ние от Галалктическата Федерация на Светлината по никакъв начин не избираме кой ще се възнесе и къде. Ние желаем това да стане пределно ясно този път. Какво ние, членовете от вашето собствено семейство от по-високо измерение, ви съдействаме във вашето пътешествие, но пътуването си е ваше, а не наше.  

Ние имаме нашите пътешествия и нас също ни съдействат същества от по-високите измерения, по пътищата, които ние сме избрали. Независимо кое измерение наричате свой дом, винаги има протегната ръка под формата на упътване и дори повече, да ви помага, да ви води, да ви предложи водачество, на нашите братя и сестри, доакто в същото време, ние получавам епомощ от онези в по-високите от нашата размерности. Това ще бъде вашето преживяване след акто многоот вас преживеят възнесение, защото това ще бъде задачата ви един ден, да предложите напътствие на онези от размерностите под вашата и вие ще знаете как да пордължите да получавате напътствия от онези, които са в по-високите от вашето измерения.  

Ние бихме желали вие да си представите това като помагащи ръце, които траверсират измерението, за да се достигнат и да се повдигнат взаимно и да си помогнат взаимно да научат и да пораснат по толкова много различни начини. Ве чувстваме, че някога много от вас ще могат да визуализират за какво е нашата мисия тук и как съществата от едно измерение помагат на другите измерения, ние чувстваме, че много повече от вас ще могат по-ясно да разберат нашите мотиви, нашата цел на съществуване и как, макар да се различаваме от вас но някои неща, ние всикчи сме едно семейство. В предстоящите дни, за които ви уверяваме, че наближават и то бързо, ние ще можем да протегнем ръката си за приятелство и напътствие директно до вас без необходимост да слизаме долу, в по-долно измерение, защото ще има сливане, приобщавате на нашите две измерения, не много различно от сливането на вашите две велики железопътни линии, които се срещнаха в Промонтъри Съмит, обединявайки вашите хора от единия бряг до другия на вашите Съединени Щати.  

Това обединяване на измеренията и обединяване на създанията ще бъде историческо, защото този вид преживяване никога по-рано не се е случвал в цялата вселена. Това, в което ние сме ангажирани тук и се опитваме да извършим, е нещо, което не само никога не е било извършвано по-рано, но нещо, което много същества с голяма мъдрост и опит вярват, че никога не би могло да се извърши успешно. Ние бихме искали вие да разберете величината на това предизвикателство и да видите, че ще отнеме всичко, за което вие и ние сме работили заедно, за да успеем. Пред нас се изправиха огромни препятствия, а също и пред вас, премахнахме успешно всяко едно от тях и нашето намерение е да не позволим на никое препятствие, независимо колко е мъчнопреодолимо, да ни спъне и ви казваме, че никога няма да позволим на кое да е препятствие да ни спре и ние трябва д апродължим напред да полагаме тези линии, една по една секция, докато достигнем деня, когато Златния клин от Любов, решителност и вселенско сътрудничество ще бъде забит дълбоко в последната жп линия, свързваща нашите две великолепни измерения. 


Помогнете ни в нашата задача да продължим да полагаме тези линии. Не позволявайте нищо да ви забави и никога дори не допускайте каквато и да е препятствие, предизвикателство или трудност дави спре и никога нищо няма да успее да ви отклони от полагането на линиите от вашата страна на нашето велико универсално усилие да съединим нашите два свята в обединение, любов и служене на нашия Създател и към нашата великолепна и споделена вселена, която наричаме дом и ще наричаме дом още милиони години занапред. 
Както е предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012