text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 8 юли 2012 г.

07.07.2012 г.

Съобщение от Галактическата федерация на Светлината 07.07.12 "Арести и медийно отразяване"


Справедливост се въздава в целия ви свят докато четете тези думи в момента. Провеждат се арести и съществата, които са извършили престъпления срещу хората на Земята се отвеждат под стража един по един, по всички краища на света. Ние, Галактическата Федерация на Светлината, наблюдаваме обстановката и отбелязваме напредъка, който постигат тези мъже и жени които са на предните линии и сме много щастливи да докладваме, че имат добър напредък, солиден напредък, и както виждаме, тази инерция на събитията не изчезва, а нараства по сила, за да бъдат доведени до правосъдието още повече от тези, които са заговорничели срещу човечеството, което винаги е било неизбежно за тях.


Бихме желали да видим тази инерция на събитията, подкрепена чрез споделянето на съответната информация, отнасяща се до тези арести, за всичко, което те означават и огромните ползи, които очакват човечеството, веднага щом голям брой от арестуваните са ‘вкарани надлежно в поизводствени дела’, както вие казвате. Желаем да виждаме повече от вас, нашите Служители на Светлината, да споделяте и обсъждате тази информация, и да иформирате вашите братя и сестри, които все още не знаят нищо за тези арести и за съдебните процеси, както и всеки, който ги е предвиждал, но все още не знае, че те наистиа се случват. Искаме да стане ясно за всеки, че тези арести в действителност се провеждат и ние не можем да бъдем по ясни в това отношение, независимо дали има противоположни доклади, тъй като имаме значително по-широк обхват на видимост и ясно виждаме какво се случва на предните ви линии, и това, което става там е арест след арест на членовете от фракцията, която е по-малко известна като перстъпна клика.


Бихме желали тази инерция да се повиши, и ние осъзнаваме, че това ще стане, когато новините за това събитие се надигнат като вълна, прокарвани навсякъде във всички общности на интернет пространството. А това вече е ваша работа. Искаме да видим как вие ще изградите тази информационна вълна, и бихме ви казали отново, че няма да останете с „празни торбички”, така да се каже, защото ние не се занимаваме с подаване на невярна, подвеждаща или неточна информация. Ние, така да се каже, сме в информационния бизнес. Ние сме тук, във вашия свят, да помогнем на светлината да блесне, а светлината е информация. Вие сте Работници на Светлината, също така, може да се каже, че сте Информационни работници. Това сте вие, и точно това правите в момента, и го правите много добре. Ако не го правехте, нямаше да бъдете избрани да сте тук, и това важи за всеки един от вас, които четете и резонирате с това, и другите подобни съобщения.


Вие сте Работници на Светлината. Може да не го осъзнавате, или да не сте намерили начин да го повярвате, но щом следите тези думи, и резонирате с тях, то вие сте, работници на Светлината, и сте тук да служите на своя Създател, и на нашата мисия, да помогнем да заблести светлината на информацията през тъмните коридори на този свят. Ще дойде ден, и това вече е очевидно, че ще дойде по-скоро, не по-късно, когато всички отново ще осъзнаете, кои сте вие в действителност. Няма да развалим вашето парти-изненада, защото гледаме на това, като на една много вълнуваща кулминация на това ваше пътуване тук, едно пътуване, което ви е водило през забравата, където вие безопасно сте заключили всички ваши спомени за това, кои сте вие, кои са всичките ви приятели, семейството и всичките ви предишни спомени. Това е било забележително начинание, което не се среща често тук, в тази вселена, и ние ви пожелаваме, скъпи наши, да се насладите изцяло, на всеки момент от това преживяване, а ние ще направим всичко, което можем, точно както ви обещахме преди да потеглите преди много години, да ви позволим да се насладите изцяло на всичко, което евентуално можете от това изключително удоволствие.


Едно от удоволствията, които са запазени за вас, е когато частите и парчетата от вашата истинска идентичност и вашето минало, ви бъдат предоставени и вие в действителност ги получите, разпознавате ги и сглобявате от парчетата един красив пъзел. Ние ви помагаме в тази част на вашия проект телепатично, а в някои случаи и не телепатично, като ви подскзаваме с намеци и улики. Ние се наслаждаваме на тази част от нашата мисия дотолкова, доколкото е възможно, както и във всяка друга част на нашата мисия, просто защото е толкова забавно да избереш подсказката, която да изпратиш на свой любим и да видиш, че не само я получава, но и я разпознава, и в много от случаите изпитва голяма радост при получаването на този дар. Също така, сме много щастливи, когато получим множество „благодарим ви” от вас в отговор на тези дарове, и много високо оценяваме това, кара ни да се чувстваме прекрасно, и ни напомня защо ви обичаме толкова много, и колко много ни липсвате.


Ние всички скоро ще бъдем отново заедно; не може да се отрече това. Нашата мисия с вас, сега набира инерция, и скоро ще достигне пълна скорост; няма спиране вече. Арестите на членовете от вашата престъпна клика и техните подчинени, е само една малка част от тази необятна операция, но все пак е парче от средата. Това ще задейства доминото, и това ще задвижи серия от стотици, дори хиляди плочки домино, да паднат прецизно на местата си в правилен и перфектен ред. Ние ще ви държим напълно в крак и в течение на тези процеси, защото знаем, че може би за сега това е най-важната информация, която да споделяме с вас, и не не желаем да бъде отхвърлен този въпрос за справедливостта, като си говорим с вас ежеднево, основно по много други теми. Желаем сега, вие да се фокусирате върху тези арести и само за сега да изоставите някои от другите си задължения, като Работници на Светлината, като това, да споделяте доказателствата за нашето присъствие, тъй като ние не желаем, дори за момент да позволим това знаменито събитие да отмине незабелязано от толкова много ваши хора.


До този момент, все още не сме получили потвърждение че вашите основни медии, дори и второстепенните медиини предавания, са готови да вземат участие и да покриват тези събития, които се провеждат през всички медиини юрисдикции на целия свят. Това ще се промени; можете да бъдете сигурни. Една от най-големите пречки за медийното отразяване на тези събития, е страхът, защото са били отправяни заплахи срещу ръководители на отдели и много мъже и жени на ръководни длъжности, през някои от вашите медийни канали. Ние в този момент казваме, че предлагаме нашата защита на тези мъже и жени, които избират да застанат твърдо и да се изправят срещу лицето на страха и да направят това, което те напълно осъзнават, че е правилно, справедливо и толкова много необходимо тук за този свят, да помогнат за освобождаването на вашите хора, на вашата планета, веднъж и за винаги, от хватката на тези тиранични владетели, които подтискат беззащитните от твърде дълго време вече.


Ние наблюдаваме в момента тези ситуации и ви казваме, че ще направим всичко, което ни е по силите да ви защитим и няма да позволим нищо да ви навреди. Ние имаме много доказани и съвременни методи за сигурност и защита, които се равняват на цели пехотни дивизии да бдят над вас, мъже и жени от медиите по целия свят, и да ви предпазят от всяка вреда, която някой би пожелал да ви стори. Ще направим всичко, което можем по това предложение за безопастност и защита, и ви казваме, вече в миналото сме предложили такъв вид защита на членове на други светове в подобна ситуация и напълно успешно сме запазвали всяко едно същество, въвлечено в най различни операции. Не ще оставим камък необърнат за да ви помогнем по този начин ако изберете на направите това, което вие знаете, че трябва да бъде сторено, за да допуснете свободата да се възцари отново в този свят.
 

Ние сме вашите защитници, ние сме вашите приятели, ние сме вашето семейство от по-високо измерение, и ние ще направим всичко възможно да ви защитим и да запазим нашето семейство. Ние сме галактическата Федерация на Светлината.

 Както е предадено от Грег ГайлсTranslator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012