text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 21 юни 2012 г.

19.06.2012г.


Дискусии, засягащи всички аспекти на човешкото възнесение в по-високи измерения на съществуване, чиято кулминация е през 2012.

Обобщение на последните новини от Дрейк 
‘Арести, Извънземни § средства за просперитет’

 
Вътрешният човек на Пентагона Дрейк е дал най-нова информация върху текущите събития зад сцената във връзка с масовите арести на много членове на криминалната организация, която наричаме кабал. Презентацията на Дрейк беше около 3 часа и аз ще се възползвам от възможността съсвсем накратко да обобщя някои от точките, които чувствам, че биха ви били интересни. 

Дрейк казва, че извънземното присъствие наистина е реално и те наистина са тук, в нашия свят сега и вземат активно участие в арестите на членовете на престъпния кабал.

Едно от по-интересните изказвания на Дрейк беше за това, че извънземните са задали краен срок за арестите на членовете на престъпния кабал и той е 21-ви юни 2012 година.

След тази дата, твърди Дрейк, извънземните са казали, че самите те ще започнат да правят тези арести.

По-нататък Дрейк казва, че един от плановете на извънземните е да използват техни технологии, за да идентифицират негативните същества в човешката популация (население) и да ги дадат на правосъдието, разделяйки ги в две групи;

една група, която може да бъде реабилитирана (подобрена) и една, която не може успешно да се реабилитира.

Дрейк твърди, че извънземните са заявили, че ще вземат негативните същества, които не могат да бъдат реабилитирани, и ще ги сложат в централното слънце на тази вселена, ефективно рециклирайки тяхната енергия и връщайки ги към Създателя.

Дрейк продължи с това, че извънземните са заявили към Земните съюзници (членове на Пентагона, ЦРУ, Военните § милициите в полза на нашата нова система), че времето изтича и е необходимо да се свърши повече работа, за да се позволи на извънземните да ни съдействат в много проекти, което ще позволи възможно най-гладък преход за нашата планета и за човечеството, потвърждавайки много от скорошните съобщения от Галактическата Федерация на Светлината.

Освен това Дрейк продължи с това, че извънземните са заявили на Земните ин съмишленици, че към края на нашата 2012 ще има предизвикателства към човечеството като земетресения и покачване нивото на моретата в няколко части на света,  допълнително потвърждаващи споделеното от Галактическата Федерация на Светлината в много съобщения през последните няколко месеца. Дрейк каза сподели също така, че извънземните са заявили, че преченето на кабал трябва да бъде отстранено, за да позволи на галактическите команди (отряди) да съдействат на човечеството през този преходен период, който предстои..

Дрейк искаше да обясни, че извънземните, които са тук, изпълняват това, което той нарича „благотворителна работа“ и трябва да бъдат поздравени и тяхното дело да се оцени високо.

Дрейк каза, че извънземните са помолили Земните си съмишленици да споделят едно видео и, ако не сте гледали това кратко 5-минутно съобщение, ще го приложа тук:


Условия за капитулация на Кабала ~ Декларация за включване и изключване на Световните Сили


Дрейк продължи с изказване, че шефовете на фракции на кабал Рокфелерови и Ротшилдови желаят сега да се предадат, тъй като те не виждат алтернатива.


Дрейк отбеляза средствата за благоденствие и каза, че те сега са отворени и че спомагателни сметки са били освободени чрез работата на Нийл Кийнан и много други. Дрейк продължи, че той вярва, че голям брой пратки за благосъстояние са били отправени към тези, които се нуждаят и които са участници в някои видове сделки или договори.

Дрейк заяви, че като условие за безусловна капитулация, кабалистката корпорация.Монсанто и всеки техен продукт трабвя да бъдат елиминирани и премахнати от нашето общество и никога повече в бъдеще да не й се позволява да бъде част от обществото ни

Дрейк дискутира правото на запор срещу Банката за Международни разплащания, както и нареждането за въздържане от дейност за 90 дена срещу институцията, която би могла да има важни последици за колапса на старата система. и за стартирането на новата финансова система.

Дрейк съобщава на гражданите на Съединените Щати и на света .да бъдат бдителни за саботажи на кабал срещу цели като обществени и други системи в нашата страна, защото може да има членове на кабал, които не желаят да излязат без да причинят някои проблеми.

Със сигурност има още от три-часовата презентация на Дрейк, макар, че вярвам, че обобщението, споделено тук дава добър поглед върху последната информация на Дрейк.


Публикувано от Грег Гайлс

Юни 19, 2012
Translator:DianaНяма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012