text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 11 юни 2012 г.

9.06.2012г.

Подаръкът на младостта
 
Какво могат да означават виталност, младост, смисъл и цел за вас и вашия живот? Какво биха направили тези подаръци за вас и как биха променили вашия начин на живот и вашето ежедневие? Това е въпрос, който ви поставяме днес, това е много уместен въпрос за вас, над който да помислите, защото това са някои от подаръците, които ви предлагаме.
Бихме искали повече от вас да помислят за тези неща и да се концентрират върху тях, за да ги направите реалност за вас, защото по този начин функционират нещата и всички те са възможни за вас. Това, което виждаме за вас, е напълно нов начин на живот, при който толкова много от проблемите и ограниченията, които изпитвате сега, ще бъдат отстранени от живота ви и в резултат на това за вас ще остане по-ясен и приятен път, по който да пътувате.
Едно от нещата, които ние, Галактическата федерация на Светлината, можем да направим за вас в тези области чрез подаръците на напредналите технологии, е да ви помогнем да възстановите вашия младежки външен вид и вашата виталност, сила и издръжливост, здраве, енергия, решителност и концентрация. Това са някои от характеристиките на по-младото физическо същество и в много случаи не са характерни за по-старите или възрастни физически същества.
Ние имаме технологиите да променим всичко това, като изтрием много години от вашия живот, запазвайки целия ваш опит, всичките ви знания и мъдрост, които сте постигнали. Това е чудесен подарък, който ви предлагаме в идните дни, и само вие можете да изберете дали да приемете тези подаръци или не.
Вашето здраве може относително лесно да бъде възстановено отново, чрез възвръщане на основните неща на живота за вашите физически тела, които са преживели определено износване през многото години  на вашите сегашни инкарнации във физическата реалност. Изтриването на годините е като връщане назад на часовника на вашия живот, запазвайки вашите скъпи спомени за задълбочения опит и за важните уроци, които сте научили.
Тази процедура е много безопасна, защото имаме много високо квалифицирани специалисти в тази област, които имат дългогодишен опит в подпомагането на всякакви същества в цялата Вселена да възстановят техните тела във възрастта, когато те функционират оптимално и по-ефективно, отколкото в който и да е друг период на техния живот, без значение колко къса или дълга е средната продължителност на живота за техния конкретен вид. Това важи и за хората, скъпи приятели, и ние ви предлагаме този подарък на младостта без скрити условия, без условия с дребен шрифт, без “сделки с дявола”, така да се каже.
Няма нищо, за което да сте подозрителни. Ние разбираме, че има област от човешката психика, която вярва, че нещо може да е твърде добро, за да е вярно. Ние изучавахме тази област от вашата система на вярвания и дойдохме до някои заключения, защо някои от вас вярват, че вашият опит е пълен с ограничения и граници. В определен момент ние бихме искали да работим с вас по отстраняване на тази погрешна система от вярвания за липса, ограничение, оскъдност, граници и правила за вас и да ви помогнем да видите по-ясно как може да изглеждат вашата Вселена и вашият живот, и това включва и вашите физически тела.
Няма причина за вас да стареете така, както го правите в този момент от вашето пътуване. Много от това, което преживявате тук, е просто част от илюзията, в която сте се съгласили да участвате преди вашите сегашни инкарнации. Много от параметрите от вашия сегашен опит радикално ще се променят занапред, и сега ние ви подготвяме за тези неизбежни неща и за тези подаръци, които са по право ваши и винаги са били ваши. Това не са подаръци, които са "безбожни" или неестествени за вас и вашия вид, изобщо не. Подаръците на младостта, здравето и жизнеността са подаръци, които са ви дадени от вашия Създател, който е Създателят на всички неща в тази Вселена.вето и виталносттао и виталността  и винаги са били ваши. и неизбежнивъзрастта, когато те функционират оптимално и
Ние бихме искали отначало да придружим толкова от вас, колкото можем, извън границите на начина на мислене, който вие и вашите хората имате, че вие трябва да стареете по начина, по който го правите, страдайки от толкова сериозни слабости, болести, смущения и дискомфорт, когато остарявате. Никой никога не е записал този закон върху камък и това не е закон, който вие от човешката раса трябва да следвате. Предполагаме, че много от вас ще са много щастливи да чуят такива чудесни новини и ние споделяме вашето вълнение и младежки възторг от такива възможности и ви казваме, че този подарък е наистина ваш и че нищо не е твърде добро, за да бъде вярно в тази Вселена, която ние всички споделяме.
Ние бихме искали да ви обясним по-подробно как вашите тела ще бъдат върнати към младост и жизненост, сила и мощ, и способност да устояват лесно на всякакви болести, вируси и атаки на агресивни елементи, като вашата слънчева радиация и дори на създадените от хората сили като химикали, които бомбардират днес вашата система. Ние искаме да споделим с вас подаръците, които имаме и които радостно ви предлагаме, които ще позволят на човешките същества да разцъфтят и да станат живо цвете на живота, каквото сте винаги сте били по време на вашето дълго пътешествие. Позволете на нас, вашите братя и сестри, вашето семейство и приятели, да споделим с вас тези чудесни подаръци на младостта.
Когато се срещнем лице в лице или когато вие бъдете в състояние да видите по други начини нашето присъствие, вие веднага ще видите, че много от нас поддържат много младежки външен вид, независимо колко години опит имаме като космически същества на пътешествие, точно като вас. Вие ще видите, с малки изключения тук-там, че много от нас избират да изглеждат приблизително на една и съща възраст, и тази възраст, сравнена с вашия сегашен човешки опит, бихме казали, че отговаря на вашите 20-25 години. Това е възраст, която смятаме, че би била много подходяща и за вашата раса, защото при нея вашите човешки тела, според нашите изследвания, функционират действено и с максимална работоспособност и достигат високо ниво на естетика или външен вид. 
Бихме искали да направим тези подаръци достъпни за вас колкото можем по-скоро, и въпреки че има толкова много спешни задачи тук във вашия свят сега, има и много от вас, които страдат от болести и увреждания и ние бихме искали да намалим вашите затруднения колкото може по-скоро, за да ви позволим, да продължите вашето пътуване с тяло, което е много по-подходящо за придобиване на опит. Както ще кажете за това предложение?
Бихте ли позволили на страх, недоверие, подозрение и на ум с прекалено силно въображение д ви изплаши от приемането на нашия подарък или бихте приели подаръка на младостта и жизнеността, здравето, функционалността и красотата от нас, вашето семейство? Бихме искали да видим вашите коментари за това предложение и ще ни бъде интересно да прочетем вашите разговори за този подарък във вашите онлайн социални мрежи.
Отново ще наблюдаваме публично достъпните области на вашите онлайн общества, за да съберем статистически данни, за да разберем по-ясно вашето днешно ниво на съзнание и да постигнем някои заключения, доколко сте подготвени за тези презентации за тези, както и за други подаръци, които имаме и с най-голямо удоволствие бихме споделили с вас, нашите братя и сестри от човешкото семейство.
Независимо какви са вашите възгледи и мнения по този въпрос, ние приветстваме вашите мисли и мнения по всяко време, дори негативните отговори ще ни помогнат да съберем необходимите данни, преди да продължим напред с такива планове.
(Вие можете да оставите коментар под това съобщение където е публикувано в Интернет, или, ако няма поле за коментари, можете да напишете вашия коментар под това съобщение в моя блог:

Моля не ми изпращайте лично съобщение, защото Галактическата федерация на светлината няма да чете вашия личен имейл, защото тя винаги уважава и почита вашето лично пространство.)
Сега отново благодарим на всички вас за участието ви в такива дискусии във вашите онлайн общности и ви казваме, че вашите усилия оказват голяма подкрепа на нашата мисия, и ви напомняме, че цялата тежка работа, която много от вас извършват, не остава незабелязана и няма да остане невъзнаградена. Отново сърдечно благодарим за отделеното време днес и ще се радваме да прочетем вашите коментари и дискусии за нашето предложение. Благодарим ви и ви желаем благословен и чудесен ден.
Ние сме Галактическата федерация на Светлината
Предадено чрез Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Lucecita

2 коментара:

 1. We would accept this wonderful gift .. SPECIAL THEANKS FORM BULGARIA :)

  ОтговорИзтриване
 2. България се пробуди :)Да, приемаме подаръците и даряваме
  Любов и Светлина в израз на нашето Единство
  Намасте
  Tauno

  ОтговорИзтриване

ASHTAR

2012