text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 29 юни 2012 г.

27.06.2012г.


Съобщение от Командването Ащар 6/27/12 
„Знак за встъпване 
на оркестъра“
Това, което желаем да направим, е да премахнем тази пирамидална структура от неправда и управление, която е проектирана тук, във вашия свят и е използвана като организирано средство за опит за контрол всяка ваша мисъл, всяко ваше движение, всяка ваша мечта, всяко ваше желание, всеки ваш ден и всеки ваш начин на съществуване. Ние виждаме премахването на на всеки един от тези блокажи, които обхващат тази масивна пирамида като най-важните стъпки за вас, които да предприемете като раса. Нищо не може да бъде направено преди тези тъмни господари на властта да бъдат премахнати от вашето общество. Те са разпределили, планирали и подкупили, и откраднали, и злоупотребили с, и застрашили, и убили по техния начин дълбоко в окопите на всяка система и форма на правителство навсякъде по целия ваш свят.

Те не са оставили дори един камък необърнат в тяхното преследване на тотална власт и доминация на вашите държави и всеки гражданин в тях. Те не планират да спрат техните заплахи докато всеки жив човек бъде направен техен затворник. Те така мислят. Това са мисловните процеси на онези, които понастоящем управляват вашия свят ежедневно. Те не познават приличие, защото те не разбират приличието. Те не разбират любовта, благотворителността, мислостта, нежността, прошката или емпатията (съпричастието). Те не познават значението на тези думи. Тези думи са чужди за тях, както и емоционалните състояния, които ги съпровождат, защото те не притежават същите вътрешни струни, които вие притежавате и, следователно тези ноти не могат да бъдат изтръгнати, независимо колко усилено човек опитва да ги научи на музиката, защото те не могат да чуят музиката и никога няма по собствено желание да танцуват на нея.

Само вие, членовете на вашата човешка раса, сте тези, които имат уши да чуете тази музика и сърца да я почувстват. Вие сте различни от тях. Ние не желаем да чертаем линии между хора или раси, светове или галактики, но тук, във вашия свят случаят е много рядък, защото тук, във вашия свят, има, да го кажем така, в името на простото разбиране,  два отчетливо различни типа същества, които ходят по земята. Позволете ни да сравним един от тези типове същества със същество, което може да обича друго същество и да разбира какво е любовта и защо то обича това друго същество, и позволете да опишем този друг тип същество, което ходи във вашия свят като същество, което не обича друг, което не може да обича друг, защото те не разбират какво е любовта, защото любовта е чужда емоция, която не съществува в техните хора или в тях самите. Това е все едно чужда дума, произнесена пред тях и тази дума отскача от уши, направени от ламарина и пада право в краката им.

Това е, което се случва във вашия свят днес. Това са двата типа същества които, казано с най-прости думи, вървят по лицето на Земеята. Същества, които могат да обичат и обичат и същества, които не могат да обичат и може никога да не станат способни да обичат, дори да продължат да живеят на вашата планета още милиард години. Един от тези два типа същества трябва да си отиде, да напусне, не би могло да има друг начин за оцеляване на тези два типа същества, защото не можете да смесите тези два типа същества в едно общество, то просто няма да работи на много и различни нива. Това, което дойдохме тук да направим, е да помогнем на расата, която може да обича, и обича, да премахне другия тип от средата си. Ние също сме същества, които могат да обичат и обичаме и вие, съществата, които притежавате любовта във вашите сърца, сте наши братя и сестри и въпреки, че има много начини, по които ние сме свързани, нашата най-силна връзка е чрез любовта, която можем да чувстваме едни към други. Ние ще ви помогнем да отървете вашия свят от онези, които не могат да обичат, защото, ако им бъде позволено да продължат да живеят сред вас, ще дойде ден и той ще дойде скоро, когато те ще достигнат крайната фаза от тяхната агенда да поробят онези, които са различни от тях, онези, които могат да обичат.

Ние чувстваме, че ние, от по-високите сфери, сме влезли в и сме се намесили в правилния момент, в последния момент, когато чувстваме, че е възможно преди агендата на тъмните да спусне завесата пред човешката раса. Ние чувстваме, че нещата сега са много под контрол във ваша полза и няма да позволим сигурността и добруването на вашите хора да се стопят обратно в опасна или рискована област. Вие имате думата ни, думата на вашите братя и на вашите сестри, че агендата на тъмните да поробят вашите хора никога вече няма да бъде позволена да продължи и сега многото блокажи, които те са конструирали в тяхната пирамидална структура на власт и контрол, заплаха и печалба, наблюдение и изнудване, са в процес на премахване и счупване на парчета едно по едно и ден след ден. Ние, заедно с вас, ще видим това и виждаме как онези от тъмните, които са премахнати от вашата планета Земя и не им е позволено да се върнат тук никога повече.
Това е един от приоритетите на нашата мисия и нашият план сега се разбулва. В предстоящите дни всяка страна (аспект) на тази операция ще ви бъде изцяло обяснена, защото вие ще взимате пълно участие в нея и ще работите рамо до рамо с нас, доакто отърваваме вашия свят от тези паразити, които са опустошили толкова много и са разпространили толкова болести, бедност, поразии и разрушение във вашия свят като реки, които пробиват язовирните стени и се преливат от бреговете си, поглъщайки големи и малки градове и малки села във всеки край на вашето кълбо. Ние, заедно с вас, ще пресушим тези наводнения и ще укрепим диги и ще позволим на вашите градове да, на вашите държави и на вашите хора да преуспеят отново на богатите почви на вашия нов свят.
Помогнете ни да ви помогнем да отървете вашата планета от тези същества, на които мястото не е тук, на които никога мястото не е било тук, които никога не са спечелвали правото да бъдат тук, които са тук само по каприз на природата, чрез инцидент на огромно несъответствие, инцидент, който е оставил разрушение и последици, които ние възнамеряваме, с вашето съдействие, да поправим и да премахнем всяко доказателство за неговото съществуване от всеки край на вашия свят и от вашата история. Това е велико усилие и, каквото е минало през етапите на планиране на тази мисия е отвъд нивото на разбиране на много от вас сега. Сега тук има представители на хиляди от световете, стотици галактики, голям брой различни раси и същества от много различни измерения. Тук има същества от различни времеви линии, които са дошли да служат на тази мисия, на нашия Създател и на вас и вие бихте разбрали това по-скоро като пътуване във времето. Ето колко важна е смятана тази мисия от същества от всеки ъгъл на тази неизмеримо необятна вселена.

Вие, съществата, познати като Хора, сте основните за тази мисия. Вие сте тези, без които тази мисия не може да успее, и вие трябва да направите първите стъпки към всяка стъпка от тази операция, защото вие сте диригентите и вие сте, които дирижират целия наш вселенски оркестър. Ние сме длъжни да чакаме да дадете знака за встъпване на нашите инструменти преди да можем да направим нашата крачка във ваша подкрепа по много различни начини. Има много крачки, които сме чакали вие да направите и има много крачки, които вие наистина сте направили, ние желаем да разберете това и желаем да разберете, че се извършва прогрес непрестанно откакто е предприето това велико усилие. Сега ние отново чакаме вас, хората на Земята, да направите вашата крачка.

Това, което ние чакаме за онези, които са дали сроковете за съюзниците на Земята да задвижат на висока предавка тяхната мисия да вземат под тяхно попечителство всички мъже и жени в списъците на членове и сътрудници ан вашия престъпен кабал, техните подопечни и всички техни съ-конспиратори, настоящи и бивши. Тези същества трябва да бъдат премахнати от вашето общество преди да можем да започнем прилагането на много проекти, които задържаме като много необходими за продължаващото безопасно преминаване на много от вашите хора. Има предизвикателства, задаващи се на хоризонта на вашия свят и ние искаме да бъдем в състояние да бъдем там до вас, когато тези предизвикателства настъпят. Помогнете ни да ви помогнем и ние ще направим точно това. Направете вашия ход, ние чакаме вас, диригентите, да ни дадете знака за встъпване и нашият оркестър ще започне да свири. Това е нашето обещание към вас.

Ние сме вашето възнесено семейство от Командването Ащар.
  
 
Прието от Грег Гайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012