text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 27 юни 2012 г.

25.06.2012г.


Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 6/25/12 „Тъмният дневен ред на телевизията“ 

Какво е възбуда и какво е релаксация (отпускане)? Това, което искаме да обсъдим днес с вас, обични, са вашите избори да се ангажирате или в дейности и забавления, които ще ви заведат до чувство на възбуда, повишено кръвно налягане и повишено осъзнаване на вашите сетива или търсите отказ от дейност и забавления, което би позволило на вашето тяло да си почине, да се излекува и да остане тихо и спокойно, докато вие се потопявате в енергии, които са толкова жизненоважни за вас за излекуването ви, за растенето ви и за усилването на вашето физическо тяло, което включва вашия умствен, емоционален и духовен аспекти, както и физическите компоненти на вашето тяло (съсъд).  
Ние виждаме толкова много от вас да тичат насам натам, блъскайки се оживено, опитвайки се да извлекат най-много от всеки момент от всеки ваш ден и ви казваме, че тези шаблони не са благоприятни за вашето висше добро и за да бъдат телата ви по-здрави. Вместо това можете да потърсите повече време в спокойствие и тишина, повече периоди за почивка и отпускане така, че вашите тела да отмахнат от себе си непрестанното стимулиране и по-добре да се излекуват и възстановят (изградят наново), да се укрепят за следващите стъпки във вашето пътешествие. Това е, от което искаме да видим повече. Бихме искали да видим повече от вас четящи книги, а не гледащи телевизия, защото телевизията и нейните непрестанни бомбардировки от визуални и звукови стимулации води до разсейване на енергията ви и оставя дупки в битието ви, през всеки слой на вашето обединено тяло.  
Да потърсите подслон от тази буря, която вие наричате телевизия, което ние, от по-високите сфери, искрено препоръчваме, защото има сериозни и опасни ефекти, произтичащи във вас от гледането на това устройство, което предизвиква прострастяване и понякога прилага техники за управление на мозъка, за да ви накара да продължавате да го гледате. Това средство на кабал е било внимателно наточено от много непочтени и много интелигентни и лукави умове да ви накара да седите пред него докато то се използва да контролира вашия начин на мислене, вашите навици, тенденции и ви захранва с информация с каквото те, тъмните, искат вие да вярвате, да вярвате, че имате нужда, че ви е страх, че е ваша реланост. Ние желаем за вас, обични, да се съберете силите и решителността си да се събудите и да изключите това разрушително устройство. Ако можете да намерите начин да осъществите тази задача, ще си направите такава огромна услуга, която сега в много отношения не ви е ясна, но можете да бъдете сигурни, че ние ще споделим с вас какво знаем за това устройство и за техниките, които се използват чрез него от тъмните, след като се опознаем по-добре в близко бъдеще.  
Това е една от по-простите задачи, които ви поставяме, но също така, ние усещаме и, че това ще бъде една от най-трудните задачи за много от вас, защото пристрастяването към телевизията е надълбоко и е нашироко из вашите общества по целия свят. Нашият план е да изкореним този плевел от вашето общество и да засадим на негово място цветето на висшето образование и развитието на духовно, както и на академично ниво. Ние възнамеряваме да споделим с вас забавление от друг тип. Забавление за ума ви, което не се базира на драма и насилие, убийства, прелъстяване, страх и разрушение, а, наместо това ви забавлява със средствата на себеизрастването и усилване на всяка част от тялото ви. Подобренияте, които ще изпитате, са велики и ние чувстваме, че вашите телевизионни приемници ще станат програма за тренировки за вас, доакто в същото време си почивате и се наслаждавате на тишина и спокойствие.  
Виждате ли разликата тук? Виждате ли, че сега във вашия свят, дори да се чувствате отпускащи се пред телевизорите си, вашето тяло трудно остава в състояние на отпускане, което би му позволило да се самоизлекува, да израсте и да укрепне многото си слоеве? Вместо това, всяка част от вас работи усилено и напрегнато, както по никоя от програмите ви за упражнения, вие нямате никаква полза или награда от тази усилена работа. Това, което  получавате, са отрицателните ефекти на седене пред това устройство, което включва стрес, проблеми със сърцето, умствени и емоционални затруднения и уврежда очите ви, ушите ви и сетивата ви за емоционално усещане.  
Това е, което получавате, когато включите телевизора и седите пред него с часове, гледайки любимите си програми, които опустошават тялото ви по толкова много начини, че ще отнеме известно време да ви обясним това напълно. Нашите екипи от учени и лекари са наблюдавали вашите телевизии, как се правят програмите, техния ефект върху вас и стигнахме до твърдото заключение, което чувстваме, че ще ви изненада и дори ще стресне някои от вас и ще остави някои от вас с усещане за дълбоко неверие, че това се е случвало толкова дълго време точно пред вас без много от вас да забележат тази агенда (дневен ред) на тъмните.  
Тъмните са доста хитри и някои от тях са много интелигентни, а за това, което не им достига, те използват парите, откраднати от вас и плащат на онези от вашето население да свършат за тях работата, която те не могат сами да свършат. Част от тази технология, която се използва срещу вас, е била развита и приложена от онези от вашите собствени хора, а не от типовете същества, които те са всъщност. Членовете от вашите собствени хора, вашите собствени раси, религии, държави, общества, в много случаи са били измамени или убедени да извършат този вид подла работа, макар, че в някои случаи, е било порсто алчност и предложението за няколко долара е било достатъчно да обърнат няко иличности срещу собствения им вид, ние с любопитство виждаме този избор, който тези личности са направили, както виждаме и това разпродаване на приятелите и семейството си за, често, малки суми, като избор, който никой от нас в по-висшите сфери никога не би направил, но си припомняме, че всички вие сте на пътешествие да се научите и да растете и гледаме на всичко като на научаване на опитности.  
Надяваме се да видим много от тези учени, техници и изследователи, които са се обърнали срещу собствените си хора и които работят толкова упорито за агендата на тъмните, как осъзнават какво са извършили и продължават да правят и да превключат в предстоящите дни и да помогнат да се образоват техните братя и сестри и да осветлят ярко всичко, което са причинявали на тях и техните семейства.  
Защото днес ние ще кажем само, че вие може да искате да ни повярвате и да се събудите веднага и да изключите тлевизионните си апарати (приемници), дори само няколко часа преди обичайното  време. Ще направите огрмна услуга на телата си, защото те веднага ще започнат да се самолекуват от повредите, които започват вендага, щом решите пак да включите телевизионните приемници.  
Ние сме вашите приятели и семейство, ние желаем вие да знаете, че ни е грижа за вас толкова много и искаме само най-доброто за вас. До утре, ние сме Галактическа Федераиця на Светлината.

Както е прието чрез Грег Гайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012