text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 24 юни 2012 г.

23.06.2012г.

 Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 23.06.12
„Призраци, върколаци и таласъми”


От множеството проекти, които е необходимо да бъдат решени тук, във вашия свят, има много такива, които се отнасят до почистването, отстраняването и пречистването на замърсителите и токсините, които са били събирани и складирани много пъти неправилно из цялата ваша планета, и вътре в нея. Това, което ние заедно с вас трябва да изпълним, е да локализираме всичките тези ненужни продукти и да се разпоредим по подходящ начин с тях, което ще рече, да не се хвърлят или складират на което и да е място на вашата планета, а да намерим начин да ги пречистим така, че техните енергийни свойства да се реинверсират в енергията на нашата вселена.

Ето как се изхвърлят отпадъци в по напредналите светове в нашата вселена.В момента начините по които изхвърляте отпадъците на вашата планета, са архаични и преди всичко не би трябвало да ги рзработвате въобще по този начин, като рзтоварвате боклуците си в океана и правите депа, това не благоприятаства здравето на планетата, нито вашето здраве. Ние имаме екипи, специализирани в тази област, които с нетърпение очакват да споделят с вас своите знания и опит в областта на правилното пречистване на отпадъци и в управлението и рециклирането  на токсините и змърсителите, с които е препълнен вашия свят. В момента съществуват много възможности да го изчистите от тези замърсители и ние ще ги обсъдим с вас и ще изберем подходящия начин да се справите с тази трудоемка задача. Ще ви снабдим с всички необходими инструменти, също така ще споделим с вас експертния опит, който имаме в тази област, както и всички ръководства, които могат да ви потрябват за извършването на тази работа от вас, не от нас, тази планета не е наша и това не е наша отговорност, ваше е задължението да поддържате своята планета чиста, здрава и красива за идните поколения, за да могат те да и се наслаждават, да просперират и да изпитат какъв може да бъде живота на физическо ниво.


Бихме желали да се възползваме от този момент, за да обсъдим с вас подходящите начини за изчистването на вашата планета от всички замърсители, където се включват голяма част от ядрените и радиоактивни отпадъци. Тези радиоактивни отпадъци трябва да бъдат изключително внимателно отстранени от вашия свят, защото опасностите, които те поставят, са под вашите сегашни знания в областта на физиката и структурното естество на вашето универсално измерение. Радиоактивния прах може да разсече измеренията, към по високи измерания над вас и по ниски измерения под вас, и да отвори тунели във времето, които ще позволят на дестуктивните сили да навлязат в области, където те не трябва да бъдат и не са добре дошли. Рзабирате ли картината, която ви описваме тук? Това, което ви описваме е една бъркотия, граничеща си с кошмари, като призраци, върколаци, таласъми, видения, духове, елементали и всички видове на злонамерените сенчести фигури могат да нахлуят в пространствени зони в които не се допускат, тъй като не притежават достатъчно високи и чисти вибрации за да имат достъп до тези нива. А
 точно това се е случило тук, на вашата Земя, която някога беше красив, прекрасен райски кът от висшите измерения.

Вашата Земя не е била винаги свят от 3-то измерение. Някога е била място за пътшествия за много от висшите измерения и са я наричали свой дом същества от много висши измерения. Тя беше една красива планета, величествена планета поставена в една красива диадема, каквато беше тази прекрасна звездна система, която ви е известна като Слънчевата Звездна Система. Цялата ваша слънчева система изпадна в тежки времена и пропадна през нивата на ниските измерения, като същевременно позволи на същества и субекти, които са съществували по-долу да се  развиват и да завземат това прекрасно синьо топче, което се носи така величествено в космическото пространство. И това е една от причините ние да сме тук, сега. Една от мисиите ни е да изчистим вашия свят от всички тези нежелани духове, субекти, НЛО-та и всички видове пришълци от измеренията, които не са заслужили това право, да бъдат тук, чрез духовното си развитие и осъзнаване, нито чрез изчистване на сърдечните си чакри, тези надлежно необходими постижения, за да заслужат достъп до определени измерения.


Това е начинът, по който тази вселена е проектирана. Вашият създател е проектирал за вас и за всички нас безопасна ключова система, където само съществата с чисти сърца и стремежи да могат да се издигат към по високите сфери на съществуване. Вашият свят не се различава. Не е създаден без да е заложена тази ключова система, която е доказала своята ефективност в цялата тази безкрайна вселена в течение на много милиони години. Това, което се е случило тук, може да се счита за инцидент, макар и в по висш смисъл, инциденти да не съществуват, но са

 налице събития, които се случват в резултат от изборите на тези, които са отговорни за тяхната проява. Това, което в същност се е случило тук, бил е разбит ключа на тази система поради безхаберието и алчността на шепа хора. Това, което последва, беше един изпарителен ефект, където поради течовете, тази вакумирана, затворена „херметична” система, се продухва и същества бяха засмукани нагоре, към измерението, където вашата прекрасна планета Земя отпочиваше. Това беше време на голям хаос, объркване и страх за жителите на планетата и това само доведе до понататъшното снижаване на вибрационните честоти на този свят и хората в него, и тя продължи да пада през нивата на измеренията по надолу от нейното.
 И като резултат е това, което вие сега преживявате. Свят, в който войната е толкова често явление, че когато се обяви нова, едва повдига вежди част от населението, място където убийства и престъпления се срещат толква често, колкото и усмивките ви по лицата, място където деца и възрастни еднакво си лягат вечер да спят гладни и трперещи от студ, бездомни. Това, което искаме да сторим, е да се промени всичко това. Това, което искаме да направим, е да изчистим вашия свят от всички мрачни елементи обитаващи всеки, по всички места и по цялата планета. Искаме да ги изолираме и да ги екскортираме от тук, където те никога не са принадлежали. Ето това представляват повечето от тези индивиди, които населяват вашия свят, и в повечето случаи управляват света ви зад кулисите, а дори и отпред на сцената. Имате ли сега по-добра представа за това, кои са тези хора и защо техните мисловни процеси са толкова различни от вашите?

Започвате ли да схващате сериозността на ситуацията и започвате ли да осъзнавате важността на мисията, в която всички ние вземаме участие, затова ви казваме, че е толкова важно за вас да отхвърлите всичко, което отвлича вашето внимание и да застанете като сериозни хора на своите позиции и да правите това, което обещахте че ще правите, като дойдете тук. Това е вашият сигнал за действие и ви беше дадено в повече, да вникнете в сериозността на мисията си тук, една мисия, която обхваща и вас, като неделима част от цялата тази операция, а без теб

 тази операция неможе да бъде завършена задоволително или успешно. Време е, за теб, и за всички вас, които четете тези думи да захвърлите всичко, което ви води към отвличане на вниманието и ви задържа от изпълнението на вашата тържествена клетва за вашата мисия, и да си свършите работата, за която сте дошли тук, да вършите. Неможем да бъдем по-ясни от това. Време е да отървем планетата от тези същества, субекти, духове, призраци, привидения, видения, демони и всякакъв вид безплътни сенчести субекти, които не принадлежат тук, и не са си спечелили правото да наричат тази планета свой дом.

Помогнете ни да изпълним тази задача. Тук има представители от звездни системи от всички краища на тази безкрайна вселена, за да ви помогнат в тази велика задача, която е била постановена не от някой друг, а от нашия Създател, от вашия Създател, Творецът на цялата тази Вселена. Време е, настъпи денят, няма да има утре, за да свършите всичките работи, има само днес. Нека се захванем, и нека се съсредоточим върху всяка от задачите, като стъпка по стъпка ще я гледаме до успешното решение на нашата мисия и изчистването на това прекрасно синьо-сферично бижу и я поставим като перла в короната на тази Звездна Система, да засияе величествено и брилянтно блестяща на своето място.


Ние сме вашите всеобщи братя и сести от Галактическата Федерация на Светлината.


Както е предадено чрез Грег ГайлсWebsite: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012