text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 22 юни 2012 г.

21.06.2012 г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 21.06.12 "Пусни бюлетината за нашата помощ"
Това, което ние от Галактическата Федерация на Светлината се опитваме да разберем в този момент, е какъв процент от вас, които сте тук, действително желаете да приемете нашата помощ. Сега нашите екипи събират информация от всички ваши онлайн социални мрежи и я въвеждат в база данни, където обработката им ще ни позволи да добием някаква представа за това, каква част от вашия свят желае да приеме нашите предложения и каква част отхвърля помощта ни. Това е правено и преди, в други светове, така че на нас не за пръв път ни се случва да правим такъв вид съглашения. Ние имаме опит в събирането и изследването на такъв вид данни и сме сигурни, че ще успеем да съберем необходимата информация в подходящ срок, и въз основа на тези данни да вземем решение дали е настъпил момента да преминем към следващия етап от цялостната ни работа, което ще доведе до обединението на нашите и вашите хора, като се надяваме че това ще бъде една много ползотворна работа,  както и социално сътрудничество.

Молим за вашия принос, в този момент. Молим ви, изразете вашите чувства, по един или друг начин така, че да ни стане известно дали искате ние да се включим във вашия свят и по този начин да можем да започнем съвместна работа с вас по изпълнението на множеството проекти, които ние смятаме за изключително важни за вашия свят, за вашето благоденствие и сигурността на някои засегнати области. Не желаем да ви плашим нито да използваме това като вид тактика за да ви убедим да гласувате в полза за нашата помощ, ние не целим това, нито желаем да си изтъргуваме червения килим на вашето гостоприемство по този начин. Това, което желаем са вашите искрени чувства да станат наше достояние, с разбирането че никога няма да има репресии под никаква форма от наша страна, спрямо тези, които биха отхвърлили нашето сътрудничество. Няма да има наказания, санкции, бойкотиране или неприятности, които да се изпречат на пътя ви, в случай че откажете нашата помощ. Този избор е ваше право и ние като такъв го зачитаме, уважаваме го и му се подчиняваме, и това е всичко.


Никога няма да имате проблеми или затруднения затова, че сте упражнили вашето право на свободна воля и избор. Това е едно важно за вас решение, което трябва да направите и ние ви умоляваме да го обмислите внимателно преди да отговорите чрез коментар под това съобщение посредством вашите онлайн общности. Ние ще наблюдаваме публикуването на вашите коментари в достъпните зони на тези общности и ще отброяваме вашите гласове, дали желаете, но ние няма да събираме вашата лична информация, нито ще използваме по някаъв начин вашите профилите и тяхното съдържание срещу вас по някакъв начин. Ние няма да допуснем това, нито друг вид простъпки, които са далече под нивото на което се намираме, като представители на алианс, които предлагат своите услуги с любов и мир в името на своя Създател и Творец на всичко което е, тази грандиозна, брилянтна, блестяща Вселена, която всички ние наричаме свой дом.

 Молим, да ни дадете отговор за да добием представа защо бихте желали да си сътрудничите с нас, или защо не бихте желали да го правите, тъй като причините за вашия вот са също толкова важни за нас, колкото и самия вот, защото ние смятаме, че е необходимо да вникнем по добре във вашите мотивации и какво е вашето отношение към нас, и предложенията ни за помощ. Ние вече сме събрали доста голям обем от данни по този начин, ние работим с тях и към този момент, можем да кажем, че сме насърчени от броя на тези от вас, които не само са съгласни да приемат  помощта ни, но са готови да започнат съвместно да работят с нас, и вече по няколко начинания са изявили пред нас своето желание. Намираме това за окуражително и вдъхновяващо, и това ни мотивира да продължим да известяваме присъствието си тук, за да могат повече от вас да вземат решение основаващо се на предложение което е представено до тези, които се интерсуват кои сме ние и защо сме тук. Това е, което ще ги отведе до тяхното осъзнване и до техния избор, дали да приемат нашата помощ, или не.

Първо човек трябва да узнае за нашето присъствие, кои сме и причините поради които сме тук, след това да си направи компетентна преценка, дали може да ни се довери и да работи заедно с нас. За да доведем до тези отговори тия, които още не са обмисляли тези въпроси, ние правим достояние за нашето присъствие във вашето небе по целия свят, за да помогнем и предизвикаме такива въпроси във всяка личност, като същевременно продължаваме програмата за споделяне на информация с вас чрез нашите канали. Моля, помогнете ни, като продължите да споделяте по вашите онлайн социални мрежи тези кадри, на които се различават нашите кораби, тъй като ние усещаме, че най-вероятно това е метода, по който те ще достигнат успешно до повече членове на вашето общество и по този начин те ще се информират за нашето присъствие тук във вашия свят.


Съобщенията, които споделяме чрез нашите канали, усещаме че имат по малко въздействие, в това отношение, тъй като този, който би прочел тези съобщения трябва да е с отворено съзнание, а ние смятаме че не е много голям процента на хората с отворено съзнание на вашата планета, като цяло. Това не е присъда или укор; молим ви, да не го приемате по този начин. Ние просто споделяме с вас, какво показват събраните множество данни, и тези изчисления не се основават на някакво мнение а се базират на факти и цифри които могат да се натрупват и изчисляват в рамките на разумна степен на точност. Вашите математици, статистици и изследователи използват същия технически похват за събиране на данни от по малък процент от населанието, като включват една приемлива степен на точност за мненията и предположенията на по голям процент от населението, и това е същият похват, който използваме и ние сега. Когато събираме данни чрез вашите онлайн социални мрежи по отношение на въпроса, който сме поставили или предложението, което сме дали, ние събираме хиляди отговори и базирайки се на този малък брой, ние установяваме, колко голям ще е процента от вашето население, които също биха гласували.


Сега с голямо удоволствие споделяме с вас, че резултатите до този момент ги смятаме за изключително обещаващи, и ако тази тенденция продължи, ние можем да ви уверим, че ще дойде ден, и той не е далеч, когато ще се приземим на ваша земя, и ще работим съвместно с вас по многото проекти, които считаме необходими за вашия напредък тук във вашия свят. Ние с нетърпение очакваме този ден, много от вас също, желанието ни е, да го осъзнаете това. Искаме да осъзнаете, че ние също сме уморени, както и вие, от сегашното полжение на нашата мисия, и не желаем нищо повече от това, да включим на по-висока скорост, за да се придвижим бързо напред и да ви помогнем, наши братя и сестри, да започнем с промените, които ще издигнат този свят над сегашното положение на неяснота, обърканост и затруднения, към едно ново начало отвъд всичко, за което много от вас са мечтали. Всичко това е реално възможно, и всичко е само на една ръка разтояние, а ние днес чакаме за вашия отговор на нашето предложение.


Готови ли сте вече да ни посрещнете и да започнете да работите заедно с нас по многото проекти, които сме начертали, да ударим като наредено домино, на стратегическото място? Ако сте готови, моля поставете вашия коментар отдолу, ако не сте, поставете го пак, вашето участие е също толкова важно и валидно за нас, колкото и на всеки друг и събирането на тези резултати е важно за нас, за да направим заключението, дали вашите хора са готови или не за следващия етап, който ще ви отведе далеч отвъд всичко, което някога сте си представяли че можете да

 изпитате в този живот.

Ние сме ваши приятели и семейството ви от Галактическата Федерация на Светлината, и ние очакваме с нетърпение срещата ни с вас, нашите братя и сестри на Земята.


Чрез Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012