text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 21 юни 2012 г.

19.06.2012г.Посланията, които споделяме с вас имат за цел да действат като факел, да ви изведат от тъмнината, в която сте поради липса на информация и да ви заведат в светлината, където ще откриете повече отговори и повече решения за преодоляване на пречките, пред които се изправяте в своя ден. Посланията ни не са с намерение да убеждават никого в нищо или да карат някого да вярва в нещо, което те не са готови или не желаят да видят или да разберат в момента.  Посланията ни не са с намерение да будят тези, които все още не са избрали да се пробудят. Посланията ни не са създадени с такава цел и следователно не биха били способни успешно да изпълнят тази задача, понеже не съдържат неща за да докажат нещо на никого или да пробудят който и да било от съня му.Разбирате ли това? Разбирате ли, че посланията ни не могат да бъдат използвани по този начин, понеже те не са предназначени да се използват така и не притежават способности да произведат такива резултати?

Това, за което тези послания са създадени е да се позволи на тези, които са избрали да се пробудят и търсят по-висши и велики разбирания, да могат да получат достъп до фонтан от информация да задоволят жаждата си за знание и разбиране на това, какво е онова, което се случва тук, в техния свят, около тях и в същото време вътре в тях. Това, което искаме да видим все повече от вас да правят е използването на тези послания за целта, за която са създадени - като източник на информация само за тези, които я търсят. Това доста ще увеличи ефекта, за който са планирани и вашите усилия в тази насока биха ни послужили неимоверно за общата ни мисия.

Благодарим на тези от вас, които полагат усилия да споделят посланията ни надлъж и нашир, и казваме ви, не желаем да спирате или да оставяте тези усилия, но ви казваме да изберете по-внимателно с кого споделяте тези послания. Има такива, които просто не са готови да за подобна информация и на този етап от тяхното пътуване е доста стряскащо и отвъд пределите на  понятното за тях. Ние разбираме, че има много от вас, които намират тази информация за точно обратното и доста вероятна и разбираема, и че тази информацията, която ви предоставяме, всъщност придава много повече смисъл, отколкото който и да е сценарии, който много от вас са намерили за неправдоподобен що се отнася до причините защо сте тук и причините отговорни за характера на този свят. Казваме ви, има много добра причина защо тази информация резонира така добре в някои от вас и причините отиват отвъд опита на много ваши съвременници, и да ви кажа общо взето, вие сте рядкост, вие не сте нормата, а изключението.

Това което бихме искали да дискутираме с вас днес е какво ние виждаме като неизбежно при тези обстоятелства от вашето пътуване. Ние виждаме промени пред вас и виждаме възможности да създадете за себе си триумфи отвъд всичко, което много от вас въобще някога са изпитвали. Това, което не виждаме са извинения, които ви се предоставят, за да изберете да се провалите, да изберете да се откажете, да изберете да се претърколите в поражение. Не сме ви предоставили тези възможности и тези събития, за да ги използвате да провалите себе си. Ние, по поръка на нашия Създател, създадохме за вас събития и възможности, които ще позволят на тези от вас, които са избрали да преодолеят страха, който може да са натрупали в себе си и да преодолеят пречки, и да покорят предизвикателства, които са били създавани педантично и специално, за да извадят най-доброто във всеки от вас индивидуално и в същото време колективно. 

Това със сигурност не бе лесна задача, поставена ни от нашият Създател за осъществяване, но ние, точно като вас, се наслаждаваме на възможността и избрахме да я използваме до най-голяма възможна степен, за да ни позволи да постигнем собствения си най-висок потенциал. Надяваме се да видим много от вас да избират да използват тази възможност мъдро, за да търсят своя най-висок потенциал и сме убедени, че много от вас ще са наистина изненадани да открият точно колко висок вашия индивидуален и колективен потенциал наистина е. Имаше много уроци и преживявания създадени тук във вашия свят, но нито едно като преживяванията, които ви очакват онези от вас, които избират да упорстват, да продължат, да се издигнат и да отворят нови двери, които ще останат затворени за онези, които избират да не се насилят, да не изпитат себе си, да не се изправят пред предизвикателството да станат нещо много повече, отколкото са днес. 

Ще дойде ден, когато всяка една душа на вашата планета ще избере да напусне старата парадигма, заради нови приключения и преживявания, които ще прибавят към родословието й, но днес е по-добре за много от тези души да останат тук и да се съсредоточат вниманието си върху някои уроци, които може би все още да трябва да учат и пречки, които може все още да трябва да намерят начин да преодолеят. Надяваме се, че вие, онези, които са готови за нещо ново, разбирате това и за сега позволявате на тези души да продължат с живота, към които вече са привикнали, и които все още им предоставя предизвикателства за преодоляване и много уроци, от които да се учат.  Те в един момент ще достигнат този апогей,  пред който вие стойте днес и ще са подготвени за скока на вяра, на доверие, на чудо и на мистерия, който вие ще предприемете.

Казваме на тези от вас, които сега са готови да предприемат този скок, до които сте достигнали след дълъг път и след като сте се изправяли пред много предизвикателства, и сте понесли много преживявания, създадени да ви изпитат и да ви укрепят и да осъществят за вас по-висш аз, който винаги е живял във вас. Това е вашия ден,  и това е нещо, което не трябва непременно да споделяте с всички останали, понеже те все още не са готови за подобни дарове в момента. Надяваме се, че разбирате това и се надяваме, че ще се наслаждавате на преживяванията си и идващите събития, знаейки, че не ще ги преживеете с всеки, с които бихте желали. Това е начина, по който трябва да бъде поне за сега и винаги ще дойде ден, когато всички ще направят същото пътуване, което вие направихте, а вие може да сте там, чакайки ги от другата страна на дверите, през които ще преминете само малко преди тях.

На тези от вас, четящи думите ни, които все още не са уверени дали сте готови да предприемете този скок от старото в новото, ние ви казваме, че всеки избор е правилния избор, и че ако чувствате, че това не е времето за вас да се придвижите напред, тогава ние казваме приемете това, което знаете, разбирате и чувствате вътре в себе си, и усетете слава в решението си да останете тук с много от своите братя и сестри, които също са направили същия избор като вас. Това е по-мъдрия избор за много от вас в момента, и ви казваме утешете се от това, че знаете, че сте развили умения, интуиция и мъдрост да локализирате за себе си пътеката, която искате да извървите, пътеката, която ще ви представи предизвикателства и преживявания, които ще осъществят вашето по-висше добро. Бъдете горди, знаейки, че сте имали куража да направите този избор, знаейки, че е имало и друг избор, който сте могли да направите и че вие просто някак сте почуствали вътрешно, че това не е било по-добрия избор за вас  по това време.

Показвате велика мъдрост и проявявате голяма сдържаност, като избирате да останете тук и да работите върху някои области от себе си, които може да се нуждаят от повече преживявания и уроци. Казваме ви, че вие ще получите точно това, което е нужно, за да ви се позволи да изградите крилете си, докато не полетите един ден оттук, когато почуствате, че времето е настанало и че сега сте готови. До тогава, недейте никога да усещате, че който и да било или каквото и да било ви пришпорва да вземете това решение преди да сте го почуствали правилно за себе си, понеже няма никакъв тиктакащ часовника за вас и разполагате с цялото време нужно, за да развиете себе си и да изследвате само това, което физическото царство има да ви предложи.

За тези от вас, които изберат да продължат напред, казваме ви времето за това е много близко и нямате много време останало за последни приготовления, и вероятно за подобрение и изостряне на онези ваши страни, които може да са били леко притъпени и да е било нужно да им се обърне внимание. Всички ние имаме нашите уникални качества и всички имаме сфери от живота си и от нас самите, на които е нужно да се отдели внимание, и казваме на тези от вас, които сега опаковат багажа си, така да се каже, да отделят няколко момента от всеки един ден и да си направят ревизия на себе си и на онова, което има нужда да му се отдели внимание и да се подобри. Ако можете да направите това, ние знаем, че ще изпитате, ще се наслаждавате на и ще просперирате с ползите от такива усилия. Няма нещо, за което да положите усилия по което и да е време, което да няма за резултат полза по някакъв начин за вас и за всички около вас. Ето това искаме да запомните от днес, винаги да обръщате внимание на всяка една задача, независимо колко велика, нищожна или малка да е, и тогава винаги ще жънете награди в резултат на такива благородни усилия и постижения.

Ние сме ваши приятели и сме ваше семейство от Галактическата федерация на светлината. 

Мир вам, наши братя и сестри. 

Ченълинг на Грег Гайлс
Превод:Zhana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012