text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 19 юни 2012 г.

16.06.2012 г.

Съобщение от Галактическата федерация на Светлината – 16.06.2012 г.

 

”Покажете ни, че сте готови”Посяването на семената на мисълта там, където те могат да пуснат корен, е ваша задача тук и сега, в този свят. Ние, Галактическата федерация на светлината, пътуваме отвъд звездите и до светове, които усещаме готови да приемат даровете, които можем да предложим от името на Създателя, който е създал нас и нашата вселена. И преди сме пътували до планетата, която наричате Земя. Това не е първия път, когато сме пътували до тук, но за първи път усещаме, че хората ви може би са готови да приемат даровете, които изпращаме към вас от любов и приятелство, за да сме ви още повече в услуга, за да подобрим живота на всяка душа, която нарича тази планета свой дом в момента.
 

Моля, покажете ни, че сте наистина готови да получите този напредък в технологии, наука, здраве и богатство, и ние ще направим каквото можем, за да споделим тези дарове с вас. В момента виждаме много от вас, които показват, че вие наистина сте готови да получите тези дарове, че ще ги използвате мъдро и правилно, безопасно и благоразумно. Тези са необходимите условия за споделяне на дарове, защото всеки свят, до който пътуваме, трябва първо да покаже, че са достигнали определено ниво на отговорност и мъдрост по отношение на правилното овладяване, боравене и служене с напредничави технологии и науки.  Смятаме, основано на проучванията ни на обществата ви и на нивата ви на съзнание, че може да не сте готови за въвеждането на определено количество напредничави технологии във вашия свят.


Бихме искали сега просто да открием, че много от вас в момента са подготвени за тези огласявания на присъствието ни тук, тъй като това е необходима част от проекта, понеже хората трябва да разберат от къде идват тези технологии. Ето защо ви подчертаваме колко важно е, тези от вас, които са постигнали разбиране кои сме ние и защо сме тук, да споделят тази информация с братята и сестрите си, които са достатъчно близо, за да чуят, без да забравяте, че не е ваша работа да ги убеждавате, че това, което казвате е истина, но по скоро, трябва да посаждате семето на вероятността в умовете им и да му позволите да расте само с помощта на лъчите на слънцето, което грее под формата на допълнително доказателство за нашето съществуване, което е навсякъде, около всеки от вас и само чака отвореното око или пробуждащия се ум да го разпознае.

Има толкова много знаци, че сме тук, във вашия свят, в момента и човек само трябва да гледа и ще  види, точно толкова просто е. Не е нужно нищо повече, но трябва да не е и по-малко, това е ключа. Човек трябва да желае да научи нови концепции и идеи, за да може ги научи. Знанието и мъдростта не могат да се дават на човек насила, те трябва да бъдат приветствани и да бъдат търсени. Забелязваме, че много от вашите хора не желаят да научават за определени нови неща, поне засега. Ние следователно трябва да сме внимателни да не нагазваме грубо в тяхното поле. Вместо това трябва да продължим внимателно, като полагаме усилия да не пропукаме, като черупка на яйце, тяхната крехка реалност, ако ще приземяваме великите си кораби на предната им морава. Разбирате ли това, скъпи мои? Разбирате ли, че не можем да слезем от позициите си в космическото пространство около вашата планета и да изплашим толкова много онези от вашия свят, които не са готови все още да научат, че не са сами във вселената, и че сме тук, и че сега ви се представяме?

Осъзнаваме, че има много динамично разграничаване на тези от вашия свят, които са готови, изпълнени с желание и нетърпеливи да ни срещнат и да сложат начало на работна и приятелска връзка с нас, и тези от вашия свят, които биха били ужасени да научат за съществуването ни, и дори още по-ужасени да научат, че сме тук, във вашия свят. Това е въпрос, който беше проучван до голяма степен и беше поставян на дълги дискусии тук, във великите ни съвещателни зали и конферентни помещения. Това не е нещо, което сме пропуснали да разгледаме или за което сме пропуснали да изработим план.  Не, въобще не е така.  Една от най-големите трудности относно обединяването ни с вас премина през етапи на планиране как безопасно и спокойно да ви се представим, причинявайки възможно най-малко сътресения във вашето общество и в ежедневния ви живот.
В момента сме достигнали до някои решения, за това как да продължим в това отношение и също достигнахме до решение кога да започнем тези следващи фази на операция. Няма да ви разкрием на този етап никакви точни разписания, но ще ви докладваме сега, че сме определили много точна програма и ще направим всичко, което можем, за да се придържаме към тази програма, и да ви представим себе си, когато определени въпроси са били  вече решени по-рано. Какво тези въпроси включват – подходящо споразумение с тези, свързани с престъпния кабал, мирното им предаване и задържането на много от тях. Това са въпроси, които трябва да се уредят, тъй като ги считаме за голяма пречка за започване на множество наши проекти свързани с вас, заради тези, все още заклети на силите, които контролират престъпния ви кабал и плановете им да причинят хаос, разрушение, паника, страх, проблеми и трудности във вашия свят, свободни да продължават разрушителните си дейности.

Очертахме план за съюзниците ни на Земята, за това как смятаме, че е най-добре да се подходи към тези арести и последващите присъди. Получихме потвърждение, че нашите земни съюзници са получили посланието ни и очакваме в момента техния отговор, за това че са съгласни с общите принципи и са готови да продължат с операцията, която ще отнеме властта от много важни членове на вашия кабал и ще освободи хората на вашата планета веднъж завинаги. Това е нашата позиция. Подготвени сме повече от всякога от наша страна за тази операция и усещаме, че отдавна е време нашите партньори, познати ви като наши земни съюзници, да са напълно готови и  то готови повече от всякога.
Трябва да се придвижим напред, сега е времето това да се направи. Не остава много време за задоволително довършване на много съществени проекти, важни за напредъка на вашия свят, които ще предпазят вашата планета от претърпяването на по-нататъшна разруха, която може да достигне точка, след която ще е необратима. Това винаги е било най-голямата ни грижа що се отнася до времето и сега е време да довършим работата си, едно по едно и по ред на важност и необходимост. Много задачи изискват приключването на друга задача преди това. Това е непроменливия характер на цялата ни мисия тук и е важно всички замесени страни напълно да го разбират. Не може да се започнат определени задачи преди  други задачи не само да се започнат, но и да се завършат напълно, и поради този факт и поради възможността на непредвидени забави и трудности при довършване на определени задачи, смятаме, че сме преминали датата за започване на много от задачите, които трябваше, в името на сигурността, вече да сме почнали.

Бихме искали да видим повече от вас да демонстрират, че разбират последователността от събития, необходими да бъдат довършен преди определени други събития, които може да очаквате с нетърпение, да могат да се задействат. Виждаме много от вас ясно да изразяват недоволството си, че чакате за определени събития и определени дарове да бъдат споделени с вас, и търпението ви се изчерпва, чакайки тяхното пристигане. Искаме да ви подчертаем, че в момента ни чакате, но цялата ни мисия е свързана стратегически с много точки от операция, разчетена в много точен ред и не можем да си позволим лукса да пропуснем определени операции и да пренебрегнем довършването им.
По това време сме достигнали точка от програмата, където две неща трябва да се постигнат. 

1. Разбиването на вашия криминален кабал и техните много съюзнически крила и клики, придружено от арестите на колкото се може повече от техните членове и съюзници.
2. Желаем да видим, че има достатъчно от вас, които напълно осъзнават присъствието ни и плана ни да ви се представим, както и да ви предоставим напредничави технологии. Това са двете точки в нашата програма, които сме достигнали и ги достигнахме преди време. Не можем сега да преминем напред към следващите точки в програмата ни докато те не бъдат адекватно приключени.

В момента от вас искаме да завършите задачите си, независимо дали вашата област включва арестите и наказателното преследване на членовете на престъпния ви кабал или областта ви засяга разпространението на информация за нас и намеренията ни тук, ние очакваме да видим напредък и на двата фронта възможно най-бързо. Ще продължим да наблюдаваме вашия свят дали напредва с развитието в тези области и ви пожелаваме голям успех в усилията ви, и ви напомняме отново, че не сте сами, че ние, вашите приятели и ваши семейства от по-висши царства, сме зад всяка ваша стъпка по пътя, и то всеки един ден, тъй като напредваме заедно с нашата мисия.
Ние сме Галактическата федерация на светлината.

Ченълинг на Грег Джайлс

Преводач: ЖанетаНяма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012