text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

събота, 16 юни 2012 г.

15.06.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 6/15/12 „Защо ние сме тук“

 


Тези думи, които споделяме с вас от време на време, са символични. Мислите и изразите, които споделяме с вас, не бива винаги да се приемат буквално, а ние виждаме много от вас да приемат твърде често думите ни твърде буквално. Как да дешифрирате дали нашите думи представляват метафора и сравнение, вие трябва да решите за себе си. Когато ви говорим, ние бихме желали да ви предадем известни мисли, известни идеи, известни концепции и известна информация. В зависимост от това, което искаме да ви предадем в дадения момент, се променя и начинът, по който може да отправим думи към вас.
Когато представяме определена и специфична информация относно наближаващо събитие или ви подсказваме как да подобрите вашата комуникация и изпълнението на вашите задачи, в тези случаи не бихме използвали метафори, тъй като тези случаи не биха били подходяща арена за такова използване на израз. Ако ние, например, искаме да споделим с вас нашите чувства и емоции относно конкретен субект, тогава би било по-подходящо да използваме артистични и поетични метафори. Виждате ли разликата, приятели мои? Виждате ли кога е подходящо за метафори и други артистични похвати на езика и кога се налага по-директното подхождане чрез използване на езика?
Надяваме се, че вие можете да разпознаете разликите и прилагането на това познание, докакто четете нашата редовна комуникация с вас. Забелязали сме, че, понякога някои от вас четат наши метафорични съобщения твърде буквално. Това може да предизвика известно объркване, което ние бихме желали да избегнем, за да продължим към събитията във вашето бъдеще. Не искаме никой от вас да бъде заблуден от метафорично изразяване, когато те просто са ви представени, за да ви позволят да схванете в по-голяма степен известни мисли и идеи, които искаме да споделим с вас. Моля, не бъркайте метафората с обещания или уверения за това какво ще преживеете или няма да преживеете, защото не това е нашето намерение.
Ние чувстваме, че вършим добра работа като ви представяме по-недвусмислен (по-прям) подход, когато става дума за събития над или под вашето ниво на осъзнаване във вашия свят. Ние ще направим най-доброто, на което сме способни, за да ви изясним кога говорим метафорично и кога дадено съобщение, което искаме да ви предадем, изисква по-директен и делови подход към езика и стила на комуникация.

Също така бихме искали тези от вас, четящи нашата комуникация, да отделят още малко време, ако е необходимо и да забавят съвсем малко, докато четат тези съобщения, и да помислят за какво ние казваме и какво се опитваме да ви предадем. Взели сме си бележка за в случай, когато някои от вас може би препускат през тези съобщения твърде бързо, за да схванат адекватно какво искаме да споделим с вас в конкретния ден.

Също така чувстваме, че има такива от вас, които пропускат цели пасажи от дадено съобщение и дори някои от вас, които четат само коментарите, които другите оставят относно съобщението, за да схванат идеята му. Това не е препоръчителен начин да научите какво имаме да споделим с вас в определен ден и ние бихме искали всички вие, които коментирате под нашите съобщения, поне да отделите известно време, за да прочетете съобщението, преди да споделяте вашите мисли.
Това е всичко, за което ви молим, и ви напомняме, че всички гледни точки се уважават и зачитат от нас винаги и ние ви казваме, независимо дали сте съгласни или не с нашата комуникация, да се чувствате свободни да се ангажирате в дискусиите, които следват тези съобщения. Всяко и всички мнения и гледни точки са важни за нас, защото ничия гледна точка или мнение не е по-истинско от другите и всички коментари, независимо негативни или позитивни, ни помагат в нашата мисия да обхванем по-пълно нивата на човешкото съзнание и разширение в днешно време.
Бихме искали да отделим момент да поговорим за това каква е нашата мисия тук, на тази планета в това време. Има много от вас, които са демонстрирали объркване по въпроса защо ние сме тук и биха искали да изясним сега каква е нашата цел тук и да разсеем някои неоснователни слухове, които чувстваме, че водят към объркване, подозрение, разсейване и дори опасения в света ви.

Ние, Галактическата Федерация на Светлината, сме тук по това време в служба на нашия Създател, който е и Вашият Създател, и който е Създателят на цялата тази вселена и всичко в нея. Нашият Създател ни възложи на нас, от по-високите сфери, да помогнем на вас, хората на планетата, която вие наричате Земя, в това ваше днешно време на велика промяна тук във вашия свят.
Това, което ви се дава, е възможност да приемете нашата помощ или да я откажете. Никой не е насилван да избере което и да е. Това е ваше право и ние ще уважим и почетем всеки избор, който направите. Когато казваме вие, ние имаме пред вид вас, хората на вашата планета като колективно цяло, като единство, защото наистина, по много смислен и важен начин вие сте едно цяло и това трябва да ви бъде изяснено, тъй като е важно всеки един от вас да разбере това.

What you are being given is an opportunity to accept our assistance or to decline it. No one is forcing you to choose either way. This is your right, and we will honor and respect either choice that you make. When we say you, we mean you, the people of your planet as one collective whole, as one entity, for indeed, in a very meaningful and important way you are one entity and this point needs to be made clear to you as it is important each and every one of you understands this.

Вие сте едно и като такова, каквото се случва тук, на вашата планета, се дължи на колективен избор, който сте направили. Въпреки, че има милиарди индивидуалности на тази планета, всеки от вас внася мислите и действията си в колективния ум на вашата планетарна структура. Колективната вибрация на енергията, въведена в тази планетарна структура решава за вас какви събития ще изживеете напред по пътя си.
Като такава, общата вибрационна честота на енергиите, които всеки от вас влага в колективното съзнание на вашия свят, постановява какво можем и какво не можем да правим за вас в дадения момент. Какво ние бихме искали да направим за вас е едно нещо, а какво вие ще ни разрешите да направим за вас е съвсем друго нещо. Това е много важна концепция, която всеки от вас трябва да разбере, и затова ви казваме, че споделянето на информация относно нашето присъствие тук, нашите честни и благородни намерения да ви подпомогнем и какви са вашите варианти сега, е толкова жизнено важно за вашето бъдеще и събитията, които ще преживеете.


Можете ли да разберете това? Виждате ли смисъл в това? Поради това ние ви предлагаме, на тези, които са се събудили и наистина разбират своите избори и варианти сега и които разбират кои сме ние и защо сме тук, да
споделите тази информация толкова нашироко, колкото ви е възможно.
Отново, вашата работа не е да се опитвате да убеждавате когото и да било за каквото и да било. Вашата работа е просто да предадете тази информация на онези, които имат желание да я приемат като истина и да действат съобразно тази информация по всякакъв начин, който смятат за подходящ. Това е вашата задача и това е всичко, което се изисква от вас в тази област. Моля, не се чувствайте длъжни да спечелвате когото и да било в наша полза, защото не това е задачата, с която сте натоварени.


От всеки един зависи да реши за себе си дали да приеме реалността, че ние сме тук, и да избере да вярва, че ние сме тук с любов и да служим на нашия Създател и на вас, нашите братя и сестри. Сега е времето, когато са достигнати достатъчни вибрации, когато е направен избор и подходящи събития, съответстващи на тази вибрационна честота, ще проектират себе си върху вашата бъдеща времева линия. Всеки един момент от всеки един ден е възможност за вас като колектив да изберете събитията, които желаете да преживеете заедно.
 Ние се надяваме, че днес ви изяснихме много добре това положение и ще продължим да наблюдаваме вашите социални мрежи онлайн (в интернет), за да събираме данни и да определим колко от вас напълно разбират тази важна концепция в това време. Благодарим ви за вашето време днес и ви казваме, че днешното съобщение не е метафорично, а е прямо и директно, защото това, което дискутирахме с вас днес, няма нужда от поетично изразяване.


Когато ви казваме, че всяка една мисъл и действие, които правите през деня си, се включва във вашето колективно съзнание, което избира бъдещите събития, които ще преживеете заедно, това е именно, каквото искаме да кажем. Ние желаем всички вие да избирате по-внимателно и мъдро вашите мисли през вашия ден, тъй като те имат по-голямо значение, отколкото може би разбирате в този момент, и ние искаме повече от вас да разберат напълно тази концепция. Благодарим ви за вашето време днес и очакваме с нетърпение да говорим с вас отново много скоро.

Ние сме Галактическа Федерация на Светлината.
Ченълинг на Грег Гайлс
 


Translator:DianaНяма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012