text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 17 юни 2012 г.

14.06.2012г.


Съединяване отново
Ние сме същества, които винаги имат предвид вашите най-добри интереси и ние не искаме никога да се случи нещо лошо на някого от вас. Това сме ние. Ние сме вашите семейства и вашите приятели от по-висшите реалности.  

Ние сме вашите водачи и вашите Ангели. Ние създаваме определени ситуации за постигане на резултати, които вие преди вашата сегашна инкарнация сте изразили, че искате да постигнете. Ние не сме чужди за никого от вас. Ние не сме “пришълци” в този смисъл на думата, който може да се помисли. Ние ме тук с вашето разрешение от нашия контакт с вас преди вашата сегашна инкарнация.
Всичко, което се случва сега по това време във вашия свят, вече е било обсъждано с всеки от вас преди да започнете сегашното си пътешествие, на което се намирате. Това не е изненада за вас, макар че поради липсващия спомен за фазите на планиране на тези събития тяхното проявяване изглежда носи изненада, мистерия и елементи на неизвестност.
В действителност тук не се случва нищо, което вие вече да не знаете,  да не разбирате напълно и да не сте планирали преди време. Това, което ние - вашите приятели и вашето семейство, които сме членове на Галактическата федерация на Светлината - искаме да направим днес, е да ви покажем или по-скоро да ви помогнем да си спомните за части от плана, за които смятаме, че сега е подходящото време да се реализират във вашия свят.
Нищо от това, което правим или в което участваме с вас, не е планирано или извършено бе вашето съгласие. Просто по този начин става това и не може да има друг начин. Има много от вас, които смятат, че ние сме чужди за вас, че ние сме различни от вас, че сме неканени гости или някакви натрапници, дошли да завоюват и вземат това, което притежавате. 
Това не е така и ние искаме само да ви припомним кои сме ние. Ние сме съществата, които идват от същите места, от които и вие сте дошли. Ние не идваме от места, от които вие не сте дошли. Разбирате ли това? Разбирате ли, че световете и реалностите, които наричаме наш дом, са световете и реалностите, които и вие наричате ваш дом?
Много от вас, при други обстоятелства, не наричат Земята свой дом, и много от нас също не наричат Земята свой дом. Това е общото между нас. Има същества, които наричат Земята свой дом, но и те също идват от места, които са същите места, от които ние произхождаме. Ние всички имаме еднакъв произход.

Много от вас вече разбират, че ние всички сме едно, и ние искаме повече от вас да разберат този фундаментален духовен принцип, защото всичко започва от него.
Не можем да прескочим към напреднали концепции на духовността, преди да разберем този основен закон, и ние искаме всички вие, като четете сега тези думи, да кажете с нас: “Ние всички сме едно”.
Когато чуете тези думи “Ние всички сме едно”, какво ви минава през ума? Мислите ли, че това е само поетичен израз, означаващ, че ние всички сме приятели или че всички ние играем за един и същи отбор, или че всички ние идваме от едно и също място?
Или това означава нещо друго за вас? Означава ли това за вас това, което тези думи наистина означават, че ние всички сме едно?
Ние всички сме едно, защото всички сме свързани.
Всяко едно нещо в тази вселена е свързано.
Няма различни сектори, части или страни.
Има само едно, Цялото, всичко което е.
Има само ние, има само нас, няма тях или те.

Надяваме се, че всеки от вас, четейки тези думи в този момент, разбира тази много основна и много важна концепция на нашето съществуване, защото това е истина.
Това е, с което е посята цялата тази тъкан на тази Вселена.

Ние всички сме свързани един с друг и с всеки обект, ние всички сме свързани с времевите линии на миналото, настоящето и бъдещето, и ние всички сме свързани с всеки ъгъл на тази Вселена, било то звезда, планета, астероид, комета или галактика, без значение колко е голяма или малка, ние всички сме свързани и ние сме едно.
Ние искаме да си спомните тези думи и да си ги кажете следващия път, когато чувствате, че започвате да се съмнявате в нас или във вас започнат да се пораждат подозрения, че ние - вашето семейство и вашите приятели – ние, които сме вие, сме тук с подли цели и нашият план е да ви измамим, да ви излъжем или да ви завладеем по някакъв начин.
“Ние всички сме едно” са думи, които бихме искали да си казвате винаги, когато тези сенки на страха започнат да пълзят във вас и да отслабват вашата светлина.
”Ние всички сме едно”. Това е, което бихме искали да отнесете със себе си от нашия днешен разговор.
Днес виждаме толкова много от вас, които гледат на нас като на чужди и сега е време това недоразумение да бъде отстранено веднъж завинаги.
Можете ли да ни помогнете тези слухове и недоразумения да бъдат разсеяни?

Можете ли да разпространите светлина там, където има сянка, във вашите онлайн социални мрежи, когато видите, че други започват да разпространяват дезинформация, която може да предизвика страх и паника?

Можете ли учтиво и с уважение да отговорите на техните предизвикани от страх коментари, че ние всички сме едно и че никой на тази планета няма да срещне никого, когото още не познава и който още не е част от цялото.

Разбира се, винаги ще има нови лица, които ще срещнете и с които ще станете приятели, и ние не казваме, че вие сте имали лични срещи с всяко отделно същество в тази вселена.


Ние казваме, че никога няма да срещнете някого, който вече не е част от вашия живот, защото ние всички сме свързани и животът на всяко същество в тази вселена оказва въздействие върху живота на всяко друго същество в тази вселена.
Така както всички на планетата, която наричате Земя, сте свързани, вашите животи са преплетени и това, което изпитва един, го изпитват всички. Същото важи за всяко същество в цялата Вселена. Това, което изпитва едно същество, всяко същество го изпитва по един или друг начин. Така чудесно е създадена тази вселена, за да прояви най-доброто от нас и да ни събере заедно като едно, като всичко, което вече сме и винаги сме били.

Сега ние всички сме свързани отново.
Ние всички изпитваме това, което изпитвате вие, и това е съединяването отново на всяко същество и на всеки обект, жив или не, в цялата тази вселена.
Вие можете да наречете славната мисия, на която всички ние служим, “Съединяване отново”, защото наистина не може да бъде казано по-блестящо ясно от това.
Готови ли сте за съединяването отново? Готови ли сте да се съедините отново с всяко нещо в тази вселена, с което вече сте свързани, но може би все още не сте си спомнили това? За мнозина от вас, сега е времето за това. За мнозина от вас, които правят този избор, сега е време за повторно съединяване.
Има и мнозина сред вас, които избират да не се съединят отново сега и ние почитаме и уважаваме техния избор да продължат своето пътуване в илюзията, че са отделени по някакъв начин от много други същества на места и във времена в цялата вселена. Това е тяхно право да продължат по пътя на илюзията на ниските измерения.
Тяхното пътуване също ще им донесе опитности, знания и мъдрост и отговори, които търсят, и нямаме право да ги притискаме или да ги теглим да вървят по стъпките на пътя, който ние сме избрали. Всички наши избори са свещени и всички наши избори са точно толкова валидни и трябва да бъдат точно толкова уважавани и почитани, колкото изборите на всеки друг.
Позволете на онези, които избират да останат в илюзията на разделението да продължат да пътешестват през реалността, която те избират сега. Ще дойде ден, когато те ще започнат да си спомнят и да приемат, че те не са отделени и никога не са били отделени от нищо друго в тази вселена. Ние ще сме там и ще ги чакаме с отворени обятия и отворени сърца, за да ги поздравим с добре дошли обратно, макар че в действителност те никога не са ни напускали.
Това пътешествие, на което всички ние се намираме, е само част от една илюзия, в която по някое време сме се съгласили да вярваме, че е наша истинска реалност, но зад цялата тази фасада и сцена е истината, че всички сме едно, винаги сме били едно и винаги ще сме едно, и е време за много от вас отново да разберете този духовен и научен закон.

Благодарим ви за времето, което щедро ни отделихте днес. Надяваме се, че мнозина от вас научиха нещо, или, да кажем, си спомниха нещо от нашия разговор с вас днес и ние ще се радваме много скоро отново да разговаряме с вас.
Ние сме Галактическата федерация на Светлината
Ченълинг на Грег Гайлс
Превод: Лусесита

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012