text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 12 юни 2012 г.

11.06.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 6/11/12 „Променяне на Бъдещата Посока“

 

Колко пъти сте си лягали вечер, мислейки си „Колко съм далеч от средата на моя живот?“ Ние бихме желали да видим повечето от вас да си лягат с мисълта „Колко съм близо до това да бъда отново млад, с тяло, младо като фунцкиониране, форма и външен вид?“ Това е видът нагласа на ума (мисленето), която бихме предпочели да видим у вас, защото по-позитивна нагласа ще ви донесе по-добри възможности да се радвате на живота си, отколкото негативни представи и възгледи.


Начинът ви на мислене е често начинът, по който се чувствате, а начинът, по който се чувствате, задава посоката за пътя, по който ще се движите занапред. Това е начинът, който работи тук, в тази вселена, където вашите мисли, чувства, емоции, мечти, перспективи и нагласи са част от бъдещето, което вие градите за себе си. Опитайте се винаги да помните това през деня, защото не само този ден, който живеете, а много дни в бъдеще, които ще ви донесат подобни преживявания, ако не се съобразявате и не промените бъдещата си посока чрез съзнателно й създаване и фокусиране върху по-позитивни, радостни и възнаграждаващи (отплащащи се) преживявания, които желаете за себе си.


Претърсете файловете си, които са съхранени в ума ви и в сърцето ви и изберете за себе си по-радостни и щастливи преживявания, за които да мислите, вместо да таите спомени за провали или неудовлетворение и преживявания, които не желаете да имате отново. Взели сме си бележка, че много от вас приютяват такова възмущение за някои от миналите ви преживявания и искаме да ви напомним, че всички тези преживявания са били с много добра цел и всички те са били създадени, за да ви позволят да станете опитните същества, които сте днес. Казваме ви, че, вместо да гледате назад към разочарованието и съжалението, мислете за това какви бихте били днес без тези преживявания. Бихте ли правили все още същите грешки днес, ако не бяхте научили от тези грешки и избори днес и утре и като продължавате напред в своето пътешествие.


Знаейки, че вие сте направили лоши избори в миналото и сте страдали от последствията на тези избори, вие сега сте свободни да продължите напред вашето пътешествие без тези препятствия, които ви се представят чрез вашия избор. Опитайте се да видите това като толкова освобождаващо, каквото то наистина е, че никой няма нужда да учи същите уроци два пъти, ако са се научили от този опит първия път и ако гледате назад със съжаление за някои избори, които сте направили, тогава, обични, сте научили този урок и няма нужда да го учите отново. Това би трябвало да е добрата вест за онези, които живеят в такива съжаления за предишните си избори и преживяванията, до които те са ви довели, защото вече знаете, че вече няма да направите същите тези избори.

Опитайте се да погледнете по този начин, в такава по-положителна светлина, защото давнето на подслон на съжаление само ще доведе до обстоятелства, които ще ви донесат още от емоциите, които вие излъчвате към вселената, като камъче, хвърлено в спокойно езеро. Вие ще получите преживявания, които ще ви дадат такава емоция, която вселената вярва, че вие искате да изпитате. Разбирате ли това? Това е много важно духовно и научно начало, което трябва добре да се разбере и осмисли изцяло и да се съхрани на преден план във вашето съзнание във всеки отделен момент на всеки един ден, тъй като тези моменти създават за вас вашите бъдещи преживявания, и е важно за вас да помните това и по-съзнателно да създавате преживяванията, които желаете да имате в живота си.


Гледайки назад, вие не сте имали толкова отирцателно преживяване, което да ви е унищожило, защото това е абсолютно невъзможно. Нищо не може да ви унищожи. Нищо не може да нанесе огромна повреда на съществото, което сте вие в действителност, и нито едно от вашите преживявания дори не се е приближило към това. В по-голямата картина на нещата тези преживявания, които сте чуствали, че са ви нужни за вашия растеж и за вашето разширяване като вечно духовно същество на светлината, са послужили само да ви направят по-силни и по-мъдри и онова, което вие получавате от това е много повече от това, което вие влагате или някога сте вложили в това.


Опитайте се винаги да помните това и да гледате на всяко преживяване, което сте имали, независимо колко негативно, разочароващо или лошо да ви изглежда сега, като на прекрасна възможност за вас да научите и да засилите духа си и волята си, защото това е, което тези минали преживявания наистина са направили. Те са ви помогнали да оформите и изваете мощно, мъдро и с дълбоко вътрешно познание вечно същество с огормна любов, състрадание и опитност и без тези минали преживявания, които може да ви се струват негативни, не бихте могли да бъдете съществата, които сте днес и да притежавате такова богатство от дарби и таланти.


Понякога може да си напомняте за това, като се питате „Кое е по-важно за мен? Да съм живял без тези преживявания, на които понякога гледам като на негативни, или да стана съществото, което вероятно бих могъл да стана, достигайки моя най-висок и най-истински потенциал?“ Попитайте се това следващия път, когато погледнете назад с разочарование или съжаление на някой преживян епизод и си отговорете честно на този въпрос. Ние чувстваме, че това би могло да бъде всичко, което ви е нужно, за да видите всичките си минали преживявания, без значение как са завършили, през по-ясни очи и по-положителна нагласа и това е ключът към създаването на преживявания за себе си, на които един ден ще погледнете назад с радост и нежност.


Благодаря ви много за вашето време днес. Ние се наслаждавахме на нашия разговор с вас и с нетърпение очакваме да говорим пак с вас скоро. Ние ви обичаме и винаги сме ви обичали, обични, в ума и в сърцата си, винаги.


Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.


Предадено чрез Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Diana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012