text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 30 май 2012 г.

28.05.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 5/28/12

 

Зони на свободна енергия:

Зоните на свободна енергия ще бъдат обозначени области, които са предоставени да снабдяват с чиста и свежа безплатна енергия онези в тези области, които желаят да участват в тези проекти. Това, което бихме желали да направим е да оставин настрана вашите средства на снабдяване на домакинствата ви с енергия и да инсталираме нова технология, която ще подобри ефективността и доставянето на чиста енергия в дома ви. Тези проекти ще бъдат изпълнени на общосветовно ниво и ще дойде време, когато всяко домакинство на вашата планета ще бъде обзаведено с този технологичен напредък, който ще доставя чиста енергия без разноски на абоната на тази услуга.

За да участвате в тази програма, молим тези, които имат желание, да направят известни промени в домакинствата си, за да предоставят имената си на наше разположение, или телепатично, или чрез коментари във вашите социални мрежи и ние ще въведем вашето име в нашата база данни, за да имаме пред вид това обзавеждане във вашия дом. Можете също така да оставите коментар под това послание в Facebook timeline @ https://www.facebook.com/greggiles2012)
Това, което тази технология налага, е изцяло нов начин да се впрегне на работа енергията от атмосферата, заобикаляща вашата планета. Тази област от вашата планета ви е известна под името стратосфера и именно там енергията е на разположение за този начин на използване чрез въвеждане в действие на устройство, инсталирано в дома или в зоната на живеене. Устройството ще вземе радиационната енергия, заобикаляща планетата ви. След това то ще изчисти тази енергия преди да тя да бъде използвана в уредите, ползващи енергия, отопление и осветление в дома ви. Това, което то няма да направи, е да задвижи автомобилите, влаковете, автобусите и самолетите, но ние имаме други средства да задвижим тези системи за транспортиране, които сега са важни за вашия свят.

Ние бихме искали да започнем прилагането на тези енергийни устройства в домовете на тези, които желаят да участват в нашите начални програми, за да представим тази технология на вашия свят. Ние ще наблюдаваме обществено-достъпните области на вашите социални мрежи в интернет, за да видим вашите отговори на това предложение. Надяваме се да видим голям брой от вас, желаещи да участват в тази програма, както имаме чувството, че голям брой от вас използващи тази технология ще подейства като разчупване на ледовете за много други наши проекти и за благото на толкова много.

Бихме искали да започнем използването на тези енергийни устройства в следващите месеци, не по-късно от септември, въпреки, че винаги помним, че времевите линии (сроковете) са променливи и непредвидими промени в разписанието се случват по мириади причини и усложнения, свързани с вашия престъпен кабал. Те, разбира се, няма да бъдат очаровани да открият, че ние напредваме с разпространението на тези безплатни енергийни устройства. Това е един от оглемите върпоси, които те обсъждат сега помежду си, тъй като предчувстват, че това е голям удар по силата им. Ние се наслаждаваме на възможността да премахнем толкова много от тяхната открадната мощ и да нанесем удар по тяхната незаконна и неконституционна империя. Тези фракции от вашите престъпни организации ще започнат да виждат разрушаването на тяхната силова структура веднага след въвеждането в употреба на тези безплатни енергийни устройства, тъй като натрупването на енергия и освобождаването й срещу заплащане като продажба на вас, хората, които сте напълнили джобовете на много от членовете на престъпния кабал с богатства.

Чрез връщането ви към чиста енергия, вие си връщате правото да същещствувате на вашата планета без да ви се налага да плащате на някого наем, данък или налог по какъвто и да е начин. Това е една от нашите главни цели тук, във вашия свят и ние, Галактическата Федерация на Светлината, няма да си тръгнем, докато вие, нашите братя и сестри на Земята, бъдете освободени от тираничното управление на тези тъмни господари. Освобождаването ви от робията на тежкото данъчно облагане и изнудване (ограбване) за енергия, която лесно може да бъде доставена на всяко живо същество на планетата абсолютно безплатно, е задача, която ни сме отдадени да изпълним и, както виждаме това е главна повратна точка за този, който разпределя властта във вашия свят. Ние искаме да върнем силата на вас, хората, и да установим известни правила и насоки, за да подсигурим, че хората винаги занапред ще бъдатна власт тук, преди да си заминем, за да помагаме на друг свят да се осовободи от ограниченията, които сега ги объврзват към живот в робство, жертви и ограничена свобода, права и права на изява.

Нашата работа тук не е почти завършена, тъй като има голямо количество работа да бъде извършена от нас, както и от вас. Помогнете ни да ви помогнем да направим тези промени във вашето общество като разпространите тази информация колкото можете по-широко. Не позволявайте насмешката (подхилването) и препирните на онези, които още не са видели по-голямата картина да ви обезсърчават по никакъв начин в задачата ви да бъдете извор на инофрмация за тези нови идеи и концепции. Както ви уведомихме, вие ще бъдете като пионери на вашия нов свят, защото в следващите дни всички ще видят, че това, което говорите днес, се прокрадва в бъдещето на всеки, който нарича тази чудесна планета свой дом.

Каква радост ще бъде за вас и вашите семейства, които могат да включат светлината или някой уред да задвижат вашата технология с нашата технология, която ще бъдем много щастливи да сподлеим с нашите приятели. Ние виждаме споделянето на тази технология като мост между нашите две цивилизации, вашата на Земята и нашата от звездите. Чувствате ли вече каква възможност ще бъде за васда бъдете в състояние да скъсате вашите договори с тези, които сега доставят до домовете ви електричество, отополение, пропан и газ? Виждате ли вече колко много от вашето заработено с тежък труд богатство можете да запазите за по-добра употреба за вас и семействата ви? Ние сме възхитени да ви направим този първи подарък на технологията и с нетърпение очакваме да видим много от вашите имена, дадени ни или телепатически, или публикувани във форуми във вашите социални мрежи. Ние имам сътрудници (служители), готови да започнат наблюдението тези сайтове в интернет за вашата реакция на нашето предложение да ви снабдим с тези нови безплатни енергийни устройства, които могат да бъдат и ще бъдат лесно инсталирани в домовете ви.

Как рези устройства ще ви бъдат представени от нас е въпрос, който ние ще разкрием към по-късна дата, когато сме по-спокойни относно положението на вашия криминален кабал и техните много слуги. Засега те още бродят свободно във вашия свят, но това ще се промени и ще се промени завинаги. Ние виждаме тези арести на личностите като много важна стъпка за вашия свят и вашите хора и подтикваме в този момент вашите членове на екипите, предприемащи тази огромна задача да усилят техните усилия да направят това събитие реалност. Отново, ние бихме искали да стане ясно, че оставаме напълно подготвени, поддържаме ви в защита от онези от вашия свят военни, които може да изберат да се опитат да попречат по някакъв начин на тези процедури.

Както казахме, ние ще направим всичко, което можем да осигурим вашите усилия да вървят необезпокоявано от никкави военни или фракции, все още верни на вашите прстъпни организации. Това е, което ние ще направим за вас, но ние не можем да направим тези арести вместо вас, тъй като това е вашия свят и вие трябва да си го вземете от тези, които са ви го откраднали. Това е начинът, по който трябва да стане и ние се надяваме, че хората от вашия свят могат д аразберат това и да видят защо е толкова важно за вас вие самите да си вземета правата на сувереност и вашето право да живеете в свят, свободен от онези, които разбират само концепциите на повече власт, повече пари, повече контрол и повече страдание и изпитания за онези, които те си мислят, че притежават, както много други имущества. 
Ние сме тук да ви подпомогнем да се освободите от техните окови, но ние не можем и няма да направим всичко вместо вас. Ние ще направим всикчо, което можем, за да ви подпомогнем да направит тези промени тук и ние очаквамае вашите стъпки или вашето искане за по-нататъшно разузнаване от нас, което ще ви помогне в тази задача. Ние очакваме ответ от вас, нашите братя и сестрина предната линия и ние ви желааем  всичко най-добро във вашите усилия  да възстановите  на хората от вашата планета тяхното суверено право на свобода, което им е било отнето от онези индивиди.

Ние желаем да видим действие от вас скоро, защото има много програми и проекти, които желаем да започнем да въвеждаме в изпълнение във вашия свят, което ще донесе облаги на всички вас на толкова много нива, че няма да можете да разпознаете вашият настоящ живот от новия на свобода от жертвите, които сега с анеобходим компонент за вашето оцлеяване. Вашите хора ще направят огромен скок от живот, основан предимно на нуждата от оцеляване, към живот , основан на вътрешно желание да се изразят артистично (художествено), съзидателно и академично и да споделят всички техни дарове (способности, таканти), които те създават с другите във вашия свят безплатнп. Това е възможно за вашия свят и то само чака да го вземете.

Изберете сега начинът, по който искате да напуснете това време.  Изберете начина, по който искате да излезете от реалносттам окято познавате като ваша единствена възможност. Съществуват други варианти за вас, които ще ви позволят да преживеете повече свободи и повече луксове, отколкото сега преживявате тук. Има много врати, които могат да и ще се отворят за вас, ако почукате и те ще ви заведат в коридори, които водят към ново съществуване, нова реалност отвъд настоящите ограничения на 3-измерната конструкция на ума и материята.
Тези врати винаги ги е имало и са били отворени за вас. Винаги са съществували средства за вас за изход, който повече не служи на вас и на вашата по-висша цел в тази вселена.  Вие, като суверени души на пътешествие на избора, никога не сте били обвързани с никоя реалност, която не сте поискали да преживеете. Този закон важи за вас и вашата реалност днес точно, както и през всеки друг период от съществуването ви. Ние искаме да ви предоставим възможността да зилезете от тази реалност в съответствие с вашите собствени срокове и според вашето времево разписание, което вие сте си определили да прекарате тук.
Не всеки ще избере да напусне тази парадигма. Не всеки готов за свободите, които чакат зад тази илюзия, Не всеки е научил уроците, които би могъл чрез тази настройка и не всеки е преживял всичко, което е поискал тук, във физическото. Помнете това и помнете, че няма правилен и неправилен избор, защото всикчо е лично предпочитание и никой няма право да принуждава никого да предпочита едно или друго, както и никой от нас не знае по-добре от какво се нуждае някой или какво желае да преживее, всеки знае за себе си.
Как едно същество избира да напусне също е въпрос на личн опредпочитание. Някой може д аизбере да напусне чрез преживяване на смърт. Това е добре, тъй като за мнозина този начин за излизане ще ги заведе до по-високи измерения и към новите опитности, които те търсят. За други този метод на излизане не е подходящт и те избират алтернативни средства за зилизане от тази реалност и да започнат начисто зад ограниченията й. За тези души възнесението в тяло е методът, който те искат да приложат като срество да отидат в по-високи сфери на тази вселена. Защото тези души са направили избор, че не желаят да преживяват смърт и прераждане, а са пожелали непрекъсната инкарнация без спирания и започвания, които да пречат на стабилния и красив поток на тяхното пътешествие. 

Всичко е въпрос на личен вкус и предпочитание и ние ви казваме да позволите на всикчи други, без значение колко близки са ви, да не бързат и да решат за себе си как желаят да продължи тяхното пътешествие, помнейки винаги, че тяхното пътуване наистина ще продължи, просто начинът, по който те ще го продължат, може да се различава от вашия. Ако можете да направите това,  вие ще направите на вашите близки огромна услуга, тъй като всеки от нас се нуждае да намери точно онова, което трепти в неговите най-съкровени чувства и кара сърцата ни да пеят в хармония.

Ние сме Галактическа Федерация на Светлината. 
Предадено чрез Грег Гайлс.



Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Diana
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012