text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 27 май 2012 г.

26.05.2012

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 5/26/12Има високоскоростна железопътна система, която е построена с тежък физически труд и непосилни данъци от работните ви заплати, тя свързва много големи градове и пристанищата по целия ви свят. Тази високоскоростна система на транспорта е проектирана и построена за удоволствието и лукса на тези от вашия свят, които го наричат свой собствен. Тя не е била построена да бъде използвана от хората на вашия свят, които са платили за нея със своя труд и пари, но е взета от тях чрез данъчно облагане и други средства, за да ги лиши от богатството им.


Тази система свързва богатите, известните и знаменитостите, които са почти навсякъде и желаят да пътуват. Тази железопътна система се движи с високи скорости, достигащи 6 или 7 мах, дори някои части на системата достигат скорости от 8 или 9 мах. (Мах 9 е 9 пъти скоростта на звука, или 6 912 мили в час.) Това е невероятно голяма скорост, в сравнение с темпото на охлюв, с което на вас обикновените хора, ви е разрешено да пътувате, за разлика от тези които се показват на кадри във вашия свят.


Опитваме се да променим всичко това за вас, но вие сте хората, които трябва да извисите глас за себе си. Дайте ни своите знаци и сигнали, че сега сте готови да вземете света обратно от тези алчни мъже и жени, които дълго време са продължавали да ви притискат, докато самите те живеят в лукс, охолство, богатство и здраве, а вие се трудите през целия си живот в робия, изпомпвайки парите ви, които те изливат в бездънните си джобове. Не се ли уморихте от всичко това? Не достигнахте ли в точката, където всичко което искате да направите, е да крещите " Стига вече, искам това което е мое, всичко, което е наше, а не на шепа много богати и много алчни същества." Ако ви е писнало вече, и сте готови за промяна, кажете: "Аз съм готов за промяна", и ние ще чуем думите ви, тъй като те ще изкънтят силно и ясно като "силен залп" из цялата вселена.


Помогнете ни, за да ви помогнем да направите тези промени, както продължавате да поставяте тези железопътни линии, позволявайки свободното движение на новите идеи и концепции, и ще достигнете станциите, които са пълни с ваши хора от целия свят, който е ваш. За вас, нашите Служители на Светлината и на всеки който желае да участва в нашите програми, за възхода на вашия свят, където да заемете достойно своето място, това е вашата задача в този момент да предоставяте тази информация на всички граждани на тази планета, които са готови и желаят да научат повече за това, какво се случва днес и какви са техните възможности. Ще направите ли това за нас и за себе си? Ще споделяте ли тази информация и всяка друга с подобно съдържание, които се отнасят до начина, по който вие, хората на Земята, сте били репресирани и държани като заложници в затвор на времевата рамка, към която не принадлежите?


Полагащото ви се място, към което принадлежите, е извън пределите на мястото, където в момента се намирате. Вие бяхте тласнати назад и ви попречиха да напредвате технологично и научно в това ваше пътуване. Вие бяхте поставени в позиция, където ви задържаха във вашия напредък чрез средствата за изнудване, заплахи, юридически маневри и черни проекти, били сте лишени от собствените си права на изобретателност и находчивост. Самият размер на иновациите и технологичните нововъведения, които са били заключени и скрити далеч от вас, е поразителен и ще разбие вярата в системата на много от вашия свят, когато дойде денят и тези трезори, най-накрая бъдат разпечатани и отворени за всички вас, лично ще станете свидетели какво са ви забранявали толкова дълго време.


Много от подаръците, които ще ви бъдат предложени по пътя на технологичния напредък, дори няма да дойдат от нас, от Галактическата Федерация на Светлината. Те ще дойдат от вашите хора, които със своя интелект, находчивост и търсене на истината за по-добър начин на живот, са създали тези машини, технологии и теории, но на тях никога не им е било позволено да го споделят с някой друг. Някои от тези гениални мъже и жени са били лишени от свобода, с цел да им затворят устата и да потулят техните проекти. Някои от тях са били екзекутирани от вашата  клика, в чиито дневен ред е полагана клетва да продължават да хвърлят в затвора хората на вашата планета. Узнавайки това, ще разберете защо вашия свят е в състояние на толкова голяма дисфункция, упадък, смут и замърсяване.


Ние желаем всичко това да се промени, като ви подпомагаме да направите тези промени за себе си. Ние искаме да ви бъде ясно, че ние никога няма да дойдем в един свят за да променяме нещата от начина, по който те са и винаги ще бъдат. Ние само предлагаме помощ на световете. Ние не идваме в светове, за да поемем и да променим нещата по начина, по който смятаме, че трябва или може да бъдат. Разбирате ли тази разлика? Това, което правим ние е важно, да четем думите написани от вас, чието съдържание публикувате публично във вашите социални мрежи и ние  виждаме съответно броя на мненията, които потвърждават че сте сигурни, че ние от Галактическата Федерация на Светлината, сме тук за да променим нещата за вас. Това не е така. Ние сме тук, за да ви дадем възможност на вас, хората от вашата планета, да превърнете в реалност това, което ясно решите да изпитате в този момент.


Ние ви представяме начините, за да известите на нас своя избор. Как стават тези избори известни за нас, това е главно чрез вашите онлайн общности, но също и чрез мисловните модели на колективно съзнание. Това са два метода, които имат своеобразна тежест в процеса на вземане на решения и както Вие изберете, така ще продължите вашето колективно пътуване. По този начин ние ще можем адекватно да преценим начина, по който вие колективно виждате вашия свят, как изобщо искате да го промените. Това е важна стъпка, тъй като ние нямаме право да променяме вашия опит по никакъв начин, ако вие сами не го изберете. (Моля, имайте предвид, ние не четем вашите индивидуални мисловни процеси без вашето предварително съгласие, и винаги почитаме правото ви на лична неприкосновеност и личен живот.)


С промените които имаме за вас, ние чувстваме, че вашия свят ще успее до голяма степен, като същевременно ще се подобри живота на всички в него.Всичко зависи от вас, независимо дали сте избрали да се съгласите, и дали това са промени, които желаете за себе си. Ние ще научим вашите желания, като събираме данни за това, всеки изминал ден. За да сме в състояние да съставим тези данни, ние трябва да въведем тези нови концепции, идеи и технологии от колективното съзнание на вашето мислене. Ние постигаме това преди всичко чрез съобщенията, изпратени чрез нашите канали. Ето защо, много от вас са чели доста от нашите описания на това какъв може да бъде вашия живот и вашия свят. Ние оцветихме тази картина, за да ви дадем една алтернативна реалност, да я разгледате и да решите за себе си, дали това ви привлича.


Ето това правим ние, като споделяме по своите канали прекрасни примери за това какъв може да бъде светът през следващите дни. А това, което не правим, е да ви обещаваме, че точно това е, което ще имате. Ще имате само това, което вие колективно изберете. Разбирате ли това? Разбирате ли, че когато говорим за един красив свят, екологично чист, свят на абсолютна тишина, спокойствие, хармония и баланс, ние не ви обещаваме, че точно това е, което ще получите? Ние ви даваме възможност да изберете, дали това е, което искате за себе си. Надяваме се, че сте  наясно по този въпрос, тъй като ние не искаме някои от вас да вярват, че сме ви дали обещание, тъй като ние не сме.


Ние Ви уверяваме, че ще направим всичко, което можем за да доведем до вас опита, който желаете за себе си. Това е, което ние ще направим за вас, и ние ценим тази възможност да ви служим по този начин, наши братя и сестри. Мотивация за нашите усилия е любовта. Любов към вас, любов към нашия Създател, любов към всяко живо същество в цялата наша вселена. Ние нямаме никакви скрити мотиви и подбуди. Любовта е нашата мотивация, и тя е единствената мотивация за нас, от Галактическата Федерация на Светлината, когато ще трябва да продължим нашето пътува
 не през тази вселена, която наричаме свой дом, в услуга на всички хора и всички светове, нашите братя и сестри. Вие, хората на Земята, сте наши братя и сестри, и вие сте поредната ни спирка от безкрайната ни задача да предлагаме на световете даровете на мира, хармонията и просперитета, които носим.


Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.
Предадено от Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012