text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 23 май 2012 г.

22.05.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 22.05.12С наша помощ и нашата подкрепа може да се направи толкова много за този свят и за хората му. Вече няма нужда никой на вашата планета да страда в прегръдката на липсата и недостига. Ние имаме средствата и технологиите, за да позволим на всяка душа, въплътена във вашия свят днес, да процъфтява преди всичко, нещо за което са мечтали мнозина от вас през всичките си превъплъщения, във физическо съществуване. Няма нищо, което да не можем да осъществим, и да помогнем на света да достигне нови висоти на вашата цивилизация, след като веднъж сте заявили достигането на новата цел.


Днес тук, във вашия свят има план който се разгръща. Този план беше внимателно изложен, от много умове на висшите сфери в продължение на много еони. Този план не е съшит с бели конци от различни части и предложения на разни народи в различни етапи от цялостната дейност. Не, напротив, този план е плътно изтъкан синтез, от идеи и концепции на много велики умове от много високо установени цивилизации, които съществуват и които процъфтяват в цялата тази вселена. Не е останал камък необърнат, и не е имало нито една област на тази операция, която да не е била щателно проучвана и внимателно планирана, за да се постигне изумителната промяна на вашите хора и вашата планета.


Ние идваме с много ценни подаръци за вас, които ще променят средствата с които в момента оцелявате и начина, по който в момента се забавлявате във форма на отдих, включително музикалното и художественото ви изразяване. Като част от многото промени, ще получите подобрения в транспортните системи, в системите за премахване на отпадъците, вашите библиотечни системи, и вашите океански системи, което ще доведе до пренасочване на някои водни артерии, които могат да причинят бъдещи проблеми за вашия свят.


Тези промени са големи и са много, но те не са нещо, с което ние не можем да се справим или не сме изпълнявали много пъти преди. Нашето командване се състои от много високо квалифицирани и опитни служители, и няма нито една област и нито едно усилие, с което да се ангажираме, и да не са се справили напълно нашите компетентни работни екипи, които са специализирани в конкретни области на науката, земеделието, геологията, психологията, здравето, и ресурсното богатство. Очакваме с нетърпение да споделим с Вас нашият огромен и богат опит в тези области, както и в много други. Изучаваме вашия свят от дълго време и го разбираме толкова добре, колкото дори някои от вашите учени в конкретни области не го разбират, какво е необходимо да се направи, какви промени трябва да се направят и как точно да се отнесем към тези промени и да ги изпълним, за да премине успешно промяната на всичките различни системи, които днес са вътрешната механиката на вашето общество.


Позволете ни да ви помогнем с множеството промени, които сме планирали и са предвидени да се приложат на определени интервали от време, през този период на вашата история. Подкрепете ни, да ви помогнем да направите тези промени, като ни позволите да се чувстваме добре дошли, както при посещение на членове на семейството, които са добре дошли в дома на своите роднини при специални случаи, защото ние наистина сме вашето семейство, и сме дошли тук, за да Ви посетим за краткото време на Обновлението, преди да продължим, за да посетим и други членове на нашето разширено семейство, които също са в период на Обновление. Това е работата която ние, Галактическата Федерация на Светлината извършваме. Ние използваме технология, която ни позволява да  се движим през цялата необятност на галактиките, които осветяват така красиво нашата Вселена. Ние се спираме в светове, където смятаме, че са готови да ни посрещат нашите братя и сестри, и ни позволяват да им помогнем да направят многото промени, които ще доведат техните общества до по-високо ниво на ефективност, безопасност, здраве, благоденствие и наслада за всяко същество, което нарича тази планета свой дом.


Винаги сме правили това, в продължение на милиони земни години. Ние не сме начинаещи в тази област. Някои от нашите всеотдайни членове на екипажа и офицери с висок ранг, участват в тези мисии и носят на световете, мир и любов и по-висш начин на живот, още от формирането на нашата организация преди милиони години. Някои от вас днес, са въплътени на Земята от кораба, членове на нашата организация, приели човешко физическо тяло, и са били членове на нашата организация стотици хиляди, дори повече от един милион години. Имайки предвид това, ще се  съгласите ли, че вие и вашата планета сте в много подходяща компания, която ви помага да направите необходимите промени във вашия свят, за да се повиши нивото ви на живот?


Нямаме нищо друго в предвид, освен нашите най-добри намерения. Нищо друго в предвид, освен най-добрия интерес за всеки и за всяко същество във цялата тази вселена. Ние имаме право да изберем областите на нашите усилия, което ни носи радост и щастие и ни позволява да изпитаме нови и вълнуващи приключения. Ние направихме нашия избор и избрахме да използваме нашите подаръци от нашия Създател, който ни е създал, и да ги използваме, за да пътуваме из необятността на вселената и световете, където се намират подаръците, с които ние сме били така благословени.


Ако пред вас днес имахте да направите този избор, дали да можете да пътувате на воля из цялата вселена в относително кратък период от време, какво щяхте да решите да направите? Бихте ли избрали да грабите и да прониквате в обществени структури за вашите собствени алчни цели, да пълните джобовете си със златото на другите? Бихте ли желали да търсите и унищожавате всички прекрасни чудеса, които те са проектирали и изградили със собствените си ръце, и с потта на техния непосилен труд? Бихте ли изгорили всички красиви произведения на литературата, подредени по рафтовете на техните прекрасни библиотеки? Бихте ли да унищожили всички музикални творби, които те са сътворили, за да споделят с другите? Бихте ли се стремили да навредите на семейства, които вече са преживели много трудности, борби и болки? Бихте ли увеличили тяхното нещастие, като нанасяте вреда на тях и техните близки, и всичко това, в името на завоеванието? Или бихте направили същия избор, който и ние направихме, да пътуваме из всяко кътче на тази вселена, пренасяйки в световете всички подаръци, които сме получили,  за да ги споделим с всеки, който имаме честта и радостта да ни посрещне?


Моля, да отделите малко време и да помислите по този въпрос, а след това да си зададете въпроса, защо Галактическата Федерация на Светлината е тук днес във вашия свят и желае да се опознаем. Това е всичко, което трябваше да споделя с вас днес, но ние имаме много повече да споделяме с вас през следващите дни. Ние ви обичаме, наши братя и сестри от човешкия род.


Ние сме от Галактическата Федерация на Светлината.


Предадено чрез Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator:Svetlana

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012