text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 18 май 2012 г.

17.05.0212

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 5/17/12


Забелязали ли сте, че определена истина се носи в тези съобщения? Тези съобщения са изпратени до вас от по-висок интелект, да ви помогнат за по-доброто ръководство на преходите, които вие като индивиди и като народ преживявате и ще продължите да изживявате докато отминат следващите дни и месеци. Има много средства, които могат да ви бъдат от помощ в този момент, и тези съобщения са само едно от тях. Да използвате всички средства, под ваш контрол е препоръчително, тъй като това не е единственото средство, което ще ви е необходимо да ползвате,  понеже вие ще добиете много от това, което ви предлага този опит. Съветваме ви да направите преглед на инструментите, които притежавате и съзнателно да обърнете внимание на тях, тъй като всеки е важен само за следващия, за да улесни и подпомогне по-добре тези промени за вас и за обществото като цяло.

Могат да възникнат усложнения в резултат на неподготвеността на много хора от вашия свят и ние искаме, чрез разпространението на тези съобщения и други подобни на тях, да ви помогнем, като подготвяме много добре всичко, което ще прочетете и думите които споделяме по своите канали, за да ги вземете под внимание. Това е единственият начин, по който можем да комуникираме с вас в този момент. Често телепатията е възможност за общуване тук във висшите сфери на тази вселена. Много от вас в този момент се учат и използват телепатичната комуникация за първи път и доста от тях преживяват трудни моменти в общуването по този начин. Това е съвсем нормално и очаквано, тъй като телепатията е изкуство и умение, което трябва да се практикува преди да се достигне всяко ниво на компетентност.


Ние не очакваме някой от вас, изведнъж да започне с опита си да общува телепатично и да е в състояние лесно да разпознава получените по този начин ясни и точни послания. Вместо това желанието ни е, да пристъпваме бавно към Вас, като изпращаме кратки съобщения в ранните етапи, и да се научите, като получите точно тези малки парчета от информация, да разбирате кой е този, който ви изпраща тези съобщения. Това е етап от тази операция, с която ние сме заети в момента с доста от вас, и ние ще продължаваме да тестваме в тази област с вас през следващите седмици и месеци, да ви запознаем по-добре с изпращането и получаването на телепатични съобщения от по-висшите реалности .


Ние ви молим да "слушате" за нашите послания до вас по време на сънно състояние и дори, когато сте напълно будни. Нашите послания ще бъдат едва доловими, и ще бъдат кратки. Нашите послания могат най-добре се възприемат като една мисъл или идея, която сякаш не идва от собствения ви ум. Мислете за тези съобщения, като за някой, който ви познава, и като минавате край него на улицата в града, той нежно нашепва вашето име за да ви поздрави. Това би било една подходяща нагласа, в случай че започнете да се учите да разпознавате добре, кога е изпратено  до вас телепатично съобщение. След като сте получили няколко съобщения по този начин, вие ще започнете по-добре да приемате всяко следващо съобщение, което се изпраща към вас. Както казахме, това е умение, което изисква известна практика и известен опит, но като всяко умение, за да постигнете напредък в него, трябва да се учите, и да се усъвършенствате малко по малко, да полагате достатъчно усилия за новото умение.


Няма нищо, което човешко същество да не може да постигне. Вие сте едно невероятно сложно и интелигентно същество, и всеки един от вас е много по-способен, талантлив и интелигентен, отколкото много от вас, вярват че са. Когато казваме това, придаваме значение на всяка дума от него, защото от нашата гледна точка виждаме много по-пълно и ясно нещата, по-добре отколкото вие можете да се видите в момента. Ние в по голяма степен разбираме, на какво сте способни, тъй като видяхме какво можете да постигнете от първа ръка, и ние искаме да ви кажем, че няма абсолютно нищо, което едно човешко същество, не може да направи.


Докато продължавате да порите вълните по вашето пътуване в съществуването, ще натрупате нови и по-големи умения, като позволите на течението да ви води към нови преживявания и обучения, които са предназначени да ви учат и да придобивате нови умения и опит, които са ви необходими, за да ги усъвършенствате и да ги добавите към все по разширяващия ви се арсенал. Телепатичната комуникация е само едно от новите умения, на които ще се научите, и ако положите достатъчно усилия, ще станете един ден майстор и ще бъдете в състояние да я използвате в  целия и потенциал. Списъкът на уменията, които сте придобили и сте научили да владеете е дълъг, и някои от тях са изисквали голямо усилие от ваша страна. Телепатията е следващото умение, което ще усвоите, и не след дълго тя ще бъде следващия инструмент на колана ви, и ще я ползвате, като продължите да учите други умения, за които все още не знаете.


Ето какво можете да постигнете чрез дарбата на телепатичната комуникация, това е средство да бъдете свързани с вашите приятели, вашето семейство, с колегите си, вашите водачи, както и с всички в цялата тази вселена. Да бъдете свързани с други хора и да поддържате връзка, е като нишка, изтъкана през цялата вселена, тъй като тази вселена е един сложно изтъкан шедьовър, който се поддържа съвместно чрез силната връзка на всяко същество и всеки предмет в него. От това как сме свързани, отчасти се дължи и на тази телепатична връзка, и затова е толкова важно за вас и е по-добре в този момент да започнете да изучавате това умение за да го прилагате във всеки ден от вашето съществуване.


Колкото повече се използва това умение, толкова по-вече се засилва връзката с останалата част от вселената и толкова по-здраво расте тази вселена. Това е нашата цел, да се засили тази великолепна наша вселена чрез укрепване на нашата свързаност между всяко живо същество в цялата вселена от край до край, от звезда до звезда, и през всяка галактика. Когато всяко чувстващо същество, което нарича тази вселена свой дом е свързано, нашата вселена ще бъде напълно завършена, и това е нашата мисия, да видим тази вселена достигнала славното състояние на завършеност и съвършенство, както Създателя, нашия Създател, го е замислил от самото и раждане.


Помогнете ни в нашата обща мисия, тъй като това е мисия, зачената с любовта на нашия Създател, и един към друг. Помогнете ни да продължаваме да се свързваме с всеки в тази вселена, позволете ни и на нас, да се свържем отново с вас, нашите братя и сестри на нашето велико универсално семейство. Това възстановяване на връзката вече е започнало за много от вас, и вече виждаме как укрепват нашите връзки и с това укрепва и нашата Вселена. Това значително ни удовлетворява, и ние с нетърпение очакваме да продължим да закрепваме отново връзка с всеки  един от вас, който желае да се свърже с нас и да стане част от нашата мисия, да се свържем с всяка част от тази великолепна вселена.


Ние сме от Галактическата Федерация на Светлината.

Чрез Грег Гайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Translator: Светлана

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012