text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 18 май 2012 г.

16.05.2012

Съобщение от командата на Ащар 16.05.12Част от тази вселена е в занемарено състояние и колапс и няма да издържи дори на още едно преминаване през целия космос. И тук идваме ние, командата на Ащар. Ние идентифицираме тези проблеми и слабите звена във веригата, която е постоянно свързана с Основната вселена, и ние използваме нашите дарби за да подпомагаме тези светове да се възстановят и да поправим щетите, което са им били нанесени. Вашата планета е една от тези планети, която е в състояние на голяма разруха, и това състояние трябва да бъде коригирано, ако вашите хора желаят да я  наричат дом за още един цикъл в тази вселена.

На всеки народ в тази вселена е дадена една планета, която да може да нарече свой дом. Задължение на всеки народ, е да се грижи за своя дом, да го поддържа чист, невредим, за да работи и функционира по начина, по който е проектиран и начина, по който е създаден, за да се грижи за израстването на своя народ . Това е много деликатно отдаване и приемане, където не може единия да отнеме твърде много от другия, когато трябва да се поддържа хармоничен баланс. Тук, във вашия свят в този период от вашата история, единия отнема прекалено много от другия, и
 ако не се коригира този дисбаланс, вашата планета вече няма да бъде в състояние да поддържа своята орбита през галактиката. Това е начина, по който е проектирана тази вселена, и тя е проектирана така, че да научи жителите на планетата, как правилно и безопасно да запазят своята майка планета, така както и за последствията, когато решат да я изоставят в разпад от липса на грижи и злоупотреби.

Тук във вашия свят, днес имате сериозен проблем. Има някои сред вас, които в момента са на власт, и са били от доста време, които не се грижат нито за миг, за майката планета или за вас. Те се грижат само за себе си и обслужват своите алчни желания за по-несметни богатства и жажда за абсолютна власт. Тези хора трябва да бъдат отстранени от техните места във властта и администрацията, за да се даде възможност да заемат своето място тези, които желаят най-доброто в интерес на вашата майка планета и ще направят всичко, което е по силите им, да я видят преуспяваща и я доведат до състояние на екологично равновесие.


Ние сме тук, за да помогнем на онези от вашия свят, които са квалифицирани и са си спечелили правото да поемат юздите на лидерството. Ние сме тук и предлагаме нашата помощ, за да премахнете най-скоро тези бивши властни брокери на вашия свят, и ние правим това с повелята на Божествената енергия, която по същия начин както е създала вас, така и нас е сътворила. Ние не сме тук по наше собствено решение и по наша инициатива, а сме тук, в служба на нашия Създател и в услуга на Вас, нашите братя и сестри от човешкия род, и на вашата планета, живо, дишащо, съзнателно същество, което ние назоваваме Гея.


Дали колективно сте съгласни или не, да приемете нашата помощ и да ни предоставите правата на вашия кораб, който се ръководи лошо и поема големи количества вода, това е въпрос, който ще решите сами, тъй като ние не можем да ви тласкаме да приемете нашата помощ. Последиците от вашия избор, ако не приемете нашата помощ, ще видите при влошаването на магнитните и тектонични структури около и в рамките на вашата земя. Ние имаме знанията, опита и уредите, за да се справим с това, да възстановим вашата планета до първоначалното и състояние на девст веност. Ние имаме възможността да премахнем всички от тъмната ви клика, които до ден днешен, унищожават вашият свят и поробват целия човешки род.


Ако повече от вас, нашите братя и сестри, могат да видят и разберат това, много пречки ще бъдат отстранени по нашия път, за да ви помогнем в много жизнено важни дела. Това е мястото, на вашето участие. Можете да се отнесете като Работници на Светлината или не, това не е важно, важното е да можете да осъзнаете и да разберете, как може да помогнете на вашата планета и вашите хора в това време на нужда. Вие решавате какво трябва да правите, направете това което трябва, и което можете да направите, споделете новината, която сте узнали за Кабала, както причиняват на вашата планета и всичко, което планират да направят с вас. Колкото повече хора от вас разберат това, толкова повече ще можем открито да ви помогнем, и колкото по-скоро започнем заедно с вас, ще се справим с тези проблеми един по един, ден след ден.


Това е положението, в което се намираме днес. Ние сме в готовност, готови да започнем работа с вас по много проекти, които са от жизнено значение за оздравителното изцеляване на вашия свят и вашата планета. Правим така, че всеки ден да виждате размера на печалбите от физическите лица, и вие започвате да узнавате че съществуват вредни въздействия от страна на управляващата класа, която ние наричаме клика, и за нашето присъствие и защо сме тук, във вашия свят. Ние искаме повече от вас да могат да научават тези факти ежедневно, и сме нетърпеливи да се увеличи размера на този процес. Всичко необходимо за извършването тази работа до известна степен, е на ваше разположение. Един от най-големите ви способи стои пред вас в този момент, защото той е проектиран и заложен във вашия свят, и ви позволява да се свържете почти мигновено с неограничен брой хора, и да споделяте информация.


Ние ви казваме, използвайте този ваш дар, в най-големия му потенциал, тъй като това е може би най-силният ви съюзник в този момент, когато повече от всичко друго са ви необходими съюзници. Ние сме ваши съюзници, ние също можем да бъдем използвани като ваш голям потенциал, и ние отново Ви съветваме да си служите с всички средства, които са поставени пред вас в този момент, това ще помогне да отворите вратата за даровете, които ви предлагаме, ще помогне да свалите тази престъпна клика от подлеци и тяхната програма и ще ви помогне да подкрепите  себе си за да възстановите вашата майка планета до нейното красиво и недокоснато състояние, което ще ви позволи отново да просперирате заедно, да се развивате и да продължите съвместното си пътуване през галактиката и вселената.


Полагането на основите за една историческа среща между хора от различни светове, е такава голяма задача, която предлага много предизвикателства. Ние ясно осъзнаваме колко голямо може да бъде предизвикателството тук, на тази планета, но ние предлагаме помощ от много квалифицирани и талантливи същества от цялата Вселена, които са въплътени тук, за да се слеят с хората на този свят, и един ден да се пробудят, да се отзоват на своята мисия и да внедрят новия начин за съществуване на този свят. Ние с гордост ви казваме днес, че виждаме невероятното количество Светлина, на нашите звездни семена, в отговор на призива към дълга, а нашето желание е да видим много повече от вас да се пробудят за истинската си идентичност и целта, за която са тук в този период от време. Молим тези от вас, които са се пробудили за тази божествена цел да направите това, което трябва, за да се пробудят и вашите братя и сестри, които са също тук, но са все още в дълбока дрямка.


Много повече Служители на Светлината, отколкото е необходимо за този проект, са пропътували до тук, за да можем да бъдем абсолютно сигурни, че ще се събудят и ще откликнат на своя призив, да изпълнят всички задачи, които е необходимо да се свършат. Има много повече от вас, отколкото досега са отговорили на своя призив, и разбираме че е важно, много повече да се пробудят. За тях, повтаряме, вие имате всички необходими средства във вас, които са ви предоставени от интелект далеч по-напреднал, отколкото тук, на вашия свят, без значение е кои в момента се ползват от тях. Разпознаването им не е важно за нас, ни най-малко. Това, което има значение е безопасността и благосъстоянието на вашата планета домакин, и вие, нашите много обичани братя и сестри от нашата вселена.


Бихме искали да видим в този момент че всеки един от вас, който се е пробудил, разбира важността на ролята си тук, в този свят, и използва предоставените му дарби, за да започне полека да разбужда останалите за тяхната по-висока цел, и за важните въпроси, които трябва да бъдат разгледани тук, във вашия свят. След като достигнете достатъчен брой, ние ще продължим напред по етапите на работа, които ще донесат на вашия свят най-необходимите промени, които ще позволят на вашата планета и вашите хора да процъфтят, нещо за което някой от вас, са мечтали преди всичко. Нека заедно да започнем, и да се възползвате от наградата, която сте спечелили и която Ви се предоставя от нашия Създател. Това е нашето обещание към вас, наши братя и сестри от човешкия род.


Ние сме от звездите, вашето Семейство на Светлината.

Чрез Грег Гайлс
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Светлана
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012