text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 15 май 2012 г.

14.5.12Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 14.5.12
Аз вярвам в това, кои сте вие, така че защо пожелахте да бъдете предпазливи? Има толкова много неща, които бихте могли да направите със себе си и с живота си в този момент, и една от причините, ние да сме тук, е да ви помогнем да видите, че небето е предел и че можете да правите и да бъдете това, което желаете. През целия дълъг път, на попрището което сте си избрали, хобита и занаяти, да продължите и да станете най-добрите, които можете да бъдете там. Никога не е имало нещо, което да се страхувате да започнете, и винаги сте знаели, че независимо от рeзултата, ще излезете по-мъдри и по-опитни души поради своите усилия.

Тук, във вашия свят днес, има толкова много сред вас, у които се появява страх или плахост, да се опитат да се превърнат в това, което са и което те вече са. Ние виждаме как те се борят със себе си, да бъдат просто това, което могат да са, а то е съвсем естествено за вас. Ние правим всичко възможно, за да открием причините, поради които те имат толкова много проблеми с всичко това, и сме стигнали до някои изводи, които бихме искали да споделим с вас. Преди всичко, кои сте вие, които сте, кои сте били и кои отново ще бъдете? Това са много уместни въпрос и, а отговорите на тези въпроси може да отключат скрити тайни, скрити таланти и скрити посоки, към които можете да се отправите сега, вместо да се въртите в кръга, който сами сте сътворили в пределите на 3-то измерение.


Е, от къде да започнем? От коя точка бихме избрали да започнем търсенето на един от тези отговори, тъй като в пътя ви през съществуването няма отправни точки, но вместо това е кръгообразен вятър на промяната, на развитието, на метаморфозата, и да изберете точка на тази карта, която непрекъснато се променя, непрекъснато променяща се и многоизмерна по своята същност, която няма начало и няма край, е предизвикателство само по себе си: и ние искаме да избегнем в този момент разхода на несметно количество енергия и време, а ние наистина не ползваме лукса да я разходваме в тази част на вашето пътуване, вместо това ние усещаме че е уместно, да изберем един алтернативен начин да разгледаме кои сте вие, които сте, кои сте били и в кои отново ще се превърнете.


Вие сте всичко. Вие сте единственото нещо. Вие сте навсякъде и в същото време никъде и където сте, вие сте себе си. „Къде” може да бъде само точица на картата, или посока на компаса. „Къде” не може да бъде навсякъде, или не би съществувало тук и там. Вие сте това. Вие сте си самите вас, а не някой друг. Няма никой друг, който да ви гледа с различни очи или от различна гледна точка. Вие няма да бъдете нещо друго, защото вие сте. Вие сте всичко, което съществува, така че как може да бъдете нещо различно от всичко, което сте? Всичко което сте били, е всичко което сте и всичко, което вие ще бъдете. Няма разлика, няма отделяне, няма развитие или промяна в действителност, защото не съществува време, което да делим на тогава, сега, и това, което ще бъде. Вие сте само сега в момента, в този момент, така че как бихте могли да сте едно нещо, а след това да сте друго?


Ние разбираме от наша гледна точка, колко трудно може да бъде преборена тази концепция. Ние не искаме да ви поразим, да взривим ума си или подпалим детонатора вътре във вас. Ние в този момент само искаме да се опитаме да ви опишем, кои сте вие в действителност така, че с това познание, да ви доставим увереност, че вие вече трябва да сте тези, които вече сте. Разбирате ли защо ние чувстваме, че е много важно за вас да знаете за това, което усещате в момента? Сега разбирате ли на какво точно сте способни наистина, въпреки че не сте достигнали до този потенциал, тъй като вече сте го постигнали?


Казано е, че сега не е време да научавате нови неща, а е време да си спомните. Re-member – да се върнете отново./игра на думи в английския език–remember-помня, спомням си, но и, re-member - присъединявам се отново, връщам се отново-(бел. на пр.) / Спомнете си, кои сте вие в действителност, и ще бъдете свободни. Дайте си свободата. Позволете на мъдростта, която вече притежавате дълбоко вътре в себе си да се издигне до повърхността, бъдете вие тази мъдрост и се превърнете в тази тайна, която е била скрита дълбоко вътре във вас толкова дълго, от както сте направили
 първите стъпки през пътешествието на собственото си съществуване. Подобно на карта за съкровища и компас, които ще ви отведат до изгубеното съкровище, ние ви казваме, изследвайте дълбоко в себе си. Следвайте знаците и собствените си следи през пясъците на времето, които ще ви отведат до това, кои сте вие в действителност, единственото нещо, което в действителност сте, единственото място на което в действителност сте, единствения момент в който в действителност сте. Оставете собствения си глас да ви води, като вятъра напъва платната към брега, където вие сте, където зове вашето собствено име.

Вие сте вие. Ние сме вас. Вие сте всичко, което е. Вие не сте те, ние не сме те, няма те, има ви само вас. Разбирате ли това? Сега разбирате ли малко по-ясно защо няма основание за това схващане, че ние сме чужди за вас и за вашия свят, и следователно не може да ни се вярва? Няма непознати за вас, и няма чужди светове във вашия свят, тъй като има само един свят и там сте само вие. Вие не приемате себе си, каквито вие сте в действителност, когато не приемате другите, тъй като там няма други, това сте самите вие, които не се приемате.


Кога ще дойде времето, когато ще приемете че сте това, което сте в действителност? Това зависи от вас, разбира се, защото сте само вие и само вие можете да вземете това решение и да изберете да бъдете вие, въпреки че вие вече сте и така трябва да бъде, защото не може да има никой друг, тъй като няма друг, който да е, и трябва да изберете да се присъедините отново/remember/. Избирате ли да си спомните? Кажете "Аз избирам да се присъединя отново", ако искате да си спомните кои сте в действителност. Вселената ще реагира и ще ви върне паметта за това, кои сте вие в действителност, тъй като всъщност, това сте самите вие, които притежавате този ключ и го предлагате на себе си. Това е вашият ключ, с който можете да правите, каквото желаете и да отключите това, което пожелаете, защото тези съкровища са ваши и тези съкровища сте самите вие. Те са били съхранявани в хранилище по време на вашето пътуване, и могат да бъдат отключени само по ваше нареждане, тъй като те признават само вашето нареждане, и вие ще си възвърнете всичко което сте, защото вие сте всичко което е, били сте всичко което е и ще бъдете всичко което е, и всичко това е за вас, в една заключената кутия, чака да завъртите вашия ключ и да я отворите отново, за да видите всичко, което сте, всичко което сте били, и всичко което ще бъдете, тъй като това е едно и също, всичко е единно и то е всичко, което е в този момент.


Ние сме от Галактическата Федерация на Светлината.


Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Светлана
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012