text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 11 май 2012 г.

10.05.2012г.

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 10.05.12


Аз съм тук, където мога по ясно да визуализирам бъдещите ви пътеки и точно там, където ще ви отведе всеки избор който правите. Ние от по-висшите реалности се възползваме от това предимство и опит, като използваме нашата изгодна позиция, по всяко време, за да ви помогнем по най-добрия начин по трасето на вашето пътуване. Ние не прекрачваме границите, да ви насочваме по курс, за който не сте заявили ясно, че желаете да пътувате. Ние само откликваме на желанието ви за такъв вид помощ, и то единствено и само тогава, в отговор на вашето заявление, а да ви насочим дотолкова, колкото да поддържате посоката, в която желаете да пътувате.

Случвало се е много пъти, да се отклоните от курса, който сте избрали, и ние в отговор надувахме вашите платна, за да ви поведем обратно към маршрута, по който сте изявили намерение да пътувате. Позволете ни и този път, да ви насочим към пристанището, където сте заявили, че искате да акостира вашия кораб, усещайки нашия бриз, коригирайте своите платна. Понякога това не е така лесно, нито е толкова проста задача, а изкуство само по себе си и умение, което трябва да сте усвоили, оформили и усъвършенствали по време на дългото пътуване по море.


Ние знаем в коя точка на компаса желае всеки от вас да поеме, и ние внимателно подкрепяме платното, за да поддържате в това направление, близо до финала на това дълго пътуване. Много от вас в този момент, вече виждат в далекогледите бряг отпред. Това е вашето пристанище. Това е мястото, където ви е отредено да се устроите и да пребивавате още дълги години. За някои от вас, ветровете които пълнят платна ви ще започнат да се засилват забележимо, и ще започнат да се движат не само със силата на вятъра, но и с вълните и с приливите и отливите в пристанището.


Много от верния ви екипаж пътуват с вас, въпреки че на моменти може да ви е изглеждало, че порите вълните сами. Но това не е така, и никога не е било така. Вие всички сте част от един екипаж. Имате капитан, имате на палубата опитни ръце, имате морски карти, имате навигационни инструменти и разполагате с кораб, могъщ по своята широта, висок със своите платна и издръжлив в своите възможности да носи безопасно в себе си екипажа през много мили, много години и много нови земи.


Вашият кораб и екипажа са започвали много авантюристични пътувания. Вие сте видели битки, откривали сте съкровища, а от време на време сте били и опожарявани или сте били в плен на силните ветрове и урагани, но никога не сте изоставяли кораба и никога не сте се бунтували. Вместо това, вие сте се борили и упорствали да откриете този вятър, който да вдигне платната ви за да се придвижите напред с още мили.


Вашето дълго пътуване, за много от вас ще приключи скоро, и ние ви казваме в този момент, изкачете до най-високата точка на кораба си, само за няколко минути, за да се обърнете и да погледнете назад. Спомнете си зората на вашия кораб и за всички пристани, в които сте се оттегляли, за всички хора, които са взели участие във всички приключения, и всички съкровища които сте придобили и сте загубили по пътя, и си помислете за това, кои сте вие или може би кои бихте били, ако никога не бяхте вдигнали платната след кръщенето на вашия кораб.


Смятате ли, че днес щяхте бъдете същите, ако никога не бяхте вдигнали платна за това пътуване? Каква част от вашата същност днес, е съставена от всички тези преживявания, които сега са останали зад вас в зората на вашия кораб? Каква част от вас, щеше да бъде загубена, като потънал сандък със съкровища, ако всички дни и мили от това ваше пътуване по някакъв начин биха могли да бъдат изтрити, сякаш никога не са се случили? Ние ви казваме, ценете всеки момент от пътуването си, добрите времена, лошите времена и всичко между тях, защото по това врем

 е, вие стоите на този кораб и порите вълните към пристанището днес.

Ще имате възможност за напред, да поправите щетите, които вашият кораб е понесъл, когато моретата са блъскали корпуса а ветровете са разкъсвали платната по време на дългото ви пътуване. Вашия кораб ще претърпи пълен ремонт, от най-малкото гвоздейче, до високите мачти, които държат големите платна, преди да бъде изготвен вашия график и да отплувате отново на едно ново пътешествие на открития и приключения. Това е за вас един от подаръците от вашия Създател, който осъществява надзор над корабите от флотата Си, от Своята позиция, и никога не ги оставя да се движат в моретата без Неговата защита и без Неговата любов. Творецът е адмирал на всички флоти в неговата армада, а вие сте Капитаните на корабите, плаващи в откритото море на вашата Вселена.


Ние сме от Галактическата Федерация на Светлината.


Предадено чрез Грег Гайлс
Translator:Svetlana

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012