text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 3 април 2012 г.

2.04.2012

Послание от Командата на Ащар – 02.04.12г

 

Здравейте скъпи приятели, искаме да се възползваме от възможността да говорим с вас днес в по-голяма подробност за дните пред вас. Виждаме че нашето послание до вас от преди няколко дни касаещо временното преместване на тези, които живеят в зони податливи на наводнения причини доста смут и много усещат страх при научаването на тази информация. Искаме да сме колкото се може по-ясни и да ви кажем, че няма абсолютно никаква причина да изпитвате страх на никое ниво или да бъдете разтревожени по някакъв начин за безопасността си, тази на семействата ви, приятелите ви и вашите съседи.

Искаме да споделим с вас още детайли от това, което може да очаквате в дните пред вас и чувстваме, че това може да даде на умовете ви утеха и мир, вече знаейки, че въобще няма от какво да се притеснявате. Към последната четвърт на годината 2012, около месеците Октомври, Ноември и Декември ние предсказваме няколко земни труса, които ще причинят разрушения от вода на домовете и офисите намиращи се в зони склонни към  наводнения. Зоните, които намираме за склонни към такива разрушения от вода включват щата Флорида в Съединените Щати, Южна Калифорния в Съединените Щати, ниските земи на северна Европа и зони от южна Азия.

Това което планираме да направим е временно да преместим тези от вас, които живеят в тези зони на места, които никак не очакват подобни разрушения от водата. Това със сигурност не е  нищо ново за тези, които живеят във Флорида и Южна Азия, тъй като много пъти през миналото жителите на тези райони са били временно релокирани заради наближаващи урагани и тайфуни и заради разрушения от водата при повишаване на морското равнище. Тези жители се връщат по местата си след като бурята отмине и това е точно така и сега за тези от вас, които живеят в райони податливи на това и ще преживеят в последната част на годината. Единствената разлика този път е, че вие не трябва а се местите сами с ограничените средства от вашите природни блага и с малко предизвестие.

Тези от вас, които живеят в тези райони ще бъдат подпомогнати от Командата на Ащар и нашите съюзници от Галактическата Федерация на Светлината и чрез нашите обширни възможности на високо квалифициран екипаж и много развити технологии вашето временно преместване ще притече по гладко от всеки друг предишен път, който знаете. Тези от вас, които живеят в тези райони ще бъдат ескортирани от нас чрез нашите напреднали технологии и бързо и лесно ще бъдат махнати от пътя на опасността в райони напълно сигурни за вас и вашите семейства през тези месеци на тревога.

Тези от вас, които ще имат избора да бъдат временно преместени ще прекарат няколко месеца в зона, която ние напълно ще приготвим и обзаведем за вас, да ви предостави комфорт и удобства, сигурност и добруване. Няма да имате нужда от нищо или да искате друго докато сте там, като всичко, което може да поискате ще ви бъде дадено. Ще имате възможност да си вземете една много заслужена почивка от вашите работи и стреса на ежедневието и да релаксирате докато дните бързо отминат. Това ще бъде чудесна възможност за много от вас да ни опознаят по-добре и ние нямаме търпение да споделим толкова много с вас. Имаме толкова много да ви кажем за нас и нашето пътуване и ние нямаме търпение да научим с удоволствие за вас от вашите истории, които се надяваме да ни споделите за вашето преживяване тук на вашата красива синя планета.

Ще продължаваме да ви информираме на всяка стъпка  от процеса от днес до остатъка от вашето триизмерно пътуване и след това и ви казваме, че скоро в бъдещите дни ще имаме възможност да говорим с вас по-персонално през медиите и дори лице в лице с тези от вас, които ще работят с нас в многото проекти, които искаме да започнем с вас. Чувстваме че веднъж като можем да комуникираме с вас по този начин, много от вас ще си отдъхнат от някой от притесненията, с които се товарите днес.

Няма причина да бъдете загрижени за дните пред вас защото ние имаме пълна сигурност че ще ви видим да преминете през своето Издигане по начина по който е планирано, който е красив и прекрасен за всеки един от вас. Това е планирано за вас така от много хилядолетия и ние сме тук с вас да се уверим, че вашето преживяване е точно това, което очаквахте толкова много, когато за първи път стъпихте на този път от пътуването си много много отдавна. Няма да поемате нито една крачка сами от този ден нататък и ние ще стоим с вас до рамото ви през тази финална глава на вашето триизмерно съществуване и ще останем с вас като отворите книгата и обърнете първата страница на своята нова история.


Ние сме вашето Семейство на Светлината от Звездите. Предадено чрез Грег Гайлс.
Translator:Елена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012