text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 28 март 2012 г.

23.03.2012


Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 3/23/12

 
  

Правителствата във вашия свят си играят на играта quid pro and quid pro quo. (На латински: За какво, какво срещу какво.) Ние сме им предоставили всички възможности да се оттеглят в мир и да предложат помощта си при въвеждането на новата ви система. Те отказаха многократно да сътрудничат и сега е време за тях да бъдат премахнати по всеки възможен начин, за да се разчисти пътя за по-нататъшно развитие и нови правителствени и финансови системи. Моля да ни дадете възможността да ви помогнем да премахнете тези упорити индивиди и да извършите по целия свят смяна на режима на ниво правителства, който веднъж и за винаги да сложи край на този тъмен период в историята на вашата планета.


Толкова много неща изчакват с нетърпение премахването на тези, които са верни на старата система на корупция и хаос. Ние трябва да проведем мащабни, радикални промени във вашия свят, тъй като времето бързо тече, а има още толкова много работа да се свърши, за да се осигурят вашите пътеки към Издигането. Това, което ние предлагаме, е прочистване на правителствени служби, от горе до долу, от долу на горе, както и премахване на всеки един от неговата позиция, избран или назначен, който е свързан със силите на мрака, иначе известни като Кабала.


Ние гледаме на това като средство за постигане на определена цел и това трябва да бъде изпълнено в рамките на подходящ срок, така че да можем да започнем прилагането на много други промени, които са необходими докато се движите напред във вашата година на 2012. Скоро предстоят много промени във вашата цивилизация и мнозина от вас нямат представа за въздействието на тези промени върху обществото и планетата. Ние сме тук, в небето и сме пропътували големи разстояния, за да ви помогнем в тези трудни моменти. Няма причина да се страхувате. Заедно можем подобаващо да се справим с тези промени и да позволим безопасно да се придвижите напред към вашето бъдеще.


Много от вашите държавни служители биха предпочели да видят как страдате, отколкото да се оттеглят от позициите си на властта, така че ние не виждаме друга алтернатива, освен да ги отстраним принудително. Това може и ще бъде направено, без да е необходимо насилие на никакво ниво, но от тези от вашите правителства, които бъдат отстранени зависи как искат да продължат. Тези мъже и жени трябва да разберат, че те ще бъдат изправени пред по-строги наказания за действията си, като отказват да се оттеглят от позициите си. Техните работни места са и винаги са били в услуга на гражданите и те бяха призовани да действат винаги по начин, който е най-доброто за благополучието на хората. Вместо това всичко, което те са правили е работило срещу хората, да ги лиши от техните пари, от здравето им, от техните права и свободата им. Това ще приключи сега и ние предлагаме нашата помощ на нашите земни съюзници, които сега трябва да излязат напред и да премахнат тези хора от офисите им и да ги арестуват. Това трябва да бъде направено в името на народа и това трябва да бъде направено в името на вашия нов свят.


През цялото време е било ясно, че тези хора не могат да запазят позициите си във властта в рамките на вашите правителства, тъй като във вашия нов свят няма място за корупция и нечестност, егоизъм и алчност, особено в йерархията на вашите държавни органи. Как тези хора ще освободят позициите си винаги е било въпрос на избор и това е техен избор. Те упорито отказаха всички предложения да направят този преход възможно най-лесен за тях и сега те нямат нито времето, нито възможността за преговаряне. Следващия път, когато чуят за нас и нашите Земни съюзници ще бъде, когато чукаме на вратата им,за да ги отведем и арестуваме.


Това е начина, по който трябва да стане, тъй като това е начина, по който те са избрали да стане. Много искахме този процес да се развие по друг начин -  начин, който ще бъде плавен преход за тях, както и плавен преход за гражданите на вашите страни. Вместо това, той ще бъде по-труден преход, но въпреки това крайният резултат ще бъде това, което ние, вашите съюзници на Земята и пробудените хора във вашия свят искат и разбират, че е необходимо за напредъка на всички от вас и обществото като цяло. Сега ще се придвижим напред с тази фаза на операцията и ще започнем със свалянето на тези, които са се разположили във вашите правителства и които са на страната на тъмните сили и са корумпирани до костите. Те ще бъдат заменени от онези честни и почтени души, балансирани и предвидливи, които притежават и чувство за дълг. Тези мъже и жени са високо квалифицирани за позициите, които ще заемат и те са заявили или ще заявят под клетва да спазват закона на светлината, на свободата и неприкосновеността на човешката душа и дух и ако някой, който встъпи в длъжност не успее да поддържа този фокус, също ще бъде отстранен.


Ние имаме голямо доверие в тези мъже и жени, които ще встъпят на тези ръководни роли и вие също може да им се доверите. Много от тези хора са чакали зад кулисите своето време, за да заблестят и този момент дойде. Ние ще разговаряме с нашите земни съюзници и ще стартираме подходящ процес за отстраняване на тези, които все още са на страната на тъмните и ние ще продължим с тази операция, веднага щом е възможно, тъй като времето е от съществено значение. Искаме всички Работници на Светлината на  служба отново да бъдат стълбове на сила и извор на информация за тези, които ще изпитат жажда от неразбиране, страх и объркване от това, на което ще станат свидетели. Имайте предвид, че за тези, които все още нямат представа какво се случва около тях, отстраняването от длъжност на толкова много от тези, на които са се доверили може да бъде голям шок. Ние искаме всички вие, които знаете и разбирате това, което е в основата на тези събития, да подкрепяте вашите братя и сестри и да им предложите напътствията и знанията си, за да облекчите преминаването им през тези промени.


Ние не можем да благодарим достатъчно на тези от вас на служба за работата, която вършат. Нищо, което правите не остава незабелязано от нас и ние сме дълбоко благодарни за всичко, което правите в името на напредъка на този свят. Ние разбираме нарастващото нетърпение у мнозина в очакване да видят дълго обсъжданите промени, но ви казваме, че те са само на крачка разстояние и след като започнат няма да се забавят или спрат и никога няма да имате причина да чакате с нетърпение отново. Опитайте се да видите и разберете, че това, което се случва зад кулисите е изключително сложно, а на моменти много опасно за тези от светлината. Беше необходимо ние, както и вашите земни съюзници да действаме колкото може по-бавно и внимателно, за да защитим нашата мисия, както и да предпазим много животи. Няма време, пропиляно в бездействие, а вместо това, ние и нашите съюзници на Земята работим непрекъснато, бързо напредвайки в нашата мисия и набирайки скорост с всеки изминал ден. Своевременно, когато ще сме в състояние да говорим свободно с вас, ще ви обясним всичко, което сме правили без ваше знание и в този момент сме много уверени, ще видите, че е имало сериозна причина да останете възможно най-търпеливи.


Както казахме, това част от вашата мисия ще приключи скоро, а през следващата фаза на операцията ще бъдете напълно в течение на всяко развитие и няма да има вече нужда от потайност. Това ще дойде като облекчение за много от вас, които в този момент имат само няколко източници на информация, а ние не бяхме в състояние да разкрием всичко чрез нашите канали. Това се променя, тъй като сега сме в състояние да споделяме повече с вас и през следващите дни няма да има нищо, което да не можем открито да обсъдим с вас. Погледнете за промени в правителството си, които съвпадат с масовите арести на тези от престъпния Кабал, подчинените им и много от техните партньори.


Много от тези лица са свързани чрез техните незаконни и задкулисни сделки и като такива ще бъдат премахнати от вашето общество, независимо дали са избрани за държавни служители или не. Тези, които заемат длъжности в рамките на вашите правителства никога не са имали и  днес нямат право на някакъв вид специално отношение или защита от вашите закони, които те са нарушавали отново и отново. Те ще бъдат арестувани и обвинени, точно както всеки престъпник във вашето общество се изправя пред обвинения срещу тях. Докато тези производства се придвижат напред, вашите нови правителства ще се сформират чрез онези, които са показали, че са достойни и които са спечелили нашето доверие, както и това на нашите съюзници на Земята. Вие ще се срещнете с тези мъже и жени през следващите дни и ние искаме да ги приветствате сърдечно, вълнуващо и изпълнени с очакване, защото това, което те ще донесат е един нов и по-добър живот за всички вас.


Очаквайте тези промени да са много бързи и радикални, тъй като корупцията достига до много разклонения във вашите правителства. Вашите нови ръководни органи ще се вкоренят и ще израстат здрави и силни, като родят плодове, предназначени за хората от вашия свят. Позволете на този процеса да се разгърне и да израсте, и отново да бъдете търпеливи, тъй като това е много деликатен процес, към който трябва да се отнасяте с повишено внимание. Това, за което говорим не е лесен процес за всеки свят. Ние и преди сме се справяли с много ситуации точно като тази и ще се погрижим за успешното приключване на тази операция. Бъдете търпеливи и покажете подкрепата си към нас, както и нашите земни съюзници. Ние знаем колко дълго сте чакали този ден, но ви казваме, че този ден дойде и цялото чакането и упорит труд ще си струва всичко това.


Молим ви да продължавате да следите в медиите за извънредни новини, както и да споделяте тази информация с всички, които искат да разберат по-добре това събитие. Отново казваме, ние искаме това събитие да прозвучи като изстрел около света, който ще събуди колкото може повече за това как техният свят се променя и всички около тях. Помогнете им да разберат, че тези арести са добра новина и няма от какво да се страхуват и им помогнете да осъзнаят, че има по-добър начин и по-добър свят за тях. Помогнете им да приемат, че тези арести разчистват пътя, който прави всичко това възможно, а това, което ще остане след като дима се разчисти е един по-добър свят.


Ние сме Галактическата Федерация на Светлината. 
Предадено чрез Грег Гайлс.Translator:Мая

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012